A Maastricht-Suffolk Executive MBA hármas nemzetközileg akkreditált (amba, IACBE és acbsp) Menedzsment mértékben kínált együttműködve a Suffolk Business School és a Maastricht School of Management. Ez a partnerség egyik legrégebbi üzleti iskolák Hollandiában és az egyik legfiatalabb intézmény az Egyesült Királyságban vezetett a fejlődés egy egyedülálló MBA, amely egyesíti a szilárd üzleti hagyomány és nemzetközi akkreditálási vállalkozói energia és lehetőség. A program szállított teljes egészében angol nyelven.

Végén a 24 hónapos program fog keresni a rangos címet MBA - egy nemzetközileg elismert képesítést, oda Maastricht School of Management. A Maastricht-Suffolk Executive MBA egy igényes, de üdítő részmunkaidős program, amely felállítja majd az irányítási és vezetői képességek, amely növelheti a karrier a globális tudásalapú gazdaságban. A csomag egy prémium kreatív vezető és az innováció, és kínálja a lehetőséget, hogy merüljön el három dinamikus régiókban, ahol a technológiai innováció, a kreatív iparágak, a kulturális örökség és a logisztika és ellátási lánc tempót diktálnak globális üzleti trendeket.

A 70 ECTS program lehet kitölteni egy két éves időszak nyolc moduláris oktató ülések és befejezése egy értekezés.

Miért válassza a Maastricht-Suffolk Executive MBA?

 • Elérhető a menedzserek és azok számára, akik komolyan haladást pályájuk Senior és menedzsment.
 • Pacal nemzetközi akkreditáció ( AMBA , IAECB és ACBSP)
 • Egy igazán multinacionális programba, az Egyesült Királyságban, az EU és USA
 • Rugalmas részmunkaidős moduláris kialakítás csak négy tanítási hét évente
 • A sokszínű és globális közösség hálózat
 • Gyakorlat-orientált program
 • Ingyenes Executive MBA Mini Masterclass ülések azok számára, akik többet megtudni a program. Ha érdekli a részvétel, kérjük írjon Laura Messer

Több nemzetközileg akkreditált és elismert


Az Executive MBA program nemzetközileg akkreditált amba, IAECB és acbsp. Csak néhány kiválasztott üzleti iskolák élvezik ezeket. Például csak 2% -át az üzleti iskolák az áhított AMBA akkreditáció. MSM MBA van rangsorolva # 2 Hollandiában és # 11 szerint Európában Eduniversal a 2015 legjobb Masters rangsor és felhívja MSM több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a vezetés és az üzleti oktatás. MSM döntőse volt a 2014-es Szövetsége MBA innovációs díjat.

Egy igazán multinacionális program három dinamikus régiók
Osztályok általában lezajlik a modern egyetem Suffolk campus mentén a Ipswich Waterfront Angliában, és kínálnak a nemzetközi Kar MSM és a University of Suffolk. Azt is tanfolyamon vegyenek részt a történelmi város a hollandiai Maastricht, a Suffolk Egyetem campus szívében Boston, USA. A három helyszínen tömörítő néhány legizgalmasabb fejlesztések a kreatív ipar és ágazatokban, mint az energia, egészségügy, kommunikáció, Biotech and Insurance, akkor lehet megtámadni, hogy fejlessze a menedzsment és a vezetői képességek, hogy virágozni a versenyképes és kapcsolódó globális társadalomban.

Rugalmas részmunkaidős moduláris kialakítás
A design a részmunkaidős Executive MBA program lehetővé teszi, hogy az egyensúlyt a munka nyomása a tanulmány. Ki kell egészíteni a 24 hónapot, a program magában foglalja kényelmesen tempójú előadások és osztályok segítségével folytatják számos kiterített modulok, minimalizálva az idő, hogy meg kell tölteni távol a munkától. Mindegyik modul nyolc főállású nap (hétvégén), amely előadások és természetesen kapcsolódó utazások.

A sokszínű és globális közösség hálózat
MSM egyik nemzetközi üzleti iskolák Hollandiában egy nagy hálózat a diákok, öregdiákok és a partnerek az egész világon. A kezelési programok és tevékenységek résztvevők toborzása sok országban, a szakmai háttér és érdeklődési területet kínál Önnek a lehetőséget, hogy jelentősen bővíteni a nemzetközi hálózat. Egész gazdag története a globális menedzsment oktatás, MSM épít hálózatot több ezer öregdiák világszerte működő magas szintű pozíciókat az üzleti, a tudományos élet és a kormányzat, és hozzáférést biztosít piacokon magas növekedési potenciállal.

A gyakorlat-orientált program
Az Executive MBA vesz egy gyakorlat-orientált szemlélet, az állítva, hogy a megszerzett elméleti tudást a napi gyakorlatban. A program során ezt megkönnyíti keresztül természetesen összefügg a tanulmányi kirándulások és vendég előadások szakértők. Minden nyolcnapos modul áll előadások, esettanulmányok, és magában foglalja a tanulmányi kirándulások és a meghívott előadók a közvetlen kapcsolatot a tanfolyam téma. Különböző cégek Suffolk, a Meuse-Rhine EU-régió és a Boston kiegészíti a tudományos tartalom a kurzus gyakorlati esettanulmányok.

természetesen modulok

A következő bevitel ez persze január 2017.

A maastrichti Suffolk Executive MBA program célja az elfoglalt szakemberek. Across 24 hónap van nyolc hetes tanítás (négy évente) egy hét blokkok akár a Ipswich maastrichti egyetemen egy lehetőség egy héten Bostonban (USA).

