Mester Program Nemzetközi Üzleti Menedzsment oktatja a fiatal szakemberek, hogy sikeres kezelése a nemzetközi üzleti életben. A program az angol és be lehet fejezni belül 1½-2 év Haaga-Helia University of Applied Sciences, Helsinki, Finnország.

Ez a program egy teljes egészében angol nyelven, és azt eredményezi, hogy egy nemzetközileg elismert diploma úgynevezett Master of Business Administration. Megvalósítása IBMA körülbelül 1½-2 év részidős tanulmányok. A kapcsolattartó ülés a tervek szerint az esti órákban és a hétvégén, mert ez a program az a diákok, akik teljes munkaidőben dolgoznak.

A cél az, IBMA hogy fejlessze a hallgatók nemzetközi üzleti menedzsment készségek és képességek révén a különböző tanfolyamok és a személyes tutori munkájuk fejlesztés / s azok Diplomamunka. A dolgozat írása indul a kezdetektől fogva a program. A diákok várhatóan fellépni változás ügynökök alkalmazásával tudásukat a gyakorlatban azt teszi őket és szervezeteik, versenyképes a nemzetközi üzleti életben.

Profilja a Degree Program in International Business Management IBMA

Miért IBMA egy jó választás az Ön számára? Ez biztosítja Önnek:

  • gyakorlati tanulási megközelítés: Tanulás Working
  • rugalmasságot a tanulmányi rend: esténként, hétvégén, tanulmányutak, intenzív és virtuális ülések
  • lehetőséget teremt az egyéni menetrend és a személyes szakmai tervet (PSP), amely lehetővé teszi, hogy válassza ki a választható és a szabadon választott nemzetközi üzleti tanulmányok, hogy maximalizálja erősségeit, mint egy menedzser

Azáltal, hogy egy gyakorlati megközelítést a tanulás - mint a műhelyek, gyakorlatok, előadások, dolgozat, és a többi tanuló-központú tevékenységek - IBMA létrehoz egy tanulási környezetben, ahol a diákok várhatóan és képes integrálni a munkatapasztalatok nemzetközi üzleti tanulmányok.

Főbb tanulmányi eredmények a diploma program

A cél az, IBMA hogy fejlessze a hallgatók nemzetközi üzleti menedzsment kompetenciák fejlesztésének különböző munka-fejlesztési módszerek és eszközök, a nemzetközi üzleti menedzsment képzés, és ezen keresztül tutori őket egy alkalmazott kutatási és fejlesztési projekt munka, mint a diplomamunkám. Munka a dolgozat indul a kezdetektől fogva a tanulmányok. A diákok várhatóan jár, mint segítők és a vezetők a változás alkalmazásával a gyakorlatban a nemzetközi üzleti ismeretek, melyek révén ezek és szervezeteik, versenyképes a nemzetközi üzleti életben.

A három fő célkitűzése a IBMA program a következők:

  • kielégíteni a megnövekedett kereslet a szervezetek az alkalmazottak gyakorlati és aktuális nemzetközi üzleti ismeretek és kompetenciák,
  • biztosítja a karrier lehetőséget Bachelor diplomások folytatásával és fejlesztik az oktatás nemzetközi üzleti menedzsment, és a
  • ösztönözni a diákokat, hogy alkalmazzák a nemzetközi üzleti menedzsment ismeretek és tudás a mindennapi munka során annak érdekében, hogy hozzon létre és kivonat értékét a szervezetek számára.

szakmai fejlődés

A szakmai fejlődés a IBMA három szakaszból áll: CAPS, EAPS és Doktori disszertáció. Elvégzése után a kötelező Advanced Professional Studies CAPS, előkészíti a személyes szakmai tervet (PSP) meghozatalának választható Advanced Professional Studies EAPS és szabadon választható ismeretek növelése az nemzetközi üzleti kompetenciák. A Diplomamunka (30 ECTS) egy munka-fejlesztési projekt, amely kapcsolódik a kihívásokra a nemzetközi üzleti menedzsment a szervezet. Ezért a mester dolgozat értékét nemcsak a diákok, hanem a szervezetek számára is.

Érettségi után akkor rendelkezik egy nemzetközileg elismert diploma úgynevezett Master of Business Administration, hogy a mesterképzésre által odaítélt Haaga-Helia University of Applied Sciences.

Javasolt Tanösvény

  • 1. szemeszter: Alkalmazott Kutatási és Fejlesztési Projektmenedzsment; és Nemzetközi Talent Management.
  • 2. szemeszter: stratégia a gyakorlatban; Vezető váltás; és vezetés a tudásalapú gazdaságban.
  • Félév 3: Szerszámok elemzése és előrejelző; Vezetői kommunikáció; és nemzetközivé a cég.

Továbbá, a diákok vehetnek részt tanulmányutakon a Szilícium-völgyben, és / vagy Hong Kong önként. Szabadon választható mesterkurzusok lehet tenni az egyetemi nyílt egyetemi szak tanulmányok, partner külföldi iskolákban, és a nyáron külföldi iskolákban jóváhagyása után a tanulmány tanácsadója.

Jogosultsági alkalmazni a Master szintű szak igényel: Bachelor (vagy magasabb) fokozatot azonos területen, és legalább három év (36 hónap) a megfelelő szakmai tapasztalattal kell kitölteni lezárása után a Bachelor.

Szakmai tapasztalat

Bármilyen munkatapasztalat kell beszerezni, legkésőbb július 31, 2017 tavaszi jelentkezési időszak. Munka igazolásokat kell egy kezdő és egy befejező időpontját foglalkoztatás és rövid munkaköri leírás. Amennyiben a kérelmező már dolgozott részmunkaidőben, a munka tanúsítvány egyértelműen fel kell tüntetni a számát munkaórák havonta. A részmunkaidő kerül átszámítva teljes munkaidős, hogy 150 óra vagy 20 teljes munkanapon (legalább 7 óra naponta) megfelelnek az egy hónapos munka. Szakmai tapasztalat nem szükséges folyamatos vagy kapott dolgozik ugyanannál a munkáltatónál. Szakmai tapasztalat csak akkor fogadható el, ha ellenőrzik egy igazolást a munkáltató által biztosított.

Vállalkozói fogadható munkatapasztalat, ha a kérelmező képes egy igazolást arról, hogy ő vagy már vonatkozik a törvényi SÁRGA vagy MYEL nyugdíjrendszer a vállalkozók számára. Nem időszakok gyakorlati vagy szakmai on-the-job tanulás szerepelnek olyan mértékben alkalmaztuk, hogy figyelembe kell venni felé munkatapasztalat. Katonai vagy nem katonai nemzetbiztonsági szolgálat vagy nevelési szabadság nem számít bele a munkatapasztalat. A munka mennyisége tapasztalat pontokat egyidejű munkaviszony nem haladhatja meg a megítélt összeg a teljes munkaidős foglalkoztatást. Azok, akik pályáznak a képesítést kitöltött Finnországon kívül be kell nyújtania a munka bizonyítványok január 31, 2017, 15:00.

Oktatás 9 500 E
Diákszállótömbben (inc. Víz, villany) 300 E / hó
Élelmiszer 150-250 E / hó
szállítás 50 E / hó
Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus Haaga-Helia University of Applied Sciences »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
3 - 6 félév
Nappali
Price
9,500 EUR
évente.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date