Manchester - Kelley Global MBA

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A Kelley-Manchester Global MBA

Tanulmány két elit üzleti iskolával

Ezt a részmunkaidős MBA-t az USA-ban működő Kelley School of Business szállítja, amely világelső az online MBA-k szállításában, és az Alliance Manchester Business School, a világ 30 legjobb hat üzleti központja. Együtt, az iskolák kínálnak kombinált öröksége közel 150 éve az innováció az üzleti és menedzsment oktatás.

A Kelley-Manchester Global MBA ötvözi a világ legjobb online MBA tanfolyamát, immersive, face-to-face tanulást választotta 8 globális helyszínen.

Az online tanulás mellett ez a rugalmas MBA magában foglalja a 18 napos tanítást, amely három munkahelyi lakóhelyre terjed ki (plusz egy választható ötnapos műhely Washingtonban).

kevert szállítás

A Kelley-Manchester Global MBA ötvözi a világ legjobb online MBA-oktatást, immersive, face-to-face tanítással 8 globális helyszín közül. Az eredmény egy olyan rugalmas MBA, hogy egy valóban nemzetközi tapasztalat.

Workshop menetrend

1. szemeszter: 6 nap a Bloomington-i Kelley School of Business-ben, Indiana

2. szemeszter: 6 nap bármelyik szövetségben MBS globális központ *

3. szemeszter: Minden online vagy online + egy 5 napos közpolitikai workshop Washingtonban

4. szemeszter: 6 nap bármelyik szövetségben MBS globális központ *

* Az AMBS választható választási lehetőségeket is kínál, beleértve egy 3 napos műhelyt Washington DC-ben.

Online tanulási

Fele a tanfolyamok a Kelley-Manchester Global MBA szállítjuk online Kelley School of Business, Indiana - a világ egyik vezető online tanulás. Kelley szigorú tanterv szállítjuk online rugalmas, interaktív formában, ami működik az elfoglalt szakemberek, így előre a karrierjét, miközben továbbra is kezelni más feladatokat az életedben. Meg fogja tanulni ugyanazt a tisztelt oktatókat, akik tanítanak az iskolai lakóépületek programjairól - díjnyertes, elérhető tanárokról, akik újratárgyalják az üzleti gondolkodást. Kelley egy osztályt is szállít Washington DC-ről, amely egy jól körülhatárolt élményt nyújt.

Face-to-face tanítás

A Kelley-Manchester Global MBA kurzusainak felét az Alliance MBS szállítja. Ezek a tanfolyamok jellemzően egy intenzív, három napos workshopot nyújtanak, amelyet legfiatalabb karaink nyújtanak - egy esélyt arra, hogy távolodjon el napi munkájától és merüljön el a globális üzleti világban.

Megnyitása óta a kapuit 1965-ben az Egyesült Királyság egyik első üzleti iskolák, tűztünk ki magunk elé szét, amelynek középpontjában a "learning by doing". A gyakorlati megközelítés tanítja MBA alkalmazni elmélet élni üzleti kihívásokra, kreatív gondolkodásra és legyen véleményformálók.

Globális merítés

Tanulmányozhatja az Alliance MBS választókészülékeit hat globális központ közül: Dubai, Hongkong, Manchester, São Paulo, Shanghai és Szingapúr. Ez egy lehetőség arra, hogy a világ minden táján a dinamikus elmék mellett tanulmányozhasson értékes kapcsolatokat. Akkor kapnak új kilátásokat és új üzleti módszerek. Plusz, kizárólag ez a közös MBA, akkor lehetősége van arra, hogy tanulmányokat Kelley campusok Bloomington, Indiana és Washington DC.

Belépési követelmények

A belépés versenyképes és holisztikus nézetet veszünk, amikor értékeljük a jelölteket. A legnagyobb tehetségű MBA-kat keresjük.

Nem csak a legjobban tapasztaló jelölteket, vagy a legjobb teszteredményeket keressük. Számos kritériumot alkalmazunk az alkalmazások értékeléséhez, beleértve az akadémiai felhatalmazásokat, a gyors karrierlehetőséget, a vezetői jellemzőket és a vállalkozói tehetségeket. Azt is értékeljük, hogy mennyire járul hozzá az osztály szakmai és kulturális sokszínűségéhez.

A belépési követelmények áttekintése

 • Legalább hároméves posztgraduális munkatapasztalat, erős, következetes előmenetel és eredményesség
 • Jó egyetemi diploma vagy nemzetközi megfelelője
 • Megfelelő GMAT® és GRE® vagy Manchester Admissions Test pontszám
 • Szakmai könyvelési képesítés (csak a pénzügyek gyorsított pályája)
 • Szakmai készségek és kompetenciák
 • Nemzetközi kitettség (értékben)
 • Vállalkozói tapasztalat (értékes)
 • Erős csapatjátékos
 • kiváló kommunikációs készségek
 • Érzelmi intelligencia és személyes tulajdonságok
 • Bizonyíték az angol kompetenciára (a felvételi folyamat során)

Felvételi mód a pályázóknak

Ha nem rendelkezik diplomával, lehetőség nyílik arra, hogy a meghatározott hivatalos képesítések nélkül szerezzen helyet.

Utoljára frissítve December 2017

Az iskoláról

The University of Manchester is one of the UK’s original 'redbrick' universities with a proud history, including 25 Nobel Prize winners among its legacy. It has been a place nurturing knowledge and co ... Tovább

The University of Manchester is one of the UK’s original 'redbrick' universities with a proud history, including 25 Nobel Prize winners among its legacy. It has been a place nurturing knowledge and connecting the brightest minds to find innovative solutions to the world's greatest challenges. Reputably UK’s largest campus-based University, Manchester offers specialist and interdisciplinary courses with highest academic rigour. Kevesebb
Shanghai , Kína Online + 1 Több Kevesebb