Read the Official Description

Ebben a koncentrációban felépítheti az elméleti alapokat és megkaphatja a gyakorlati tapasztalatot, amelyet ki kell élveznie a pénzügyi szolgáltatási ágazatban. Tény, hogy sok diákunk átmegy mindhárom CFA-szintű vizsgán.

Hangsúlyt helyezünk a tapasztalatszerzésre, így új fogalmakat hozhatunk közvetlenül az osztályteremből a munkahelyére. Ennek a széleskörű felkészülésnek köszönhetően a mi öregdiákaink számos nagynevű cég és vállalat között oszlanak meg, mint például Goldman Sachs, JP Morgan, Johnson

Tanterv

Az etika-központú oktatásra összpontosítva az MBA egy olyan alaptantervvel kezdődik, amely magában foglalja a számviteli, a közgazdasági, a viselkedési és kvantitatív tudományokat, valamint az üzlet funkcionális területeit.

Ahhoz, hogy kiegészítse üzleti képzéseit, kiválaszthat több választani egy mezőből az MBA tananyagból, a finanszírozástól eltérően.

A program végén lehetőséged lesz arra, hogy az általunk szerzett ismereteket alkalmazzuk és konzultáljunk egy tényleges ügyfélvel az MBA tanácsadói kurzusunkon.

Kisebb osztályméretekre és dinamikus előadásokra, valamint a kar és az ipar szakembereivel folytatott megbeszélésekre számíthatnak. Sok diákunk, vendégelőadónk és adjunktusunk a New York metrómegálló vezető vállalattól érkezik, és az egyes osztályokat egyedi perspektívájukkal és szakértelemmel ötvözik.

Értékpapír-kereskedelem és elemzés központja (a Kereskedelmi Terem)

Hatalmas pénzügyi erőforrás-hálózat, a Központ a befektetési banki tevékenység tényleges kereskedési helyiségét imitálja: a második legfrissebb, a piaci klíring idézőjelek és a legfrissebb globális piaci adatok és hírek a gyakran forgalomba hozott értékpapírokról, beleértve az állományokat, kötvényeket, árucikkeket , és pénznemeket.

Program Kar

Sok nappali tagozatos tanárunk a Ph.D. mint oktatók, tanácsadók és média szakértők. A Stillman iskola oktatói olyan tudományos tapasztalatot nyújtanak, amelyet a magas kar és a hallgatói elkötelezettség jellemez, gyakran a diákokkal partnerségben kutatási és egyéb projektekkel.

Program taught in:
Angol

See 4 more programs offered by Seton Hall W. Paul Stillman School of Business »

Last updated July 15, 2018
This course is On-line, Campus based
Start Date
Június 2019
szept. 2019
Duration
2 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,279 USD
$ 1.279 hitelenként
Deadline
márc. 31, 2019
By locations
By date
Start Date
Június 2019
Application deadline
márc. 31, 2019
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Május 31, 2019
Start Date
jan. 2020
Application deadline

Június 2019

Location
Application deadline
márc. 31, 2019
End Date

szept. 2019

Location
Application deadline
Május 31, 2019
End Date

jan. 2020

Master of Business Administration