Read the Official Description

Ról ről

A Master of Business Administration (MBA) képzési program kínál széles perspektívát az üzleti menedzsment. Az MBA tananyag célja, hogy fejlessze és erősítse az üzleti készségek és ismeretek, amelyek értékesek a vezetők, a vezetők és a rendszergazdák mind a profit és a non-profit szektorban a gazdaság.

Az MBA program minden olyan pályázó számára nyitott, akik akkreditált intézménytől kapnak oklevelet, tekintet nélkül az egyetemi tanulmányi területre. Üdvözöljük a különböző egyetemi hallgatók, köztük a tudományok, a bölcsészek, a humán tudományok, az üzleti élet, a mérnöki tudományok és az oktatás területén.

Az oktatási hangsúly az MBA program a szervezeti döntéshozatal és a vezetés. A program alkalmas azoknak, akik a közigazgatási vagy a magánszervezeteknél végeznek vagy keresnek pályafutást.

Felvételi követelmények

 • A GMAT pontszám 430 vagy annál magasabb, vagy ezzel egyenértékű pontszám a GRE-nél
 • Minden egyetemi és főiskolai átirat
 • Önéletrajz
 • Nincs esszé

GMAT mentesség rendelkezésre

A GMAT / GRE pontszámra vonatkozó követelményt el kell hagyni azoknak a hallgatóknak, akiknek az egyetemi általános GPA-je 3,00 vagy annál jobb, vagy azoknak, akiknek az egyetemi GPA-értéke 3,0 vagy annál jobb az elmúlt 60 órában, vagy azok számára, akiknek az általános GPA értéke 2,50 vagy annál jobb és legalább hároméves értelmes üzleti tapasztalat.

Előfeltételek

Azok a hallgatók, akik egy egyetemi diplomával rendelkeznek, készen kell állniuk az MBA tananyag megalapítására alapítvány nélkül. Azok, akik egy üzleti területen kívüli területen rendelkeznek egyetemi diplomával, megkövetelhetik az alábbi alapkövetelmények közül egyet vagy többet:

 • Pénzügyi Számviteli
 • Vezetői számvitel
 • A közgazdaságtan alapjai
 • A vállalati pénzügyek megértése
 • A menedzsment alapelvei
 • A marketing alapelvei
 • Üzleti matematika és statisztika

Mindezek az alapkövetelmények teljesíthetők a megfelelő IVY online modulok sikeres elvégzésével. Az önálló ütemű IVY modulok online elérhetők az mbapreworks honlapján. Miután minden modul legalább 80-as fokozatba került, az IVY-t automatikusan elküldi a tanúsítványt a tanszéknek.

Az alapkövetelmények némelyikét az MBA igazgatója eltekintheti azoktól a hallgatóktól, akik sikeres előtti tanfolyamokat mutathatnak be ezeken a területeken. Az egyes hallgatók alapkövetelményeit eseti alapon határozzák meg. Általánosan elvárható, hogy a hallgató teljesítse az összes szükséges alapkövetelményt, mielőtt engedélyt kapna egy MBA tanfolyamra való belépéshez.

Elérhető 100% Online és Face-to-Face a Campuson

Az online MBA elérhető a világ minden tájáról. A 30 órás óra MBA program célja, hogy megfeleljen az igényeinek a dolgozó szakemberek számos üzleti területen. Az online szakaszokat az év során összesen öt 8 hetes időszakban kínálja (Fall I, Fall II, Spring I, Spring II és Summer). Az arc-to-face / hibrid MBA szakaszokat hagyományos, 16 hetes időszakokban kínáljuk az őszi és tavaszi időszakban, és egy nyári 8 hét alatt. Az MBA hallgatók szabadon választhatják, hogy bármikor online vagy szakaszos részre jelentkezhetnek. Ez jelentős rugalmasságot biztosít a hallgatók számára a program befejezéséhez.

Kezdő dátum

 • Tavasz: 2019. január 14
 • Ősz: 2019. augusztus 26

tartam

 • Részmunkaidő 18-24 hónap
 • Teljes munkaidő 12-16 hónap

díjak

A Carr Graduate ösztöndíjak az ASU elsődleges ösztöndíjai a végzős hallgatók számára. A díjak az egyetemi GPA-n alapulnak. A diákok tekintik a Carr Graduate Ösztöndíj befogadásakor a College of Graduate Studies.

Nem Texas lakosok, akik elnyerik a Carr Graduate Ösztöndíj legalább 1000 $ is jogosult az állami állami tandíjat és díjakat. Ez kb. 50% -os megtakarítást jelentene az iskolán kívüli hallgatók és a nemzetközi hallgatók számára a tandíj és díjak tekintetében.

Carr diplomás ösztöndíj információk

Ösztöndíj

Éves díj *

szakképesítés

Carr diplomás munkatárs

Akár 2500 dollár

3.76-4.0 Összesen Undergrad GPA

Carr diplomás akadémikus

Legfeljebb 2.000 dollár

3.51-3.75 Összesen Undergrad GPA

Carr Graduate kék és arany

Akár 1500 dollár

3.4-3.5 Összesen Undergrad GPA

* A táblázatban szereplő összegek az összes őszi / tavaszi félévben összesen 9 féléves hitelórákba történő beiratkozáson alapulnak. A kevesebb féléves hitelórákon beiratkozott hallgatók arányos ösztöndíjat kapnak.

 • A diákok automatikusan megvizsgálásra kerülnek a Carr Graduate ösztöndíjban - nincs szükség alkalmazásra!
 • El kell fogadni az ASU diplomát szerzett hallgatóként.
 • A díjak a hallgatók általános belépési GPA-jén alapulnak a felvételi időpontban.

Határidő

 • Nemzetközi tanuló tavasz: 2018. november 1
 • Nemzetközi Diákesedés: 2019. június 10
Program taught in:
Angol
Angelo State University College of Business
Last updated August 22, 2018
This course is On-line, Campus based
Start Date
aug. 26, 2019
jan. 2020
Duration
12 - 24 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Deadline
Június 10, 2019
By locations
By date
Start Date
aug. 26, 2019
Application deadline
Június 10, 2019
Start Date
jan. 2020
Application deadline

aug. 26, 2019

Location
Application deadline
Június 10, 2019
End Date

jan. 2020