Áttekintés

Az MBA egy 48 kredit program, amelynek középpontjában az egyre összetettebb és technológiai szempontból vezérelt üzleti környezet kihívásaira összpontosul. Kínálják teljes munkaidős tanulmányokat, valamint részidős programként esténként és online tanfolyamokon.

MBA koncentrációk

  • Pénzügy
  • Egészségügyi menedzsment
  • Innováció és vállalkozói készség
  • értékesítés
  • Vezetői információs rendszerek (MIS)
  • Egyéni koncentráció *

Tudjon meg többet az MBA-koncentrációkról.

További információ az MBA karrierlehetőségeiről.

További információért forduljon D. Elaine Frazier , EMBA és Graduate Programok igazgatójához.

* Az egyéni koncentrációkért kérjük először konzultáljon tudományos tanácsadójával

A program célkitűzése

A NJIT Martin Tuchman School of Management (MTSM) MBA tanterv célja, hogy oktassák az új generációs technológiai hozzáértésű üzleti vezetőket olyan készségekkel, amelyek képesek reagálni a gyors, gyakran kiszámíthatatlan, technológiai, társadalmi és gazdasági változásokra, amelyek hatással vannak az iparágakra, a vállalatokra , és a munkavállalók.

Megközelítésünk a menedzsment oktatáshoz

  • Hisszük, hogy a technológia ismerete kritikus a sikerhez minden üzletben. A tudomány és a technológia gyors fejlődése alapvetően megváltoztatja az üzleti tevékenység jellegét. Ezért úgy véljük, hogy minden vállalatnak rendelkeznie kell egy stratégiával a technológiáinak kezelésére, valamint a stratégia és az üzleti stratégiák összehangolására.
  • Mi építünk "vezetõ-él" koncepciókat az MBA alaptantervében. Minden MBA-hallgatónk olyan kritikus tendenciáknak van kitéve, amelyek átalakítják az üzleti tevékenységet, és úgy véljük, hogy elengedhetetlen, hogy felkészítsük a diplomásokat, hogy foglalkozzanak az üzleti élet jövőjét meghatározó kérdésekkel.
  • Kerüljük a Fads és a Fashion. Hisszük, hogy a menedzsment gondolat különösen hajlamos a divatra és a divatra, és tudjuk, hogy nem bölcs dolog üldözni őket. Ezért nem építünk tanfolyamokat vagy MBA koncentrációs területeket "forró" témák, aktuális események vagy a legfrissebb menedzsmentguru tanácsa alapján.
  • Mi kérdezzük a feltevéseket és a hagyományos "bölcsességet". Határozottan úgy véljük, hogy az üzleti életben a legsúlyosabb hiba ma az, hogy feltételezzük, hogy a jövő olyan lesz, mint a múlt. Kutatásaink és tanításaink középpontjában a régi problémák új lencsékkel való szemlélése és az "érdekes idők" hatásának megértése áll.

Minőség és ranglista

A NJIT Martin Tuchman School of Management teljes körűen akkreditálva van az AACSB International , a vezető oktatói szervezet akkreditáló testületének. Az amerikai üzleti iskoláknak csak egyharmada és az üzleti iskoláknak csak 10 százaléka felel meg az AACSB szigorú minőségi előírásainak.

Az iskola a 10 legkeresettebb kutatási központnak is nevezik a Technológia menedzsmentben egy, a Journal of Product Innovation Management (Journal of Product Innovation Management) folyóiratban megjelent kutatói tanulmányban1. Az MTSM ugyanazon kategóriába tartozik, mint a George Washington Egyetem és a Michigan State University, valamint a Case Western, a Drexel, a Harvard, a Michigan Egyetem és a Pennsylvania University of Technology irányítása előtt.

1 PERSPEKTÍV: A technológiai vezetés üzleti iskoláinak rangsorolása, JD Linton, 2004.

Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019