Filter
MBA
Svájc Weggis

Vendéglátás MBA Képzések 2019 Összevetése az Amerikai Egyesült Weggis Svájcban

Az MBA által messze a legsikeresebb mértékét a 20. században. Nézd meg az amerikai statisztikákat. Az első fokon nem adtak ki, amíg az 1900-as években. Végére a 20. század volt egy 27%-os piaci részesedéssel az összes végzős fok adott ki.

A fő szempontok szerepelnek a MBA Hospitality program alkalmazottak fejlődését, ügyfélszolgálat, és a vendéglátás üzleti szempontok, mint a pénzügyek, az emberi erőforrások és a számvitel. Az időtartam a mértéke tizenkét hónap, és a diákok kapnak egy rövid áttekintést a turizmus, a reklám, az egészségügy, a nemzetközi üzleti és marketing.

Svájc (német: Schweiz, francia: Suisse, olasz: Svizzera, románs: Svizra. Svájc néhány, a világhírű egyetemek, mint a zürichi ETH, EPFL Lausanne, IHEID Genfben, Lausanne-i Egyetem és a University of St. Gallen. Tartsuk szem előtt, hogy 's sokkal jobban beszélik a helyi nyelvet, így ha nem ' t sem beszél franciául, németül vagy olaszul, jobban megy a nyelv tanfolyam első.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel Vendéglátás MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Weggis Svájcban 2019

Tovább Kevesebb

1 Találatok Vendéglátás, Weggis

Diplomák
Helyszín
Svájc
Weggis
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
The Swiss Institute for Management & Hospitality (SWISS IM&H)

Lépjen be ezen gyakorlati, innovatív osztályba, és vegyen részt egy egyedülálló, kihívásokkal teli tanulási élménnyel. Képzett és képzett tanaink a tanfolyam elősegítőjek ... [+]

Vendéglátás Üzleti Ügyviteli Mesterek az Amerikai Egyesült Weggis Svájcban. ÁTTEKINTÉSEgy elismert és akkreditált svájci minőségi vendéglátás mesterképzésSzakmai elismerési tanúsítvány (SWISS IMHospitality Professional Certification (HPC) az Amerikai Vendéglátás Akadémiától (AHA). A HPC tanfolyamot az amerikai kormány felismerte.Tanúsított vendégszolgáltatás Arany tanúsítvány az American Hotel és Lodging Oktatási Intézet (AHLEI). Ez a tanúsítvány széles körben elismert, és a Pathway Certified Hospitality Educator (CHE)Minden SWISS IMMindig van lehetőség arra, hogy kettős diplomát szerezzünk négy további kurzust a partneregyetemekből világszerte, beleértve a West Coast Egyetemet, a California University of California FCE-t stb. Ezeket a további kurzusokat a SWISS IM... [-]
Svájc Weggis
Kérj Információt
Angol
2 év
Campus
Bővebben magyarul