Master of Business Administration (MBA) - részmunkaidőben

The Hague University of Applied Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Master of Business Administration (MBA) - részmunkaidőben

The Hague University of Applied Sciences

A Master of Business Administration (MBA), az üzleti világ legkeresettebb posztgraduális végzettség és előfeltétele számos globális top szerepeket. Az MBA Hágában University of Applied Sciences fog kidolgozni az üzleti érzéket, a tudás és a stratégiai készségek ezek a nagy repülő vezetői és stratégiai szerepét. Az MBA tanítják teljes egészében angol nyelven, a világ elsődleges üzleti nyelv. A mintegy 80 százaléka a mi MBA hallgatók a külföldi és a személyzet a különböző nemzetiségű, akkor kezdjen el kidolgozni a nemzetközi hálózat, az első naptól kezdve. Mert mi vagyunk az egyetemi alkalmazott tudományok, hanem a kutató egyetem, akkor garantáltan gyakorlati és releváns, az "igazi élet tapasztalatai az MBA.

Az MBA Hágában

A Master of Business Administration Hágában a tökéletes módja annak, hogy élesíteni az üzleti ismeretek. Az MBA házigazdája hub a nemzetközi intézmények és a vállalatok. A Nemzetközi Városa béke, az igazságosság és biztonság a házigazdák 80 igazságosság szervezetek és az ENSZ város. A Nemzetközi Jugoszlávia Törvényszék, az Europol és a Nemzetközi Büntetőbíróság szintén hágai székhelyű. Jelenleg körülbelül 300 nemzetközi vállalkozásokat MBA hallgatók ügyében, beleértve a nagy multinacionális vállalatok, mint a Shell, a Siemens, a KPN, az Unilever és a DSM.

MBA készségek és ismeretek

Folyamatosan frissül a dinamikus üzleti világban, a részmunkaidős MBA akár sebesség a legújabb trendeket, alkalmazza a legjobb előadók és magában foglalja a friss és releváns esettanulmányokat. MBA hallgatók szert szakmai szélén, és egy mély megértése az üzleti világot a négy fázis az MBA: megértése, ismeretek elmélyítése, a végrehajtás és az integráció révén a végső dolgozat. A Master of Business Administration, akkor munka, mint egy globális csapat, és szembeszáll a menedzsment problémái vannak a széleskörű ismeretekkel az üzleti folyamatok, a közgazdaságtan, marketing és a pénzügy.

MBA akkreditáció

Az MBA Hágában University of Applied Sciences a legrégebbi elismert MBA Hollandiában tanítani angol nyelven. Az MBA által akkreditált Akkreditációs Szervezet a Hollandia és Flandria (NVAO). Az MBA fut át ​​az Akadémia a Masters és szakmai tanfolyamok (MPC).

MBA kezét tapasztalatok

Az MBA megtudhatja, hogyan kell alkalmazni az üzleti elmélet igaz az élet forgatókönyveket. MBA hallgatók felfedezni naprakészek esettanulmányok és szerepjáték, mint az üzleti tanácsadók tanácsadás szervezetek üzleti problémák ezen a mesterek. Üzleti adminisztráció és menedzsment ismeretek a legalapvetőbb, hogy a személyes és szakmai fejlődés. Az MBA részmunkaidős kiterjed az anyák és csavarok "a gazdasági, pénzügyi, számviteli, humán erőforrás, a marketing, a stratégia és a vállalkozói szellemet.

Tények

 • