close

Szűrők

Lásd a találatokat

MBA-k az Amerikai Egyesült Gary az Amerikai Egyesült Államokban 2021

Az MBA (Master of Business Administration) egy posztgraduális mértékben, hogy ítélik oda a diákoknak, akik már elsajátították a tanulmány az üzleti. Az MBA diplomát Úgy gondolják, hogy az egyik legrangosabb és legkeresettebb fok a világon.Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy… Tovább

Az MBA (Master of Business Administration) egy posztgraduális mértékben, hogy ítélik oda a diákoknak, akik már elsajátították a tanulmány az üzleti. Az MBA diplomát Úgy gondolják, hogy az egyik legrangosabb és legkeresettebb fok a világon.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Gary város-ben alakult 1907-ben, és található a nagyobb Indiana államban. Híres teherbe esés a világhírű Jackson Five, a város is gazdag iparágakban, különösen az acélgyártás. Ez ad otthont a regionális állami egyetem és főiskola, amely ismert a hatékony műszaki és üzleti képzési programok.

Üzleti Tanulmányok az Amerikai Egyesült Gary Megtekintése az Amerikai Egyesült Államokban 2021

Kevesebb
További információ az Amerikai Egyesült Államokban folytatott tanulmányokról
format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Indiana University Northwest School of Business and Economics
Gary, Amerikai Egyesült Államok

Az IU Northwest MBA képzési program felkészíti a képzett jelölt szakmai karrierjét az üzleti menedzsment.

Az IU Northwest MBA képzési program felkészíti a képzett jelölt szakmai karrierjét az üzleti menedzsment. -
MBA
Nappali
Részidős
20 hónap
Angol
szept. 2021
Campus