MBSC teljes idő

Általános információk

Program leírás

Bárki tud MBA-t csinálni. Kevés azonban résztvevõközpontú. A miénk a Babson egyedülálló vállalkozói gondolkodás és cselekvés (ETA) módszertana alapján, amely lehetővé teszi a tanulók számára, hogy résztvevői központú tanuláson (PCL) keresztül "szabadítsák fel vállalkozói potenciáljukat" , és váljanak a változás ügynökeivé.

MBSC" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/41/41994_Screen_Shot_2017-02-28_at_9.42.42_PM.png" alt="MBSC" />

AZ MBSC MBA DIFFERENCIA

Globális együttműködésen keresztül tervezték

A vállalkozói nevelés világelsője, a Babson által tervezett program szorosan illeszkedik a MBSC kapcsolódó, a helyi valósághoz, az Egyesült Királyság valóságához, és együttműködik és tanácsokkal látja el az üzleti közösséget, és aktívan részt vesz az üzleti élet kialakításában és fejlesztésében. egy vállalkozói ökoszisztéma a KAEC-ban és a régióban. A szaúdi MBA program emulálja a Vision2030-ot, amely ösztönzi a vállalkozói ügynökséget és pozitív társadalmi hatásokat teremt

Akció tanulási modell

Az MBA-t úgy tervezték, hogy a résztvevők képesek legyenek egyensúlyba hozni az üzleti alapokat egy vállalkozói gondolkodással, és képesek legyőzni a bizonytalan, változó gazdasági környezet problémáit. Fő filozófiája a vállalkozói gondolkodás és cselekvés (ETA), a Babson által védett oktatási módszertan. Az ETA segít a résztvevőknek a kétértelműség leküzdésében és gazdasági és társadalmi érték megteremtésében bárhol is megy.

Résztvevőközpontú tanulás (PCL)

Az MBSC olyan résztvevőkre koncentráló módszert MBSC , amely a hallgatót az osztálytermi tevékenységek középpontjába helyezi. A PCL lehetővé teszi a résztvevők számára egyedi képességek (vezetés, csapatmunka, globális vezetői képességek és mások) számára a cselekvés és a gondolkodás révén. A résztvevők megtanulják mind az innovációt, mind az innováció vezetését, és nem csak az innovációról.

Tehetséges Üzleti Orientált Kar

A karunkat a Babson Főiskolán szigorú képzésen vesz részt. Ez az exkluzív képzési program lehetővé teszi a tanárok számára, hogy a tantervet és a tanítási stílust a Királyság és a régió valóságához igazítsák. Ez viszont segíti a résztvevőket egy ambidextrous gondolkodási folyamat kifejlesztésében, amely megmagyarázza az akció és a kísérletezés egyensúlyát szigorú elemzéssel és az üzleti fundamentumok alapos megértésével, valamint megkülönböztetve, ha a gondolati mód jobban kielégítő, mint a másik.

ALAPTANTERV

A program célja, hogy olyan fejlett eszközöket biztosítson Önnek, amelyek megértik és mérik a szervezet teljesítményét és egy üzleti projektet a szervezeten belül. Az alaptanterv is megadja azokat a személyes készségeket, amelyekre vállalkozói magatartást és vállalkozói vezetői stílust kell alkalmaznia. A kemény készségek (technikai, kiszámítható környezetek) és puha készségek (személyes, ideális bizonytalan környezetek) kombinációja lehetővé teszi, hogy vezesse az innovációt, ami gazdasági és társadalmi értéket teremt. Ezenkívül a vállalkozói gondolat és cselekvés elfogadásához szükséges interperszonális készségek képzését is biztosítja.

ALAPÍTVÁNY LEARNING TAPASZTALAT

A Babson egyedülálló vállalkozási gondolkodás és cselekvés (ETA) MBSC az MBSC MBA magában foglalja az aláíró tanulási tapasztalatokat (SLE) a tantervbe a vállalkozói vezetők fejlesztése érdekében. Az SLE meghívást jelent az egyéni projekt kifejlesztésére, és négy területen vizsgálja meg megvalósíthatóságát: önálló vállalkozói készség, szociális vállalkozás, családi vállalkozásfejlesztés és vállalati vállalkozás. Mindegyik diák választja meg preferenciáinak tartományát, és olyan reális, megvalósítható üzleti tevékenységet alakít ki, amelyet várhatóan elindítanak, irányítanak és nőnek.

MBA LEARNING CÉLOK

  • Mélyfokú funkcionális tudás a fegyelemről
  • Vállalkozói gondolat
  • Értékek, kontextus és vezetés egy változatos világban
  • Indoklás és kommunikáció kvantitatív módszerekkel és technológiával

RUGALMAS OPCIÓK

Két formátumot úgy terveztek meg, hogy befogadhassák hallgatóink igényeit és preferenciáit, beleértve a családi kötelességüket is. Nem számít, hogy melyik MBSC két programja működik legjobban ütemezésével és tapasztalatával, biztos lehet benne, hogy ugyanazt a tananyagot kapja ugyanazon a karon, ami az MBSC MBA programját egyedülálló oktatási élménynek teszi.

Teljes munkaidőben MBA

A teljes munkaidős MBA-program osztályai szeptemberben kezdődnek, és 15 hónap múlva decemberben fejezi be a fokozatot. A diákok általában hétfőtől csütörtökig hétfőn találkoznak. Egy tipikus nap a teljes munkaidős MBA hallgatók számára a résztvevők osztályok, találkozó csoportokkal dolgozni projektek, részt vesz klubok és szervezetek Ön része, és csatlakozik más MBA hallgatók választott kurzusok és merülő projektek.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

MBSC aims to develop a new generation of transformative leaders who think creatively and act boldly. The Kingdom needs more job creators and not just job consumers. MBSC is designed to fill this void ... Tovább

MBSC aims to develop a new generation of transformative leaders who think creatively and act boldly. The Kingdom needs more job creators and not just job consumers. MBSC is designed to fill this void by creating Entrepreneurs of All Kinds (EAK®). Kevesebb