Ma / mba program

Általános információk

Program leírás

Az MA / MBA programot közösen felajánlja a Meadows Művészeti Iskola és a Cox School of Business. Ez a program lehetőséget nyújt a kortárs általános vezetői képességek fejlesztésére a mai professzionális művészeti világ alapos tanulmányozásával. Ez a filozófia alapja annak a feltételezésnek, hogy a sikeres karrier a művészeti menedzsment alapja a alapos ismerete a modern üzleti készségek, valamint a megértés és a művészetek elismerése. A program időtartama 24 hónap, beleértve a szakmai gyakorlatot a második évben.


Innovatív megközelítés a művészetek és a vállalkozások számára

A SMU közös hallgatóképzési programja a Business and Arts Administration-ben azon a filozófián alapul, hogy a sikeres művészeti menedzsment karrier a kortárs üzleti gyakorlatok alapos ismeretét és a művészet mély elismerését igényli.

Napjainkban, mint valaha, mind a szükséglet, mind pedig a kereslet a képzett és leleményes adminisztrátorok és menedzserek számára vezető szerepet játszik a művészetekben. Mivel a művészeti szervezetek szembesülnek a megnövekedett pénzügyi és versenyfeltételekkel, fontos, hogy rendelkezzenek a hozzáértő üzleti szakemberekkel a művészetek átfogó értelmezésével.

Innovatív kombinációja az üzleti és a művészeti kurzusok, valamint a szakmai gyakorlatok és az intenzív tapasztalat a művészeti szervezetek és a saját kihívásokkal, megteremtse a diplomások, akik felkészültek arra, hogy vezetői pozíciókban a művészetek, a szórakozás, az oktatás és a non-profit szervezetek körül a világ.


Testreszabhatja tanuló tapasztalatát

MA / MBA kreditóra összegzése
Cox Business 48 óra hitel
Meadows Arts 27 óra hitel
ÖSSZES 75 óra hitel

A Cox tananyag 24 kredit óra szükséges üzleti alap tanfolyamok és 24 óra hitel üzleti választani, összesen 48 óra hitel.

A Meadows tananyag 27 órányi Művészeti Adminisztráció szemináriumot tartalmaz, amelyek középpontjában az adománygyűjtés, számvitel, költségvetés, a művészetek marketingje, a művészeteket érintő jogi kérdések, a filantrópia, a stratégiai írás és tervezés, valamint a közpolitika áll. Valódi tapasztalatokat szerezhet a művészeti menedzsmentben a Dallas professzionális művészeti szervezetekkel folytatott szakmai gyakorlatokon keresztül, valamint egy teljes munkaidős szakmai gyakorlattal az Ön által választott nemzeti szervezetnél. Ön is élvezheti a különböző Meadows művészeti választani; a vizuális, előadói és vizuális művészetekben, amelyek kiegészítik a hátterét és fokozzák a művészet egészének elismerését.


Fedezze fel a források világát

Az egyetemi program alapja a művészeti adminisztráció "gyakorlati" természetének elismerése. Mivel a minőségi művészeti tapasztalatok megőrzése és bemutatása szakképzett és stratégiai irányításra szólít fel, a diákoknak részt kell venniük a Dallas-területen működő művészeti szervezetekben és egy teljes munkaidős nyári szakmai gyakorlatban, Dallasban vagy az Egyesült Államokban. Ezek a gyakorlati, gyakorlati tapasztalatok lehetővé teszik a diákok számára, hogy valós helyzetekben alkalmazzák az osztálytermi ismereteket, és nagyra értékelik az MA / MBA tapasztalatait.


Gyakorlati és szakmai szervezetek

A következőkben egy olyan szervezetről van szó, amelyek a SMU MA / MBA hallgatókat vették fel.

Az Amerikai Múzeumi Egyesület, Washington, DC
Arena Stage, Washington, DC
A Chicagói Művészeti Intézet
Dallas Symphony Orchestra
Houston Grand Opera
Lincoln Center for Performing Arts, New York
Lyric Opera Chicago
A Metropolitan Museum of Art
A New York-i balett
A New York-i Állami Művészeti Tanács
A Philadelphia Zenekar
San Francisco Opera
Seattle Művészeti Társaságja
Walt Disney Theatrical Productions


A következőkben egy olyan szervezetről van szó, amelyek a SMU MA / MBA hallgatókat foglalkoztatták.

Amerikai Film Intézet, Los Angeles
American Heart Association, Dallas
ARTEC Consultants, Inc., New York
Boston Pops
Capital Repertory Színház, Albany
Chicago Symphony
St. Albert város, Alberta, Kanada
Court Színház, Chicago
Dallas Center for the Performing Arts Alapítvány
Dallas Symphony Orchestra
Dallas Színházközpont
Lyric Opera Chicago
Montreal Szimfonikus Zenekar
Nasher Sculpture Center, Dallas
New York City Opera
New York Pops
Csendes-óceáni Szimfonikus Zenekar, Santa Ana
Philadelphia Orchestra
San Diego Repertory Színház
A Modern Művészetek Múzeuma, San Francisco
UNICEF, Zágráb, Horvátország
Walt Disney Theatrical Productions, Burbank és New York

Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, ... Tovább

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, Financial Times, Forbes, U.S. News & World Report and The Wall Street Journal rank SMU Cox among the top business schools in the nation and around the world. Kevesebb