Hivatalos Leírás

MBA a vállalkozói szférában

tanfolyam részletei

 • A tantárgy neve: MBA in Entrepreneurship
 • Kurzustípus: MBA - Master Of Business Administration (teljes munkaidős)
 • Tanfolyam ágazat: Üzleti
 • A tanfolyam időtartama: 18 hónap
 • Kreditek: 180 UK CATS / 90 EU EC
 • Belépési pontok évente: 6 x bejegyzés évente lehetséges
 • Következő kezdési dátum (ok): 2018. május 21., 2018. augusztus 27., 2018. október 15
 • Diploma vagy képesítés: A FIBAA által akkreditált üzleti adminisztráció
 • Helyszín: Amszterdam
 • Tandíj: 18 300 EUR (teljes program, évi 9 150 EUR)

Ösztöndíj-díj

Wittenborg Diplomások: 3 000 € - Partnerintézetek: 2 000 euró - Arany díj: 1,500 euró -

Bevezetés

Megjegyzés: az MBA a vállalkozói szellemben

Ha keres, hogy előre a karrier menedzsment vagy új vállalkozói Pathway , vagy elolvas egy karrier az innováció és a stratégiai változások kezelése szektor vagy osztály egy cég, akkor az MBA vállalkozási

A MBA a vállalkozói szektor egyik szakirányú nemzetközi MBA program felajánlott Wittenborg a teljes munkaidős és részmunkaidős hallgatók Hollandiából és a világ minden tájáról.

Ez a MBA nemzetközi csapat olyan előadók és üzleti vezetők számára készült, akik készek arra, hogy menedzsment szerephez jussanak, akár egy már meglévő munkából, akár olyan munkatapasztalattal rendelkező diplomásokból, akik vezetővé válnak. A hagyományos MBA építőelemekkel együtt, ez a MBA a vállalkozói szférában

A Wittenborg MBA egész területén stratégiai perspektívát vállalunk az üzleti életben és a menedzsmentben, mindig nemzetközi szemszögből, és segítünk abban, hogy olyan készségeket fejlesszünk ki, amelyek hozzájárulnak a jelenlegi vagy jövőbeli szervezeteknek a jövőbeli jövő alakításához szükséges nagyobb döntésekhez.

Szeretettel várjuk a hallgatókat bármely akadémiai vagy munkakörnyezeti háttérről, hogy pályázhassanak ehhez a programhoz. Sok belépő a Wittenborg MBA programunkba tudományos vagy technológiai háttérrel jár - nem szükséges, hogy üzleti vagy vezetői tanulmányait már korábban tanulmányozhassuk - az első félévben az összes olyan eszközzel felszerelhetjük, amire szüksége van, hogy szakosodjon tovább az MBA-ban a vállalkozói szellemben

 • Tovább fejleszti jelenlegi ismereteit és tapasztalatait vezetői szinten;
 • Bővítse érdeklődését a pénzügyi döntéshozatalban;
 • Üzleti stratégiai perspektívát kell kidolgozni;

Tanfolyam tartalom

A tanfolyam szerkezete

A Wittenborg MBA blokk formátumban kerül kiadásra, 2 modulra hat hetente. Az osztályok interdiszciplinárisak - az 1. félévben megosztott modulokat tanulnak különböző üzleti szakterületek MBA hallgatóival. A gördülő belépés (évente 6 alkalommal) a csoportok dinamikusak, rendkívül nemzetköziek és sokszínűek.

A modulokat intenzív módon továbbítják az egymást követő napokon az úgynevezett "blokk formátumban", ami azt jelenti, hogy minden modulnak 6 napnyi tanítása két nappal három blokkra oszlik. A tanítási módszerek közé tartozik a csoportmunka, esettanulmányok, prezentációk és élő projektek. A kurzus különböző megközelítéseken keresztül valósul meg, beleértve az előadásokat, bemutatókat, oktatóanyagokat és esettanulmányokat, különös tekintettel az interaktív tanulásra. Minden tanfolyamot két előadó tanít, gyakran egy teljes munkaidős Wittenborg előadó és egy partner egyetem vendégtanára. A modulok tartalmazzák az iparág hagyományos vendéghangszóróit.

Tanulmányi területek

A menedzsment témák a stratégia, a marketing, a műveletek, az emberi erőforrások, a számvitel és a pénzügyi tervezés kulcsfontosságú kérdéseire vonatkoznak, amelyeket a mélyebb nemzetközi vállalati finanszírozási és befektetési modulokkal párhuzamosan vizsgálnak. A lehetőségek közé tartozik a tanácsadás és a több egység kezelés. A hallgatók megszerzik a kutatói készségeket, amelyeket tudományos vagy ipari projektekre alkalmazhatnak.

