máshová nem sorolt

A Master of Business Administration (MBA) vált a tudományos karrier lökést mind a vállalkozók és a vállalati dolgozók. A globalizáció megköveteli MBA diplomások egy valóban nemzetközi üzleti oktatás.

A mi MBA Nemzetközi Üzleti akkor kapnak a szükséges ismeretek és eszközök ahhoz, hogy átvegye kihívást pozíciókat vezetői felelősség. A diákok nem korábbi oktatási in Business MBA tökéletes programot, hogy jogosultak magát vezetői pozíciókat.

A MBA Nemzetközi Üzleti csatlakozik elmélet és a gyakorlat, és tanítják az oktatók, akik jelentős tapasztalattal a szakmában. Kis csoportok lehetővé teszik egy nagyon interaktív oktatás. Ahogy mi MBA hallgatók kell, hogy munkahelyi tapasztalat, hogy lehet nyilvántartásba venni, egyéni élmények és hátterét minden egyes diák teszi osztályok még élvezetesebbé. Karunk tagjai használja aktiváló elemeket, mint esettanulmányok, szimulációk, projektek és bemutatók, hogy minden diák a lehetőséget, hogy könnyen kapcsolódni a megszerzett tudást a személyes tapasztalatait.

Egyes kurzusok a tanterv az alábbiak:

Vezetői közgazdaságtan (MECO110) - 150 Óra, 5 ECTS

Ez természetesen ad alapos betekintést a gazdasági keret és lényegét gazdasági, különösen a stratégiai döntéseket. Annak érdekében, hogy a diákok, hogy elemezzék a gazdasági környezet és a következtetések levonása vezetői szempontból a kurzus foglalkozik a leírását és elemzését a piaci erők. Ezek alapján, a stratégiai döntéshozatal közös eleme a második része a kurzus.

Corporate Finance (CFIN110) - 150 Óra, 5 ECTS

A mai viharos tőkepiacok, sikeres szakemberek kell jól felszerelt kezelni az egyre összetettebb kihívásokat a pénzügyi döntéshozatalban. Értékelés, alulértékelése és pénzt gyűjtsön bonyolult ahhoz a legjobb idő, de a mai nemzetközi piacokon, és folyamatosan változó globális gazdaságban, azok nagyobb kihívás, mint valaha.

Teljesítmény mérése és kezelése (SM120) - 150 Óra, 5 ECTS

Teljesítménymérés és teljesítmény-menedzsment támogatására szolgáló stratégiák végrehajtása alapján a teljesítmény kezelését célzó intézkedéseket, a pénzügyi és nem pénzügyi / üzemeltetési szempontból. Következésképpen, a diákok megismerjék a funkció a teljesítménymérés és teljesítmény-menedzsment részeként az általános menedzsment funkciókat.

Nemzetközi Marketing (IM140) - 150 Óra, 5 ECTS

Nemzetközi marketing általában összpontosít a globális piaci lehetőségeket és veszélyeket. Ez azt jelenti, hogy ismerje el, amely a piaci és szervezeti kölcsönös függőségek relevánsak a marketing a termékek és szolgáltatások nemzetközi környezetben, és megérteni a vezetői kihívásait megy, és hogy a nemzetközi.

Vezetés (LEA110) - 150 Óra, 5 ECTS

A résztvevők a tanfolyam kap egy nagy hatású útmutató a lényeget a modern fogalma vezetés tanuló szervezetek a következő kulcsfontosságú tényezők: Personality (készségek), csapat (stílusok), Szervezet (technikák), és Task (stratégiák). Ami a sajátos jellegét Nemzetközi Menedzsment lesz hasonlóképpen elengedhetetlen, hogy a kultúrák szempontokat és kulturális funkciókat figyelembe.

Vendéglátás szakemberek rendelkezünk egy bizonyos eleme a természetes bája és egy elme számára a számok, és amely csupán bemutatja a felület, amit Hospitality Management magában.

Messze attól, amit a vendéglátás értett korábban, a jövő vezetőit a vendéglátó gazdálkodási ágazat most szükségünk, hogy a stratégiai és innovációs gondolkodók. Az a képesség, hogy tőkét kovácsoljon az új lehetőségeket, és megfelel összetett kihívások a gyorsan változó vendéglátás kapcsolódó iparágak, ez már nem elég, hogy összpontosítson a működési szempontból.

Modern vezetők a vendéglátóipari sikerül keresztül építik folyékonyan az egyre kifinomultabb és dinamikus mai marketing és a kommunikáció. Úgy kell oktatni az új fejlesztések és trendek több platformon és a közönség, hogy folyamatosan nyomon követése és megértése a változó igényeit ügyfeleik.

Szakosodott területén a vendéglátás lehetővé teszi, hogy:

  • Felfedezésének aktuális kérdéseket és tendenciákat, a vendéglátó iparban és az általános üzleti környezet
  • Ismerje meg elméletek és módszerek használt árazási és forgalmazási stratégia célja a bevételek növelésével
  • Ismereteket szerezni a sikeres fejlesztés, tervezés, tervezés, beépítés és belső befejező vendéglátás facitilies
  • Megértsék a jelentőségét és kihívásait az élelmiszer- és italgyártás a piaci szereplők, döntéshozók és a politikai döntéshozók

Hozzájárulás tanfolyamok:

  • Hospitality Management szeminárium
  • Árak és forgalmazás Menedzsment
  • Vendéglátás Projekt tervezés és fejlesztés
  • Food and Beverage Management
  • Stratégiai Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Management
Program oktatási nyelve:
Angol
New European College

4 további kurzus New European College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
3 félév
Nappali
Price
7,945 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date