MBA

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

Az MBA egy 48 kredit program, amelynek középpontjában az egyre összetettebb és technológiai szempontból vezérelt üzleti környezet kihívásaira összpontosul. Kínálják teljes munkaidős tanulmányokat, valamint részidős programként esténként és online tanfolyamokon.

MBA koncentrációk

  • Pénzügy
  • Egészségügyi menedzsment
  • Innováció és vállalkozói készség
  • értékesítés
  • Vezetői információs rendszerek (MIS)
  • Egyéni koncentráció *

Tudjon meg többet az MBA-koncentrációkról.

További információ az MBA karrierlehetőségeiről.

További információért forduljon D. Elaine Frazier , EMBA és Graduate Programok igazgatójához.

* Az egyéni koncentrációkért kérjük először konzultáljon tudományos tanácsadójával

A program célkitűzése

A NJIT Martin Tuchman School of Management (MTSM) MBA tanterv célja, hogy oktassák az új generációs technológiai hozzáértésű üzleti vezetőket olyan készségekkel, amelyek képesek reagálni a gyors, gyakran kiszámíthatatlan, technológiai, társadalmi és gazdasági változásokra, amelyek hatással vannak az iparágakra, a vállalatokra , és a munkavállalók.

Megközelítésünk a menedzsment oktatáshoz

  • Hisszük, hogy a technológia ismerete kritikus a sikerhez minden üzletben. A tudomány és a technológia gyors fejlődése alapvetően megváltoztatja az üzleti tevékenység jellegét. Ezért úgy véljük, hogy minden vállalatnak rendelkeznie kell egy stratégiával a technológiáinak kezelésére, valamint a stratégia és az üzleti stratégiák összehangolására.
  • Mi építünk "vezetõ-él" koncepciókat az MBA alaptantervében. Minden MBA-hallgatónk olyan kritikus tendenciáknak van kitéve, amelyek átalakítják az üzleti tevékenységet, és úgy véljük, hogy elengedhetetlen, hogy felkészítsük a diplomásokat, hogy foglalkozzanak az üzleti élet jövőjét meghatározó kérdésekkel.
  • Kerüljük a Fads és a Fashion. Hisszük, hogy a menedzsment gondolat különösen hajlamos a divatra és a divatra, és tudjuk, hogy nem bölcs dolog üldözni őket. Ezért nem építünk tanfolyamokat vagy MBA koncentrációs területeket "forró" témák, aktuális események vagy a legfrissebb menedzsmentguru tanácsa alapján.
  • Mi kérdezzük a feltevéseket és a hagyományos "bölcsességet". Határozottan úgy véljük, hogy az üzleti életben a legsúlyosabb hiba ma az, hogy feltételezzük, hogy a jövő olyan lesz, mint a múlt. Kutatásaink és tanításaink középpontjában a régi problémák új lencsékkel való szemlélése és az "érdekes idők" hatásának megértése áll.

Minőség és ranglista

A NJIT Martin Tuchman School of Management teljes körűen akkreditálva van az AACSB International , a vezető oktatói szervezet akkreditáló testületének. Az amerikai üzleti iskoláknak csak egyharmada és az üzleti iskoláknak csak 10 százaléka felel meg az AACSB szigorú minőségi előírásainak.

Az iskola a 10 legkeresettebb kutatási központnak is nevezik a Technológia menedzsmentben egy, a Journal of Product Innovation Management (Journal of Product Innovation Management) folyóiratban megjelent kutatói tanulmányban1. Az MTSM ugyanazon kategóriába tartozik, mint a George Washington Egyetem és a Michigan State University, valamint a Case Western, a Drexel, a Harvard, a Michigan Egyetem és a Pennsylvania University of Technology irányítása előtt.

1 PERSPEKTÍV: A technológiai vezetés üzleti iskoláinak rangsorolása, JD Linton, 2004.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... Tovább

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Kevesebb