Tanmenet

Félév 1

• Emberi erőforrás menedzsment

• Marketing menedzsment

• Vezetői számvitel

• Operációkezelés

• Nemzetközi vezetőség

• Információ menedzsment

2. szemeszter

• Vállalkozói szellem

• Vállalkozás, innováció

• Tanácsadás

• Globalizáció, Társadalom

• Üzleti statisztikák

• Stratégiai menedzsment

A program teljes időtartama alatt: kutatási módszerek, 3 projekthét, ami a végleges projekthez vezet

Az ipar

Szakmai profil

Az üzleti vállalkozó két fő funkciót tölthet be; az új üzleti vállalkozások vezetőjeként (vállalkozó), vagy az innováció és a változás vezetőjeként a meglévő üzleti vállalkozásokban (vállalkozóként). A profil csak alapvetően különbözik e két szerep között a kockázatvállalási képesség és az alkalmasság megragadásához szükséges követelmények között. Mind a kockázat megítélése, mind a lehetőség ismerete mind a profil spektrumának mindkét végén szükséges kompetencia.

Egy vállalkozó megköveteli az emberek vezetését és motiválását. Ez lesz az üzleti start-upok és a projekt indításakor, de a változások idején és az innováció megvalósításában is. A vállalkozó meg fogja érteni a jó kommunikációs készségek iránti igényt, és jól ismeri a társadalmat, a gazdaságot és a fenntarthatóságot. Az Entrepreneur képes ötleteket és termékeket értékesíteni, elkötelezettséget nyerni, üzleti terveket bemutatni és megvalósítani. Fontos megérteni a stabil és szilárd menedzsment szükségességét egy vállalaton belül, nagy vagy kicsi. A mai európai vállalkozói üzletembernek képesnek kell lennie arra, hogy képes legyen kommunikálni az emberekkel az egész kontinensen és a világ minden táján, és megköveteli annak képességét, hogy megértsék a nemzeti és nemzetközi kormányok hatását az üzleti vállalkozásokra, amelyekben részt vesznek. Vállalkozók és Intrapreneurs képesnek kell lennie arra, hogy holisztikus szemszögből nézze meg a problémákat és kockázatokat, és megoldásokat találjon, és az innováció révén kezelje a kockázatokat. Jól meg kell ismerniük a pénzügyeket és az adóügyeket, és képesnek kell lenniük arra, hogy tudatosan kommunikáljanak a számviteli vagy emberi erőforrással vagy információs szolgáltatásokkal támogatott emberekkel, és képesek legyenek vezetni ezeket az embereket.

A vállalkozók és a vállalkozók sikeresek, mert gyorsan megérthetik azokat a bonyolult helyzeteket, amelyek megkövetelik számukra, hogy tervezzenek és stratégiai döntéseket hozhassanak, és egyidejűleg dolgozzanak számos üzleti ötleten és projekten. Jól ismerik a marketingtervezést és a megvalósítást. Ha egyszerre képes üzleti ötleteket fejleszteni, fontos elemeket kell meghatároznia és meg kell értenie, fontos részleteket, pontos alternatívákat és folyamatosan értékelni és áttekinteni az üzleti folyamatokat. A vállalkozók sajátossága, hogy képesek teljes mértékben szentelni és elkötelezni magukat a hosszú távú üzleti célok és célok elérésében, és hogy ezt az energiát is közvetlenül a rövid távú célokká alakítják át.

Az MBA Graduate in Vállalkozás

"A nemzetközi üzleti ügyintéző szakember olyan karrieremberré válik, aki képes megszervezni, fejleszteni a termékeket, szolgáltatásokat és politikákat, ösztönözni és végrehajtani a politikákat, stresszre, ellenőrzési folyamatokra, szervezeti jellemzők elemzésére, emberi erőforrások hasznosítására és menedzselésére motiválja a személyzetet és a személyzetet, kezeli a pénzügyi információkat, hatékonyan használja fel az információkat, kampányokat tervez és szervez meg, megérti a belső és külső piacokat, kölcsönhatásba lép a környezettel, hálózattal, kezeli a láncokat, hatékonyan kommunikál, vezetői készségeket mutat be, és legalábbis az angol nyelvet beszélik és írják, részt vesznek a vállalati és szervezeti döntéshozatalban, megértik a helyi és nemzetközi kultúrákat és azok hatásait a szervezetre és az egyénre. "

