Maastricht-suffolk Executive MBA

Általános információk

Program leírás

A Maastricht-Suffolk Executive MBA hármas nemzetközileg akkreditált (amba, IACBE és acbsp) Menedzsment mértékben kínált együttműködve a Suffolk Business School és a Maastricht School of Management. Ez a partnerség egyik legrégebbi üzleti iskolák Hollandiában és az egyik legfiatalabb intézmény az Egyesült Királyságban vezetett a fejlődés egy egyedülálló MBA, amely egyesíti a szilárd üzleti hagyomány és nemzetközi akkreditálási vállalkozói energia és lehetőség. A program szállított teljes egészében angol nyelven.

Végén a 24 hónapos program fog keresni a rangos címet MBA - egy nemzetközileg elismert képesítést, oda Maastricht School of Management. A Maastricht-Suffolk Executive MBA egy igényes, de üdítő részmunkaidős program, amely felállítja majd az irányítási és vezetői képességek, amely növelheti a karrier a globális tudásalapú gazdaságban. A csomag egy prémium kreatív vezető és az innováció, és kínálja a lehetőséget, hogy merüljön el három dinamikus régiókban, ahol a technológiai innováció, a kreatív iparágak, a kulturális örökség és a logisztika és ellátási lánc tempót diktálnak globális üzleti trendeket.

A 70 ECTS program lehet kitölteni egy két éves időszak nyolc moduláris oktató ülések és befejezése egy értekezés.

Miért válassza a Maastricht-Suffolk Executive MBA?

 • Elérhető a menedzserek és azok számára, akik komolyan haladást pályájuk Senior és menedzsment.
 • Pacal nemzetközi akkreditáció ( AMBA , IAECB és ACBSP)
 • Egy igazán multinacionális programba, az Egyesült Királyságban, az EU és USA
 • Rugalmas részmunkaidős moduláris kialakítás csak négy tanítási hét évente
 • A sokszínű és globális közösség hálózat
 • Gyakorlat-orientált program
 • Ingyenes Executive MBA Mini Masterclass ülések azok számára, akik többet megtudni a program. Ha érdekli a részvétel, kérjük írjon Laura Messer

Több nemzetközileg akkreditált és elismert
Az Executive MBA program nemzetközileg akkreditált amba, IAECB és acbsp. Csak néhány kiválasztott üzleti iskolák élvezik ezeket. Például csak 2% -át az üzleti iskolák az áhított AMBA akkreditáció. MSM MBA van rangsorolva # 2 Hollandiában és # 11 szerint Európában Eduniversal a 2015 legjobb Masters rangsor és felhívja MSM több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a vezetés és az üzleti oktatás. MSM döntőse volt a 2014-es Szövetsége MBA innovációs díjat.

Egy igazán multinacionális program három dinamikus régiók
Osztályok általában lezajlik a modern egyetem Suffolk campus mentén a Ipswich Waterfront Angliában, és kínálnak a nemzetközi Kar MSM és a University of Suffolk. Azt is tanfolyamon vegyenek részt a történelmi város a hollandiai Maastricht, a Suffolk Egyetem campus szívében Boston, USA. A három helyszínen tömörítő néhány legizgalmasabb fejlesztések a kreatív ipar és ágazatokban, mint az energia, egészségügy, kommunikáció, Biotech and Insurance, akkor lehet megtámadni, hogy fejlessze a menedzsment és a vezetői képességek, hogy virágozni a versenyképes és kapcsolódó globális társadalomban.

Rugalmas részmunkaidős moduláris kialakítás
A design a részmunkaidős Executive MBA program lehetővé teszi, hogy az egyensúlyt a munka nyomása a tanulmány. Ki kell egészíteni a 24 hónapot, a program magában foglalja kényelmesen tempójú előadások és osztályok segítségével folytatják számos kiterített modulok, minimalizálva az idő, hogy meg kell tölteni távol a munkától. Mindegyik modul nyolc főállású nap (hétvégén), amely előadások és természetesen kapcsolódó utazások.

A sokszínű és globális közösség hálózat
MSM egyik nemzetközi üzleti iskolák Hollandiában egy nagy hálózat a diákok, öregdiákok és a partnerek az egész világon. A kezelési programok és tevékenységek résztvevők toborzása sok országban, a szakmai háttér és érdeklődési területet kínál Önnek a lehetőséget, hogy jelentősen bővíteni a nemzetközi hálózat. Egész gazdag története a globális menedzsment oktatás, MSM épít hálózatot több ezer öregdiák világszerte működő magas szintű pozíciókat az üzleti, a tudományos élet és a kormányzat, és hozzáférést biztosít piacokon magas növekedési potenciállal.

A gyakorlat-orientált program
Az Executive MBA vesz egy gyakorlat-orientált szemlélet, az állítva, hogy a megszerzett elméleti tudást a napi gyakorlatban. A program során ezt megkönnyíti keresztül természetesen összefügg a tanulmányi kirándulások és vendég előadások szakértők. Minden nyolcnapos modul áll előadások, esettanulmányok, és magában foglalja a tanulmányi kirándulások és a meghívott előadók a közvetlen kapcsolatot a tanfolyam téma. Különböző cégek Suffolk, a Meuse-Rhine EU-régió és a Boston kiegészíti a tudományos tartalom a kurzus gyakorlati esettanulmányok.

természetesen modulok

A következő bevitel ez persze január 2017.

A maastrichti Suffolk Executive MBA program célja az elfoglalt szakemberek. Across 24 hónap van nyolc hetes tanítás (négy évente) egy hét blokkok akár a Ipswich maastrichti egyetemen egy lehetőség egy héten Bostonban (USA).

A 70 ECTS program lehet kitölteni egy két éves időszak nyolc moduláris oktató ülések és befejezése egy értekezés.

