A világ gyorsan változik, az üzlet nem kivétel. Ezzel a koncentrációval rendelkezni fog a globális és a kultúrák közötti ismeretekkel, amelyeket ki kell élvezni.

Programunk kombinálja az erős alap tananyagot a választékkal, amely lehetővé teszi, hogy feltérképezzen saját pályáját, és az egészet mindössze 40 kreditre optimalizáljuk. Üdvözöljük a teljes és részmunkaidős hallgatókat, és kínálunk kis és rugalmas osztályokat, hogy befogadja a menetrendet.

A gyakorlati osztályterem oktatásán kívül külföldi tanulmányokat is kínálunk; "Doing Business In" sorozatunkon keresztül a diákok utaztak Kínába, Írországba, Indiába, Peruba, Egyiptomba és más országokba. Ott tapasztalják a kultúrát, miközben a vállalati képviselőktől tanulnak.

Tanterv

Az etika-központú oktatásra összpontosítva az MBA egy olyan alaptantervvel kezdődik, amely magában foglalja a számviteli, a közgazdasági, a viselkedési és kvantitatív tudományokat, valamint az üzlet funkcionális területeit.

Ezzel a koncentrációval, akkor tanulmányozza a nemzetközi számviteli és piaci dinamika egy félévben, majd a globális stratégia és analitikai módszerek a következő. Ahhoz, hogy kiegészítse az üzleti oktatást, akkor választ ki több választott területen a területen az MBA tanterv, kivéve a nemzetközi üzleti.

A program végén lehetőséged lesz arra, hogy az általunk szerzett ismereteket alkalmazzuk és konzultáljunk egy tényleges ügyfélvel az MBA tanácsadói kurzusunkon.

Program Kar

Sok nappali tagozatos tanárunk a Ph.D. mint oktatók, tanácsadók és média szakértők. A Stillman iskola oktatói olyan tudományos tapasztalatot nyújtanak, amelyet a magas kar és a hallgatói elkötelezettség jellemez, gyakran a diákokkal partnerségben kutatási és egyéb projektekkel.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,279 USD
$ 1.279 hitelenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

Master of Business Administration