"Az üzleti adminisztrátorok pénzügyi vagy műszaki környezetben működhetnek, de vezetési és vezetési beállításokat, valamint ezek kombinációit is. Meg kell érteniük a vezető szerep szükségességét és motiválniuk kell az embereket. Meg kell érteniük a változások hatását és az innováció szükségességét. Az üzleti adminisztrátor meg fogja érteni, hogy szükség van a jó kommunikációs készségekre, és jól meg kell ismernie a társadalmat, a gazdaságot és a fenntarthatóságot. Fontos megérteni a stabil és szilárd menedzsment szükségességét egy vállalaton belül, nagy vagy kicsi. A mai európai üzleti vállalkozásnak képesnek kell lennie arra, hogy kommunikáljon az emberekkel az egész kontinensen és világszerte, és megkövetelje annak képességét, hogy megértsék a nemzeti és nemzetközi kormányok hatását az üzleti vállalkozásokra, amelyekben részt vesznek ".

"Az MBA-minősített üzleti adminisztrátor képes különféle összetett és integrált üzleti tevékenységeket kezelni egy nemzetközi vagy helyi környezetben, mind taktikai, mind stratégiai szinten, olyan készségek és kompetenciák felhasználásával, amelyek képesek az interdiszciplináris gondolkodásra. Megmutatják azt a képességet, hogy a szilárd kutatási és kritikai elemzési készségeket össze lehet hangolni a szervezet vállalati stratégiájának kialakításában az üzleti és kulturális területen belül. "

Karrier kilátások

MBA A karrier fejlesztése!

MBA diplomások gyakran gyorsan követik a felsővezetői pozíciókat, és ez az MBA program célja azoknak, akik szeretnék folytatni felsővezetői pozíciókat, vagy felkészülés a további tanulmányokat az üzleti, mint például a DBA, vagy Ph.D.

Az MBA tovább fogja folytatni a karrierjét

 • Holland vagy más uniós diplomások, akik egy szervezetben dolgoznak, irányítják az embereket vagy folyamatokat, és akik a jelenlegi munkalehetőségükön belül szeretnék karrierlehetőségeiket javítani. Ezeket a diákokat munkáltatójuk támogatja, és részmunkaidőben tanulmányozhatja a programot;
 • Holland vagy más uniós diplomások, akik egy szervezetben dolgoznak, irányítják az embereket vagy folyamatokat, és olyan teljes munkaidős MBA programot keresnek, amely növeli foglalkoztathatósági esélyeiket egy nemzetközi piacon;
 • Hollandiában szerzett nemzetközi diplomások, akik diplomát szerzettek, és olyan emberekkel vagy folyamatokkal foglalkozó szervezetben dolgoztak, akik karrierlehetőségeik javítására törekszenek, akár jelenlegi munkáltatójukban, akár egy új lehetőség megtalálásában;
 • Nemzetközi hallgatók világszerte, üzleti vagy nem üzleti területeken, bizonyítottan sok éven keresztül irányítják az embereket vagy folyamatokat egy szervezeten belül. Ezek a diákok olyan angol tanult, nemzetközileg orientált MBA programot keresnek, amely lehetővé teszi számukra, hogy karrierlehetőségeiket a munkaerőpiacon javítsák otthon vagy Hollandiában akár a jelenlegi munkáltatójukban, akár egy új szervezetben, és esetleg folytathatják magasabb szintű tanulmányokat.

A szakma - MBA képzett vállalkozó / vállalkozó

Wittenborg látja a lehetséges szakmákat a diplomás a Master of Business Administration a vállalkozói szellem

A (soros) vállalkozó

Ezt olyan embernek tekintik, aki elkötelezte magát amellett, hogy a vállalkozásokat és a vállalatokat kezdetektől kezdve sikeressé tenné.

A Független önfoglalkoztató üzletember

Ezt olyan személynek tekintik, aki irányítja és kezeli egy vállalatot, egy KKV-t. Ez lehet egy családi vállalkozás, vagy egy üzleti vállalkozás tulajdonosa, aki egy meglévő üzletet vásárol és átveszi. Ez egy olyan vállalkozó is lehet, aki innováció révén elindította az üzleti vállalkozásokat, és továbbra is irányítja és irányítja a vállalatot, anélkül, hogy új vállalkozást indítana vagy elhagyna.

