MBASTUDIES.HU

Vendéglátás Üzleti Tanulmányok Keresése az Amerikai Egyesült Államokban 2019

A vendéglátó ipar egyik leggyorsabban növekvő és legfontosabb iparágak ma. MBA Vendéglátás USA célja a fiatal szakemberek, akik már rendelkeznek tapasztalattal vagy képesítéssel a vendéglátóipari ágazatban. A program célja, hogy fejlessze saját képességeit, és biztosítja számukra a jobb megértése terén. Az MBA diplomát vendéglátás USA Önnek is elméleti alapú és a cselekvés-orientált oktatás, amely a hatékonyság és a globális perspektíva.

Ön képes lesz arra, hogy tanulmányozza néhány legkiemelkedőbb egyetemek és a hálózat más diákok jönnek a különböző kulturális és oktatási háttérrel, így bővül a távlatokat.Miután elvégezte az MBA program Vendéglátás USA-ban, a hallgatók képesek lesznek azt feltételezni, pozíciók közép-és felsővezetői olyan területeken, mint a szállodák, éttermek, gyógyfürdők, üdülőhelyek, rendezvényszervező vagy fejlesztési mind az Egyesült Államokban és az egész világon.

Ha úgy gondolja, egy MBA Vendéglátás USA-ból van valami Ön számára, nézd meg a lenti lehetőségek közül, és forduljon a kedvenc iskolában már ma!

5 Találatok Vendéglátás, Amerikai Egyesült Államok Filter

MBA koncentrálva a vendéglátás és a turizmus

Columbia Southern University
On-line Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Orange Beach

A CSU MBA programja és az MBA koncentrációs program célja, hogy kivételes vezetőket hozzon létre. Ezek a programok lehetőséget biztosítanak a felnőttek számára arra, hogy fejlesszék tudásukat, készségeiket és hozzáállásaikat, amelyek felkészítik őket arra, hogy kreatívan, etikusan és hatékonyan végezzenek szervezetükön belül.

MBA a vendéglátás és idegenforgalom menedzsment

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Campus On-line Nappali Szeptember 2019 Spanyolország Madrid Amerikai Egyesült Államok Tampa + 2 további

Indítsa el jövőjét a Nemzetközi Vendéglátás és Turizmus Menedzsmentben. A Nemzetközi Vendéglátás és Turizmus Menedzsment MBA Program ideális helyszíneket nyújt a diákok és szakemberek számára az üzleti, szállodai / éttermi menedzsment, turizmus vagy kapcsolódó területeken, akik haladó üzleti diplomát szeretnének keresni.

Hospitality Management MBA

Lynn University
Campus On-line Részidős oktatás 1 - 4 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Boca Raton + 1 további

Egy MBA a vendéglátásban tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy vezető szerepet töltsön be a fejlett vezetői és interperszonális készségekkel. Ennek a szakiránynak a kiválasztása segít megtanulni, hogyan lehet hatékonyan vezetni a napi üdülési műveleteket és támogatni a képességeit felügyelőként. A tanfolyam értékes információt nyújt a pénzügyi protokollokról és a jelentési gyakorlatokról, amelyek sikeres vállalkozást tesznek lehetővé. Megvizsgálja továbbá a szolgáltatási ágazat egyedi kihívásait, és a leginkább megfelel a kihívásoknak.

MBA a koncentráció a vendéglátás menedzsment

Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - San Diego
Campus Nappali 18 - 24 hónap Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok San Diego

Az Alliant Nemzetközi Egyetem Hospitalel Management Menedzsment Intézetének Vatel Institute of Hospitality Management (Hospitality Management, Hospitality Management) menedzsmentgazdálkodási mestere az intenzív és innovatív szakképzés, amely felkészíti a diákokat arra, hogy hatékonyabbá váljanak a vendéglátás vezetőinek és vezetőinek. A tanfolyamok egyensúlyban vannak az egyetemi elmélet és a szakmai gyakorlat között.

MBA a koncentráció a vendéglátás menedzsment

Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - Los Angeles
Campus Nappali 18 - 24 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A Master of Business Administration (MBA) a koncentráció a vendéglátás menedzsment célja, hogy lehetővé tegye a diákok, hogy diplomát minél kevesebb, mint 18 hónap. Ez egy intenzív és innovatív fok, amely felkészíti a tanulókat, hogy hatékonyabb vendéglátóipari vezetőkké és vezetőkké váljanak. A tanfolyamok egyensúlyban vannak az egyetemi elmélet és a szakmai gyakorlat között.