Metropolia_MBA_Info

tanulmány céljai

Üzleti Informatikai mesterképzésre program 90 ECTS az üzleti szakemberek számára, akik szeretnék elmélyíteni a stratégiai és irányítási szakértelem javítása révén az információk kezelését és jobb felhasználása az üzleti intelligencia rendszerek. Mélyebb betekintést az üzleti menedzsment területeken, mint a vezetői számvitel, marketing, vagy a logisztika, kínálnak, minden kapcsolódik a megfelelő IKT-rendszerek. Ha lesz egy hozzáértő elemző és felhasználói az üzleti intelligencia a döntéshozatalban, az üzleti tevékenységet, valamint az üzleti fejlődés.

Tartalom

A mester szak Gazdasági Informatika áll

  • Részletes szakmai tanulmányok, 30 ECTS
  • Alternatív korszerű szakmai tanulmányok, 20 ECTS egy sor választási
  • Szabadon választható vizsgálatok 10 ECTS
  • Diplomamunkám 30 ECTS

Minden diák tervek és végrehajtja a fejlesztési projekt / valós üzleti életben, jellemzően azok munkaszervezési. Ennek során a hallgató kutatási, projekt és a változás menedzsment ismeretek fogják erősíteni. Hálózat, csapat és tárgyalási készségek is javítja a multi-kulturális, kötött-to-business környezetben, amelyben ez a Mester DP végzik. Ez a K + F projekt kerül jelentésre a diplomamunkám (30 kredit).

tanulmányi időszakot

A mesterképzésre Program in Business Informatics szerveződik, hogy a résztvevők lehet kombinálni tanul teljes munkaidő. A tanulmányok időtartama határozza meg a beviteli sor, amelyen keresztül a tanuló elfogadásra kerül. A Master of Business Administration, hogy 2 év.

Kapcsolat Sessions

Kapcsolat ülések elrendezése elsősorban minden pénteken (9,00-16,15). Alkalmanként esti vagy intenzív hétvégi ülésén lehet elhelyezni. Még ezek a megbeszélések különböző formákat ölthet és megközelítések. További jellemzője a tanulás a mester szak Gazdasági Informatika származik a multidiszciplináris megközelítés: sok tanfolyam van megosztva a diákok célzó Master of Business Administration, valamint a Master of Engineering fok. Sokat várnak a résztvevők sokat is adott, a szakemberek által az üzleti és tudományos oktató és vezető ülés. Néhány ülés zajlik a létesítmények, az üzleti vállalkozások a hálózatban részt vevő.

Mivel a nemzetközi együttműködés mélyül, közös üléseket partner egyetemek fogják oldani (intenzív hét, tanulmányutak, stb.) Nyelvtanulás külföldön lehetőségek, mint például Summer School, vagy téli iskolája is bevezetésre kerül át a nemzetközi partnerhálózat. Ezek várhatóan a körülbelül megállapodások lehetséges közös vagy kettős fokozat egy későbbi időpontban.

Ösztöndíjak

Per minden szak egyetértés van abban, hogy a 50% -a kérelmezők kívülről érkező EU / EGT-országok, amelyek a legjobb eredményeket a felvételi vizsga, kap egy teljes mentességet a tandíj az első tanév.

A 2.-4. tanévben ösztöndíjas 75% -át lefedő éves tandíj lesz, feltéve, hogy a hallgató felhalmozódott:

  • legalább 55 kredit (ECTS) az előző tanévben (végződő július 31.) egy Bachelor szak
  • legalább 20 kredit (ECTS) az előző félév (őszi félévben végződő 31.12. és a tavaszi félévben végződő 31.7.) a mester szak

Azokban az években, 2-4, a fennmaradó 25% a diák tandíjat lehet tekinteni, ha az iskola határozza meg, hogy az indokolt alapuló szociális, egészségügyi, vagy egyéb okok miatt.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus Metropolia University of Applied Sciences »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Price
- 0 € vagy 11.000 € / év a nem EU / EGT diákok
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date