Read the Official Description

A Master of Business Administration (MBA) program célja, hogy felkészítse az egyének szakmai karrier menedzsment és hogy az oktatási dúsítási tapasztalt szakemberek célja szélesebb igazgatási szempontból. Advanced Certificate in Business (ACB) is rendelkezésre áll, valamint egy igazolást a Grant írása. A kar áll nagyrészt a szakmai gyakorlati akiknek tanulmányi adatait tovább fokozza a szint a személyes teljesítmények. Az ő tapasztalatuk a hallgató számára értékes egyensúlyt az elmélet és alkalmazás.

MBA hallgatók is kiválaszthat a koncentráció az etika és a vezetés, pénzügy, egészségügyi informatika, marketing, közszféra, biztonsági felügyeletet vagy a sport irányítását. Diákok keresek egy szélesebb üzleti programot is választhat az általános üzleti vagy saját tervezésű koncentráció, kiválasztásával tanfolyamok a legkülönbözőbb területeken. Annak érdekében, hogy teljes koncentrációban, a hallgató kell választania négy választani a koncentrációs set választani.

Az MBA program a Division of Graduate Studies és Továbbképző egy gyorsított program. A programot kínált a különböző formátumokat, beleértve a 8 hetes gyorsított, az interneten és a föld. Általában a diákok is regisztrálhatnak legfeljebb hat kredit (két tanfolyam) sorozatonként. Amennyiben a tanuló a munkanélküliek, a hallgatónak kell kérhet engedélyt a program igazgatója, hogy regisztráljon kilenc kredit (három fogás). Semmilyen körülmények között nem engedélyével adható egy végzős diák regisztrálni a több mint kilenc kredit (három fogás).

Fokozat követelményei Tizenkét tanfolyamok (36 kredit), az általános GPA 3,0 (B) Curriculum előfeltétele tanfolyamok Öt előfeltétele tanfolyamok szükséges valamennyi MBA jelöltek, akik korábban nem elégedett ezeknek a követelményeknek. Ezek a követelmények eleget lehet tenni a korábbi oktatásuk vagy tapasztalat. A konkrét előfeltétele be kell fejezni, mielőtt a hallgató beiratkozik a megfelelő szükséges tanfolyamot. Minden előfeltételek nem kell végezni, mielőtt a diákok jelentkezhetnek a szükséges tanfolyamokat:

  • BUS 512 Pénzügyi Számviteli
  • BUS 523 Menedzsment
  • BUS 543 Gazdasági Elmélet és gyakorlat
  • BUS 569 Marketing és elmélet
  • BUS 571 Üzleti Statisztika
Program taught in:
Angol
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Contact school
Duration
By locations
By date
Start Date
Contact school
Application deadline

Contact school