A második a kkv-ban

Ez a rendkívül fontos vállalkozó a kisvállalkozások legelterjedtebb nem-végrehajtó vállalkozója. A vállalkozó, mint a kkv-k számának létszáma létfontosságú, mivel lehetővé teszi a vállalat számára innovatív és célorientált módon, a kockázatok és lehetőségek óvatos egyensúlyát. Ez a fajta Intrapreneur olyan ember, aki tapasztalattal rendelkezik az üzleti vagy projektalapítással és projektmenedzsmenttel kapcsolatban, és elérte azt a pillanatot, amikor a megszerzett tapasztalatok és ismeretek egy másik vállalkozó támogatására is felhasználhatók.

A Vállalati Intrapreneur

Ez a vállalkozói szerep egyre fontosabbá válik a vállalatok és szervezetek, valamint a non-profit és a kormányzati szervezetek között, mivel kénytelenek változtatni, fejleszteni és innoválni a modern gazdaságban és az üzleti környezetben. A vállalatok olyan vállalkozói üzletvezetőket követelnek meg, akik vezetői tulajdonságaik mellett széles körű üzleti készségeket és kompetenciákat és üzleti adminisztrációt ismernek.

Belépési követelmények

 • Bachelor vagy ezzel egyenértékű elismert képesítés;
  • A pályázókat felkérik, hogy nyújtsanak tudományos referenciát korábbi oktatási intézményükről;
  • Nem szükséges, hogy a Bachelor diplomát szerezzen a Business Administration területétől, de a hallgatóknak meg kell szerezni egy akadémiai munkát (végső projekt vagy disszertáció), amely bizonyos fokú tudományos írásbeli és kutatási tapasztalatot mutat.
 • 3 éves szakmai tapasztalat;

A kérelmezőket fel kell kérni arra, hogy hivatkozzanak egy olyan társaságtól vagy szervezettől, ahol dolgoztak;

Angol nyelvi követelmények

 • IELTS 6.5 vagy TOEFL egyenértékű. Kattintson ide az egyenértékű pontszámok áttekintéséhez.
 • A TOEFL Wittenborg kódja 4889.

A munkatapasztalat követelménye, a felvételi követelmények tükrözik a holland nemzeti követelményeket, hogy belépjen egy szakmai mester, mint például a Wittenborg MBA. Az angol nyelvtudás követelménye ½ ponttal magasabb, mint Hollandiában a minimális nemzeti követelmények.

Kiválasztási eljárás

Az MBA-ba belépni szándékozó diákok számára nincs külön kiválasztási eljárás, azonban az EU-n kívüli (vízummal rendelkező) diákokat háttérük alapján "átvizsgálják", annak érdekében, hogy az intézet képes legyen bevándorlási státuszt biztosítani.

A szűrés az IND összes szükséges dokumentumának interjúját, gyűjtését és korrelációját tartalmazza, beleértve a megfelelő pénzeszközök igazolását, figyelembe véve a Wittenborg (Orange Tulip Scholarship, például) vagy harmadik személyek (NUFFIC, EU stb.) Által biztosított ösztöndíjakat.

A pályázóknak motivációs levelet kell benyújtaniuk, amelyben leírják Wittenborg programjának kiválasztásának okait, valamint a Hollandiában (nemzetközi diákok) való tanulmányozás okait. A hallgatói motiváció fontos, mivel a programok igényesek és különösen a nemzetközi diákok számára. Van egy kritérium, hogy teljesítik az összes hitelük legalább 50% -át egy év alatt.

Jelentkezési határidők

Az Európai Unióban (EU) nem élő nemzetközi hallgatóknak 6-8 héttel kell választaniuk a választás megadásának időpontja előtt.

Az EU-ban élő hallgatóknak 2-4 héttel kell választaniuk a választás megadásának időpontja előtt.

Abban az esetben, ha a határidő lejárta előtt nem jelentkezik be, az alkalmazás automatikusan megváltozik a következő blokkba való belépéshez, hacsak másképp nem kívánja.

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Wittenborg University of Applied Sciences »

Utoljára frissítve May 17, 2018
This course is Campus based
Start Date
Május 2019
aug. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
18,300 EUR
Deadline
Kérj Információt
International students: must apply 6-8 weeks before the entry date of choice. Students living in the EU: must apply 2-4 weeks before the entry date of choice.
Kérj Információt
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Május 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
International students: must apply 6-8 weeks before the entry date of choice. Students living in the EU: must apply 2-4 weeks before the entry date of choice.
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

Május 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
International students: must apply 6-8 weeks before the entry date of choice. Students living in the EU: must apply 2-4 weeks before the entry date of choice.
End Date

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date