Filter
MBA
Madagaszkár A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Turizmus és vendéglátás Üzleti Ügyviteli Mesterek Keresése Madagaszkáron 2019

Az MBA által messze a legsikeresebb mértékét a 20. században. Nézd meg az amerikai statisztikákat. Az első fokon nem adtak ki, amíg az 1900-as években. Végére a 20. század volt egy 27%-os piaci részesedéssel az összes végzős fok adott ki.

A diákok, akik szeretik az emberek találkozását, különböző helyekre utaznak és nagy interperszonális készséggel rendelkeznek, szeretnék tanulmányozni a turizmust és a vendégszeretetet. Ez a tanulmányi program fedezheti a vendéglátás és az idegenforgalom iparának alapjait, és idegen országokban folytatott gyakornoki gyakorlatok révén is gyakorlati tapasztalatot nyújthat.

Madagaszkár társadalom, amely egyedülálló keveréke az ázsiai, afrikai, európai és arab kultúrákban. Több egyetem az országban, a diákok a világ minden tájáról, hogy élvezni kitettség számos nyelvek és kultúrák. Az osztályok között, a diákok felfedezhetik a gyönyörű teraszos rizsföldek, buja esőerdők, és a trópusi strandok.

A Legjobb Turizmus és vendéglátás MBA Diplomák Madagaszkáron 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Turizmus és vendéglátás, Madagaszkár

Diplomák
Helyszín
Madagaszkár
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Vatel Madagascar

Az utóbbi években az egész világ, valamint természetesen a turizmus is felismerte a fenntartható fejlődés fontosságát. Ebben az összefüggésben az ökoturizmus szakirány cé ... [+]

ECOTOURISM MANAGEMENT • MADAGASCAR

GYAKORLATOK FRENCH

Az utóbbi években az egész világ, valamint természetesen a turizmus is felismerte a fenntartható fejlődés fontosságát. Ebben az összefüggésben az ökoturizmus szakirány célja olyan vezetők képzése, akik képesek irányítani vagy végrehajtani egy olyan turisztikai projektet, amely megfelel a fenntartható fejlődés elveinek, valamint az ökológiai, gazdasági és társadalmi téteknek. Ez a szakirány célja, hogy a diákok számára az elméleti eszközöket szükséges létrehozni, kezelni vagy fejleszteni egy öko-turisztikai szálloda vagy létesítmény, és magában foglalja a merülést Madagaszkár sok különböző ökoturisztikai helyszínek, amelyek a biológiai sokféleség és a geodiverzitás.... [-]

Madagaszkár Antananarivo
Kérj Információt
Francia
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul