Hivatalos Leírás

A világ gyorsan változik, az üzlet nem kivétel. Ezzel a koncentrációval rendelkezni fog a globális és a kultúrák közötti ismeretekkel, amelyeket ki kell élvezni.

Programunk kombinálja az erős alap tananyagot a választékkal, amely lehetővé teszi, hogy feltérképezzen saját pályáját, és az egészet mindössze 40 kreditre optimalizáljuk. Üdvözöljük a teljes és részmunkaidős hallgatókat, és kínálunk kis és rugalmas osztályokat, hogy befogadja a menetrendet.

A gyakorlati osztályterem oktatásán kívül külföldi tanulmányokat is kínálunk; "Doing Business In" sorozatunkon keresztül a diákok utaztak Kínába, Írországba, Indiába, Peruba, Egyiptomba és más országokba. Ott tapasztalják a kultúrát, miközben a vállalati képviselőktől tanulnak.

Tanterv

Az etika-központú oktatásra összpontosítva az MBA egy olyan alaptantervvel kezdődik, amely magában foglalja a számviteli, a közgazdasági, a viselkedési és kvantitatív tudományokat, valamint az üzlet funkcionális területeit.

Ezzel a koncentrációval, akkor tanulmányozza a nemzetközi számviteli és piaci dinamika egy félévben, majd a globális stratégia és analitikai módszerek a következő. Ahhoz, hogy kiegészítse az üzleti oktatást, akkor választ ki több választott területen a területen az MBA tanterv, kivéve a nemzetközi üzleti.

A program végén lehetőséged lesz arra, hogy az általunk szerzett ismereteket alkalmazzuk és konzultáljunk egy tényleges ügyfélvel az MBA tanácsadói kurzusunkon.

Program Kar

Sok nappali tagozatos tanárunk a Ph.D. mint oktatók, tanácsadók és média szakértők. A Stillman iskola oktatói olyan tudományos tapasztalatot nyújtanak, amelyet a magas kar és a hallgatói elkötelezettség jellemez, gyakran a diákokkal partnerségben kutatási és egyéb projektekkel.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Utoljára frissítve July 15, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,279 USD
$ 1.279 hitelenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Május 31, 2019

Június 2019

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Május 31, 2019
End Date

Master of Business Administration