Filter
MBA
Mauritius A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Turizmus MBA Üzleti Ügyviteli Mesterek Keresése Mauritiuson 2019

Mivel a hatalom, MBA és az ajtókat nyit, a hálózat kínál, és a problémamegoldó készség arra tanít, üzleti diákok kell, hogy legyen foglalkozó oktatási és tegyenek tudatos erőfeszítéseket, hogy megértsék, mit akarnak kijutni MBA diplomát.

A diákok, akik szeretik az emberek találkozását, különböző helyekre utaznak és nagy interperszonális készséggel rendelkeznek, szeretnék tanulmányozni a turizmust és a vendégszeretetet. Ez a tanulmányi program fedezheti a vendéglátás és az idegenforgalom iparának alapjait, és idegen országokban folytatott gyakornoki gyakorlatok révén is gyakorlati tapasztalatot nyújthat.

Mauritius egy sziget nemzet, ez afrikai ország felajánlja a legjobb pillanat, ahogy tanulni az egyetemen. A strandok és a part menti Mauritius az ország életében csak lélegzetelállító. Fogsz élni pihentető élet, és élvezze tanul bármelyik egyetem Mauritius vagy a Technology.

A Legjobb Turizmus MBA Üzleti Ügyviteli Mesterek Mauritiuson 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Turizmus MBA, Mauritius

Diplomák
Helyszín
Mauritius
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Vatel Mauritius

A Resort Management specializáció célja a diákok célja, hogy a felsővezetők a nemzetközi vendéglátóiparban dolgozni olyan vállalatokban, amelyek magukban foglalják a hagy ... [+]

TAUGHT IN ENGLISH vagy FRENCH

[-]
Mauritius Quatre Bornes
September 2019
Nappali
9 félév
Campus
Bővebben magyarul