A 70 ECTS program lehet kitölteni egy két éves időszak nyolc moduláris oktató ülések és befejezése egy értekezés.

FÁZIS TANFOLYAMOK ECTS
Understanding Pénzügy
 • pénzügy
 • Elszámolása vezetők
3
3
A fejlődő üzleti terv
 • vállalkozói tevékenység
 • Projektmenedzsment
3
3
Business Research Tools
 • Kutatási módszerek
 • Döntéshozó eszközök
3
3
értékteremtés
 • Marketing globális összefüggésben
 • Globális Ellátási Lánc Menedzsment
3
3
stratégiai orientációja
 • Gazdasági vezetők
 • A globális vállalati stratégia
3
3
változó világ
 • Change Management
 • Vezetés és szervezet viselkedése
3
3
Globális felelősség
 • Kezelése kulturális sokszínűség
 • Vállalati felelősség és etika
3
3
SZAKOSODÁS Nemzetközi Üzleti stratégia, Boston, USA
Egészségügyi Menedzsment Maastricht
Bármilyen MSM specializáció kínál (kérjük, forduljon
l.messer@uos.ac.uk további információkat)
Research Project / Thesis
 • beleértve a megjelenítést
16
SzakirányokA tanfolyamok a Maastricht-Suffolk Executive MBA résztvevők megismerkednek az alapja és lényege a menedzsment tudomány. Bár alkalmazzák a kulcsfontosságú üzleti területeken, az Egyesült Királyságban és az EU-régió, esettanulmányokon keresztül, felolvasások, beszélgetések, vendég előadások és boncolása kölcsönös tapasztalatok, a tartalom elég általános ahhoz, hogy alkalmazható és átadható továbbá más iparágakban.

A szakirány fázisban a program résztvevői alaposan meríteni megértése kulcsfontosságú elemeinek fontosabb méreteit modern üzleti. Lehetséges specializáció lehetőségek:

 • A nemzetközi üzleti és a fenntartható fejlődés
<li>  A v&aacute;llalkoz&aacute;si &eacute;s innov&aacute;ci&oacute;s</li>
<li>  eg&eacute;szs&eacute;g&uuml;gyi menedzsment</li>
<li>  Logisztika &eacute;s ell&aacute;t&aacute;si l&aacute;nc menedzsment</li>
<li>  Energia gazd&aacute;lkod&aacute;s</li>
<li>  Nemzetk&ouml;zi &uuml;zleti strat&eacute;gia</li>
<li>  International HR menedzsment</li>

Karrierlehetőségek

A maastrichti Suffolk Executive MBA célja a vezetők és azok számára, akik komolyan haladást pályafutását Senior és menedzsment. Általában egy Executive MBA elismert hozza a résztvevők nagyobb fizetést, előrelépési és a vállalkozói készségek (The Financial Times Executive MBA rangsor azt mutatja diplomások növelve bevételeit például között 30% és 80%). Folytatódó ez lehetővé teszi, hogy felismerje és lehetőségek kihasználására a saját szervezete és az Ön által kiválasztott ipar. Kapcsolatok fenntartására tapasztalt részeként a Executive MBA tanulási kapsz egy továbbfejlesztett üzleti hálózat, miután befejezte a programot, és a maastrichti Suffolk Executive MBA ez kiterjed az európai és nemzetközi hálózatok, valamint az Egyesült Királyságban is.

Díjak és pénzügy

Ez a költség E program 28.500 euró. Van egy lehetőség, hogy fizetni részletekben a következők; 30% kell fizetni beiratkozás, 50% fizetendő hat hónapon belül természetesen kezdési időpont, 20% fizetendő 16 hónapon belül természetesen a kezdő dátum. Mi jelenleg is felmérő potenciális ösztöndíjak és ha bármilyen kérdése van ezen ről Laura Messer.

University of Suffolk diplomások jogosult a kedvezményt a tanfolyam. Diákok, akik diplomát 2007 előtt kapnak 10% kedvezményt posztgraduális tanulmányok, akik diplomát 2007 után kap egy 20% -os kedvezményt, és azok, akik a graduális és iratkozzon fel, hogy egy tanfolyam július 1. előtt kap egy extra 5% kedvezmény

Belépési követelmények

 • Minimum Alapképzésbe egy elismert egyetemen.
 • Komplett négy internetes szintező tanfolyamok (kapcsolattartó Felvételi Iroda további adatok), vagy egy GMAT a 600or magasabb vagy GRE 600 vagy nagyobb.
 • Három vagy több éves releváns szakmai tapasztalat után nyert a alapképzésbe.
 • Nem anyanyelvű jelentkezők és a jelöltek, akiknek a korábbi oktatás már a diff különböz® nyelv nem az angol kell benyújtania bizonyítékot az angol nyelvtudás. Minimális TOEFL: 88 internet-alapú teszt, vagy 570 a papír alapú teszt, vagy IELTS 6,5 tanulmányi teszt.
 • Tier 4 nemzetközi diákok nem képesek regisztrálni ezen Természetesen azonban szívesen látjuk érdeklődés a nemzetközi diákok, akik nem kívánnak alkalmazni Tier 4.
Program oktatási nyelve:
 • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
24 hónapok
Részidős oktatás
Price
28,500 EUR
Van egy lehetőség, hogy fizetni részletekben
Helyszínek szerint
Dátum szerint