FÁZIS TANFOLYAMOK ECTS
Understanding Pénzügy
 • pénzügy
 • Elszámolása vezetők
3
3
A fejlődő üzleti terv
 • vállalkozói tevékenység
 • Projektmenedzsment
3
3
Business Research Tools
 • Kutatási módszerek
 • Döntéshozó eszközök
3
3
értékteremtés
 • Marketing globális összefüggésben
 • Globális Ellátási Lánc Menedzsment
3
3
stratégiai orientációja
 • Gazdasági vezetők
 • A globális vállalati stratégia
3
3
változó világ
 • Change Management
 • Vezetés és szervezet viselkedése
3
3
Globális felelősség
 • Kezelése kulturális sokszínűség
 • Vállalati felelősség és etika
3
3
SZAKOSODÁS Nemzetközi Üzleti stratégia, Boston, USA
Egészségügyi Menedzsment Maastricht
Bármilyen MSM specializáció kínál (kérjük, forduljon
l.messer@uos.ac.uk további információkat)
Research Project / Thesis
 • beleértve a megjelenítést
16

Szakirányok

A tanfolyamok a Maastricht-Suffolk Executive MBA résztvevők megismerkednek az alapja és lényege a menedzsment tudomány. Bár alkalmazzák a kulcsfontosságú üzleti területeken, az Egyesült Királyságban és az EU-régió, esettanulmányokon keresztül, felolvasások, beszélgetések, vendég előadások és boncolása kölcsönös tapasztalatok, a tartalom elég általános ahhoz, hogy alkalmazható és átadható továbbá más iparágakban.

A szakirány fázisban a program résztvevői alaposan meríteni megértése kulcsfontosságú elemeinek fontosabb méreteit modern üzleti. Lehetséges specializáció lehetőségek:

 • A nemzetközi üzleti és a fenntartható fejlődés
<li>  A v&aacute;llalkoz&aacute;si &eacute;s innov&aacute;ci&oacute;s</li>
<li>  eg&eacute;szs&eacute;g&uuml;gyi menedzsment</li>
<li>  Logisztika &eacute;s ell&aacute;t&aacute;si l&aacute;nc menedzsment</li>
<li>  Energia gazd&aacute;lkod&aacute;s</li>
<li>  Nemzetk&ouml;zi &uuml;zleti strat&eacute;gia</li>
<li>  International HR menedzsment</li>

Karrierlehetőségek

A maastrichti Suffolk Executive MBA célja a vezetők és azok számára, akik komolyan haladást pályafutását Senior és menedzsment. Általában egy Executive MBA elismert hozza a résztvevők nagyobb fizetést, előrelépési és a vállalkozói készségek (The Financial Times Executive MBA rangsor azt mutatja diplomások növelve bevételeit például között 30% és 80%). Folytatódó ez lehetővé teszi, hogy felismerje és lehetőségek kihasználására a saját szervezete és az Ön által kiválasztott ipar. Kapcsolatok fenntartására tapasztalt részeként a Executive MBA tanulási kapsz egy továbbfejlesztett üzleti hálózat, miután befejezte a programot, és a maastrichti Suffolk Executive MBA ez kiterjed az európai és nemzetközi hálózatok, valamint az Egyesült Királyságban is.

Díjak és pénzügy

Ez a költség E program 28.500 euró. Van egy lehetőség, hogy fizetni részletekben a következők; 30% kell fizetni beiratkozás, 50% fizetendő hat hónapon belül természetesen kezdési időpont, 20% fizetendő 16 hónapon belül természetesen a kezdő dátum. Mi jelenleg is felmérő potenciális ösztöndíjak és ha bármilyen kérdése van ezen ről Laura Messer.

University of Suffolk diplomások jogosult a kedvezményt a tanfolyam. Diákok, akik diplomát 2007 előtt kapnak 10% kedvezményt posztgraduális tanulmányok, akik diplomát 2007 után kap egy 20% -os kedvezményt, és azok, akik a graduális és iratkozzon fel, hogy egy tanfolyam július 1. előtt kap egy extra 5% kedvezmény

Belépési követelmények

 • Minimum Alapképzésbe egy elismert egyetemen.
 • Komplett négy internetes szintező tanfolyamok (kapcsolattartó Felvételi Iroda további adatok), vagy egy GMAT a 600or magasabb vagy GRE 600 vagy nagyobb.
 • Három vagy több éves releváns szakmai tapasztalat után nyert a alapképzésbe.
 • Nem anyanyelvű jelentkezők és a jelöltek, akiknek a korábbi oktatás már a diff különböz® nyelv nem az angol kell benyújtania bizonyítékot az angol nyelvtudás. Minimális TOEFL: 88 internet-alapú teszt, vagy 570 a papír alapú teszt, vagy IELTS 6,5 tanulmányi teszt.
 • Tier 4 nemzetközi diákok nem képesek regisztrálni ezen Természetesen azonban szívesen látjuk érdeklődés a nemzetközi diákok, akik nem kívánnak alkalmazni Tier 4.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Maastricht School of Management and the University of Suffolk have launched an exciting collaborative Executive MBA degree, in terms of which participants will be able to study in three top internatio ... Tovább

Maastricht School of Management and the University of Suffolk have launched an exciting collaborative Executive MBA degree, in terms of which participants will be able to study in three top international locations, Maastricht (Netherlands), Ipswich (UK) and Boston (USA). This partnership of one the oldest business schools in the Netherlands and one of the youngest Universities in the United Kingdom has resulted in the development of a unique MBA that combines solid business tradition and international accreditation with entrepreneurial energy and opportunity. The program is delivered entirely in English. Kevesebb
Ipswich , Maastricht + 1 Több Kevesebb