MBASTUDIES.HU

Vendéglátás MBA Képzések 2019 Összevetése az Amerikai Egyesült Lenk im Simmental Svájcban

Az üzleti ügyviteli mester (MBA) egy szakmai diploma, melyet az üzleti iskolák üzleti menedzsment szakán tanuló hallgatók szerezhetnek meg. A képzés során a diákok megismerkednek az analízis és a stratégia különböző formáival, beleértve az üzemeltetést, a marketinget, a pénzügyet és a számvitelt.

A fő szempontok szerepelnek a MBA Hospitality program alkalmazottak fejlődését, ügyfélszolgálat, és a vendéglátás üzleti szempontok, mint a pénzügyek, az emberi erőforrások és a számvitel. Az időtartam a mértéke tizenkét hónap, és a diákok kapnak egy rövid áttekintést a turizmus, a reklám, az egészségügy, a nemzetközi üzleti és marketing.

Svájc hivatalosan a Svájci Államszövetség, a szövetségi parlamentáris köztársaság, amely 26 kantonok, és Bern mint az ülés, a szövetségi hatóságok. Svájc 's függetlenség és a semlegesség már régóta tisztelték a nagy európai hatalmak. Svájc egy békés, virágzó és stabil modern piacgazdaság, alacsony a munkanélküliség.

Kezdd el Ma Vendéglátás MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Lenk im Simmental Svájcban 2019

1 Találatok Vendéglátás, Lenk im Simmental Filter

MBA Vendéglátás Menedzsment

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk
Campus 2 év Január 2020 Svájc Lenk im Simmental

Lépjen be ezen gyakorlati, innovatív osztályba, és vegyen részt egy egyedülálló, kihívásokkal teli tanulási élménnyel. Képzett és képzett tanaink a tanfolyam elősegítőjeként szolgálnak, a diákokat a tanulás és az egyéni tanulás segítségével irányítják.