Filter
MBA
Svájc Lenk im Simmental

Vendéglátás MBA Képzések 2019 Összevetése az Amerikai Egyesült Lenk im Simmental Svájcban

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) egy szakmai diploma, melyet az üzleti iskolák üzleti menedzsment szakán tanuló hallgatók szerezhetnek meg. A képzés során a diákok megismerkednek az analízis és a stratégia különböző formáival, beleértve az üzemeltetést, a marketinget, a pénzügyet és a számvitelt.

A fő szempontok szerepelnek a MBA Hospitality program alkalmazottak fejlődését, ügyfélszolgálat, és a vendéglátás üzleti szempontok, mint a pénzügyek, az emberi erőforrások és a számvitel. Az időtartam a mértéke tizenkét hónap, és a diákok kapnak egy rövid áttekintést a turizmus, a reklám, az egészségügy, a nemzetközi üzleti és marketing.

Svájc hivatalosan a Svájci Államszövetség, a szövetségi parlamentáris köztársaság, amely 26 kantonok, és Bern mint az ülés, a szövetségi hatóságok. Svájc 's függetlenség és a semlegesség már régóta tisztelték a nagy európai hatalmak. Svájc egy békés, virágzó és stabil modern piacgazdaság, alacsony a munkanélküliség.

Kezdd el Ma Vendéglátás MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Lenk im Simmental Svájcban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Vendéglátás, Lenk im Simmental

Diplomák
Helyszín
Svájc
Lenk im Simmental
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Lépjen be ezen gyakorlati, innovatív osztályba, és vegyen részt egy egyedülálló, kihívásokkal teli tanulási élménnyel. Képzett és képzett tanaink a tanfolyam elősegítőjek ... [+]

Vendéglátás MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Lenk im Simmental Svájcban. PROGRAMI SZOLGÁLTATÁSOK

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk integrált kurzus-ütemtervet biztosít a feltárás, az átvizsgálás és az önreflexió révén. Tanáraink minden osztályban hangsúlyozzák a tanuláshoz és az önnövekedéshez kapcsolódó stratégiákat és folyamatokat, egyedülálló lehetőséget teremtve a diákjainknak arra, hogy átgondolt, kreatív és életet élhessenek egy gyorsan változó társadalomban.

MBA, HOSPITALITY MANAGEMENT

Lépjen be ezen gyakorlati, innovatív osztályba, és vegyen részt egy egyedülálló, kihívásokkal teli tanulási élménnyel. Képzett és képzett tanaink a tanfolyam elősegítőjeként szolgálnak, a diákokat a tanulás és az egyéni tanulás segítségével irányítják.... [-]

Svájc Lenk im Simmental
Január 2020
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul