Master Of Business Administration (Észak - Karolina A

Általános információk

Program leírás

Üdvözöljük az Észak-Karolinai Üzleti és Gazdaságtudományi Főiskola MBA programjában

North Carolina A

MBA diploma egy profi diploma, üzleti fokozat, amely a hallgatók alapos ismerete az alapvető üzleti lényegi (pl. Közgazdaságtan, számvitel, pénzügy, menedzsment, stb), amelyet intenzív tanulmány három üzleti koncentrációk közül: Számviteli, Emberi Erőforrás menedzsment és ellátási lánc menedzsment . Ezek az összefonódások olyan üzleti területeket képviselnek, amelyek növekvő szakmai jelentőséggel és karrierlehetőségekkel rendelkeznek.

Karunk, adminisztrátoraink és munkatársaink elkötelezték magukat a posztgraduális tanulmányok kiválóságáért és nagy sikerekért a jövőben, szakmai karrierjében. Az ambiciózus, tehetséges és minden kihívás lehetőségét kínáló diákok az Észak-Karolinában tanulói központú és üzleti mentori környezetben

Ki keres?

Minden évben arra törekszünk, hogy olyan diákok osztályát hozzuk létre, akik együttesen együttműködnek a tanulók közösségévé a kutatás, az ösztöndíj, a kreatív kifejezés és a közösségi elkötelezettség kiválósága felé. Miközben megértjük, hogy diákjaink különböző háttérrel és tapasztalattal rendelkeznek, mindegyikük a következő közös jellemzőkkel rendelkezik:

Szellemi kíváncsiság és analitikai alkalmasság

A siker elérésének sarokköve a magas színvonalú elkötelezettség és szenvedély. Keressük azokat a magánszemélyeket, akik felfedezés-vezéreltek és akiknek szenvedélyük van az együttműködés és az egész életen át tartó tanulás iránt. Kurzustervünk és a hallgatói-oktatói interakció iránti igényünk az innovatív diákok aktív részvételétől függnek, akik képesek felmérni, elemezni és végrehajtani a valós problémákra koncentráló komplex információkat. Az MBA és a Graduate School felvételi bizottság felülvizsgálja korábbi tudományos teljesítményét, a GMAT vagy GRE eredményeit, és adott esetben a TOEFL vagy IELTS pontszámokat, valamint a munkatapasztalat jellegét. Nincs különösebb tanulmányi előfeltétel, amelyre alkalmazni kell; de bizonyítania kell az analitikus és kvantitatív fogalmak elsajátításának képességét.

Etika és közösségi elkötelezettség

Miközben az egyetemi szigorúság a diákok sikeréhez elengedhetetlen, az egész NCAT közösség aktív együttműködése szintén kritikus. Ezért keresünk olyan diákokat, akik a legmagasabb etikai normákat mutatják be az őszinteséggel, megbízhatósággal és magas erkölcsi minőséggel. A megfelelő jelöltnek tiszteletben kell tartania kollégáit, és szívesen megosztja tapasztalataikat, értékeiket, és sokféle perspektívát, élettapasztalatokat és mások kultúráit integrálhatja. Ígéretünk az, hogy magasan képzett és etikusan tudatos üzleti vezetőket készítünk az innovatív oktatással, a szakmai és a közösségi elkötelezettséggel, valamint a megfelelő kar ösztöndíjjal.

Ahhoz, hogy pályázhasson be az MBA programba a College of Business és Közgazdaságtan, a pályázónak rendelkeznie kell érettségi diplomát egy akkreditált kollégium vagy egyetem. Ezenkívül a pályázóknak be kell nyújtaniuk:

  • Egy befejezett és aláírt Graduate School felvételi kérelem.
  • 60,00 USD vissza nem térítendő díj.
  • Minden felsőoktatási intézmény hivatalos főiskolai átirata.
  • Két ajánlólevél.
  • Szándéknyilatkozat.
  • Egy jelenlegi összefoglaló.
  • A GMAT vagy GRE pontszámot figyelembe veszik. Ha azonban a pályázónak a 3.30-as vagy annál magasabb szintű egyetemi GPA-juk van, akkor a GMAT vagy a GRE vizsgát el kell hagyni.
  • TOEFL pontszám, IELTS pontszámok vagy más angol nyelvtudás igazolása (minden nemzetközi pályázó számára szükséges).
  • Az állampolgárságú lakóhellyel rendelkező diákoknak be kell nyújtaniuk a lakóhely formáját.
Utoljára frissítve Április 2018

Az iskoláról

UNC International represents a group of 11 high-quality universities within the University of North Carolina System.

UNC International represents a group of 11 high-quality universities within the University of North Carolina System. Kevesebb