MBASTUDIES.HU

148 Részidős MBA Képzés az Amerikai Egyesült Államokban

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) egy szakmai diploma, melyet az üzleti iskolák üzleti menedzsment szakán tanuló hallgatók szerezhetnek meg. A képzés során a diákok megismerkednek az analízis és a stratégia különböző formáival, beleértve az üzemeltetést, a marketinget, a pénzügyet és a számvitelt.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

A Legjobb 148 Részidős MBA Képzés az Amerikai Egyesült Államokban 2019/2020

Találat Filter

MBA üzleti adminisztráció

Concordia University Chicago Online
On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Chicago + 1 további

A Concordia Egyetem Üzleti Főiskola Chicagóban az üzleti vezetők és oktatók által tervezett és tanított MBA-t, hogy készítsen etikai vezetőket a globális piacon.

MBA, Digitális Marketing

Concordia University Chicago
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Chicago + 2 további

Concordia University Chicago digitális marketingről szóló MBA tanúsítványa stratégiai és elemzési készségeket biztosít a szervezetek irányításához a digitális világban, amely túlterhelik az ügyfelekkel, termékekkel és interakciókkal kapcsolatos adatokkal.

MBA üzleti adminisztráció

Webster University
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok St. Louis Orlando Irvine Hollandia Leiden + 6 további

Webster University üzleti ügyintézési programja az Ön számára kedvelt emberek számára készült, akik gyors sikert arattak. Ez a tökéletes választ olyan szakemberek számára, akik saját sorsukat szeretnék alakítani, frissíteni kell a hitelesítő adataikat, és stratégiai szereplőkké kell válniuk az üzleti világban. MBA kurzusok integrálják az információkat és elméleteket a különböző tudományágakból, köztük a számvitel, a közgazdaságtan, a pénzügy, a marketing, a termelési műveletek és a stratégiai menedzsment.

MBA üzleti adminisztráció

Webster University Online
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok St. Louis + 1 további

Az üzleti ügyintézés (MBA) programja az üzleti életben részt vevő hallgatók képzését nyújtja az üzleti tevékenység természetének megértésében érdekelt diákok számára. Az MBA program tanfolyamai integrálják a különböző tudományágakból származó információkat és elméleteket, köztük a számvitel, a közgazdaságtan, a pénzügy, a marketing, a termelési műveletek és a stratégiai menedzsment.

Mba - mesterek az üzleti adminisztrációban

Unicaf University (ZM)
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Nyílt Beiratkozás Ciprus Larnaca Amerikai Egyesült Államok New York Görögország Athén Románia Bukarest Egyesült Királyság London Egyiptom Kairó Ghána Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigéria Lagos Szomália Mogadishu Zambia Lusaka Jordánia Irbid Ciprus Online + 29 további

Minden üzleti célú tanuló vagy szakmai Masters in Business Administration az átjáró a sikerhez. A Unicaf Egyetem csúcsminőségű MBA előkészíti a diplomások számára a nagyon igényes üzleti világot, és kiváló lehetőséget nyújt ambiciózus üzleti hallgatóknak vagy dolgozó szakembereknek, hogy fokozzák karrierjüket.

On-line Mester üzleti Adminisztráció

University of Northwestern Ohio
On-line Nappali Részidős oktatás 18 hónap Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Lima + 1 további

Akár megpróbál felfelé lépni a jelenlegi helyzetében, megszerezni a lehető legjobb új lehetőségeket, vagy saját vállalkozást indítani, az University of Northwestern Ohio online MBA programja felkészítheti a szükséges készségekkel a nagyobb kihívások felvállalásához és a magabiztos vezetéshez. Stratégiai szempontból koncentrált tantervünk elősegítheti üzleti-orientált gondolkodási iskola kialakítását, és megértheti az üzleti vezetést, tökéletes helyzetbe hozva az irányítást a szervezet nagyobb hatékonyságához.

Master of Business Administration

The Citadel
Campus On-line Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 1 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Charleston + 3 további

The Citadel MBA program biztosítja a sikeres vezetői karrier megszerzéséhez és előmozdításához szükséges ismereteket, készségeket, elemző képességeket és társadalmi tudatosságot a változó globális környezetben. A rugalmas tanfolyamokat dolgozó szakemberek és aktív katonai tagok számára tervezték. Osztályokat tanít neves oktatók, akik keveréke a valós tapasztalatok és a tudományos ismeretek a program.

Szakmai MBA program (gyorsított, egyéves program)

Purdue University Fort Wayne, Doermer School of Business
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 1 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Fort Wayne + 1 további

Ismerje meg a hatékony és etikus üzleti döntések előmozdítására tervezett készségeket egy folyamatosan változó globális környezetben, mint például: Innovatív problémamegoldás; A funkcionális határok átlépése; Komplex, rövid távú döntések meghozatala; Stratégiai döntéshozatal stb.

Master of Business Administration

California International Business University
Campus Nappali Részidős oktatás 15 - 18 hónap Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok San Diego + 1 további

MBA program meghatározott vállalkozói és vezetési. Egyénre szabott oktatás egy kis és sokszínű osztályteremben.

Master of Business Administration

College of New Jersey
On-line Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Ewing település + 1 további

Felkészülés a hallgatók egy összetett és fejlődő globális piacon, a Master of Business Administration (MBA) program biztosítja szilárd karrier készségek egy elismert intézmény, hírnevét. Az US News az északkeleti regionális közintézmények között a TCNJ # 1-t rangsorolja.

Master of Business Administration

Stanton University
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 5 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Garden Grove + 1 további

A Master of Business Administration (MBA) program célja, hogy megfeleljen az oktatási igényeinek dolgozó felnőtt vezetők egy folyamatosan bővülő globális gazdaságban.

Master of Business Administration (Georgia WebMBA)

University of West Georgia
On-line Részidős oktatás 18 hónap Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Carrollton

A Georgia WebMBA® magasan képzett hallgatók számára lehetővé teszi akkreditált mesterképzési diplomák keresését kényelmes és rugalmas online környezetben. Mint WebMBA hallgató, képes lesz arra, hogy építsen a jelenlegi karrierlehetőségére, miközben elmélyíti tudásbázisát, és képes lesz alkalmazni azt, amit a munkahelyen tanul. Ez a 10 fogásos online Georgia WebMBA program általában öt egymást követő félév (kb. 18 hónap) teljesítéséhez szükséges.

Master Of Business Administration (MBA)

Saint Joseph's University, Haub School of Business
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Philadelphia + 2 további

Az MBA ... és a karriered gyors ütemezése Az egyedülállóan rugalmas, posztgraduális üzleti programunk Önre és karrierjére összpontosít, amely széles körben alkalmazható üzleti készségeket és szakértelmet ötvöz a fejlett üzleti bizonylattal, amelyet a munkáltatók keresnek.

Teljes munkaidős és Részidős MBA

University of Tampa - Sykes College of Business
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 2 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Tampa + 1 további

A Tampa Egyetem MBA programja - Értékteremtés diplomások, szervezetek és társadalom számára - segít a hallgatóknak a kifinomult stratégiai gondolkodásmód kialakításában, amelyet a sikeres vezetők mutatnak be. Az UT MBA programja Florida egyik legnagyobb, legáltalánosabb és legszélesebb körű programja.

MBA - Üzleti menedzsment és marketing szakirány

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 4 - 6 félévek Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Madison Teaneck + 3 további

Tovább a karriered következő szintjére! Oktatási célunk az alapvető üzleti készségek és a 21. századi siker szempontjából kritikus globális perspektívát egyesíti.