MBASTUDIES.HU

Vendéglátás Üzleti Ügyviteli Mesterek Keresése Franciaországban 2019

Az üzleti ügyviteli mesterdiplomát (MBA) azok a hallgatók kapják, akik az üzleti világ különböző aspektusait feltáró tanulmányokat folytattak. Ilyen többek között a marketing, a pénzügy, a számvitel és az emberi erőforrások. Az MBA egyszerre jelent "professional", tehát szakmai és "terminal", tehát a tanulmányokat lezáró diplomát.

Az MBA vendéglátás célja, hogy segítse mindazokat, akik tartoznak a területén a turizmus és vendéglátás. Ez a szak nem csak fokozza a tehetség, hanem azt is tanítja nekik üzleti készségek és hogyan vonzza a potenciális ügyfeleket. Ez egy fontos és hatékony szak.

Franciaország jelenleg az egyik legjobban teljesítő 20 ország szempontjából a gazdaság miatt kiváló eredményorientált felsőoktatás tanulást. A legtöbb tanfolyam egyetemeken kínálnak a francia nyelvet. Franciaországban 60 állami és 100 magán egyetemek.

A Legjobb Vendéglátás Üzleti Ügyviteli Mesterek Franciaországban 2019

5 Találatok Vendéglátás, Franciaország Filter

MBA Nemzetközi Vendéglátás Menedzsment

SHG Paris
Campus Nappali 2 év Kérj Információt Franciaország Île-de-France

Biztosan az egyik legjobb MBA diploma Franciaországban és a világon vezető szerepet tölt be a Hospitality Managementben. Minden osztályon képzõdsz majd, hogy igazgatóvá válj.

MBA Nemzetközi Vendéglátás Menedzsment

SHG Lyon
Campus 2 év Kérj Információt Franciaország Lyon

Természetesen az egyik legjobb MBA diploma Franciaországban és a világon vezető szerepet tölt be a Hospitality Managementben. Minden osztályon képzõdsz majd, hogy igazgatóvá válj.

MBA in Hospitality Management - 33 months (Bac + 5)

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
Campus Nappali 33 hónap Kérj Információt Franciaország Savignac

Az Ecole de Savignac 3 éves MBA-ja az első olyan év, amelyet a vendéglátás és az idegenforgalmi ismeretek nélküli diákok számára terveztek. Az Ecole de Savignac (a francia állam által elismert) oklevél.

MBA in Hospitality Management - 21 months (Bac + 5)

Ecole Supérieure Internationale de Savignac
Campus Nappali 21 hónap Kérj Információt Franciaország Savignac

MBA luxus marketing, a bor és a vendéglátás

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
Campus Nappali Szeptember 2019 Franciaország Paris

Fedezze fel, hogyan lehet létrehozni egy kivételes élmény a bor és a hotel a fogyasztók, és hogyan lehet növelni a hűség ebben a speciális piacon, ahol a szolgáltatások a fő kulcs tényező a siker.