program áttekintés

Szeretné a karrierjét a következő szintre vinni? Világszínvonalú MBA programunk, a negyedik legnagyobb New England-ben (csak a Harvard, a BU és az MIT), és a North Miami és a Denver egyetemeken emulált, úgy tervezték, hogy befogadja a dolgozó szakemberek ütemtervét, és akár 12 hónap.

A vezető cégekkel együttműködve fejlesztettük és frissítettük, szakmailag elsajátított tananyagunk valós projekteket és kihívásokat tartalmaz, így tapasztalatokat szerezhet - a munkáltatók a legnagyobb értéket képviselik.

A kari szakemberek vezetők az általuk tanított iparágban. Tudják, hogy mire van szükség ahhoz, hogy sikeresek legyenek a saját területükön, és osszák meg észrevételeiket veled.

A készségek és a tudás előmozdítása az üzleti élet minden területén. Hone a képességét, hogy kritikusan elemezze az információkat. Optimális megoldásokat kínál az üzleti kihívásokra. Megtanulják értékelni és értékelni a vállalkozásokat, figyelembe véve a többfunkciós környezetet, mivel befolyásolják az etikus döntéshozatalt a hazai és globális szervezetekben.

Továbbá fokozhatja a diplomáját a választékon, például a marketingen, a pénzügyeken, az emberi erőforrásokon, a nemzetközi üzleti tárgyalásokon, a vállalkozói szférán, a munkaügyi kapcsolatokon és a márkairányításon keresztül.

Is kínálunk lehetőséget egy egyéves MBA. Nyerjen MBA-t 12 hónap alatt a nappali és az esti tanfolyamok programjában. (Csak Providence)

Nemzetközi diákok: Van egy 3 éves bachelor diploma egy másik országból? Vegyen elő MBA alapképzést, hogy egyenrangú legyen az oktatás egy 4 éves amerikai főiskolai diploma, míg teljesíti MBA program előfeltételei. (Csak Providence)

Minta tanfolyamok

  • Hatékony vezetés
  • Operációkezelés
  • Üzleti politikák és stratégia
  • Pénzügyi beszámolás és ellenőrzés
  • Etika, Vállalati társadalmi felelősségvállalás
Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve September 20, 2018
Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
12 hónapok
Price
35,000 USD
3 féléves kreditfolyamonként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

JWU Faculty: Gary Gray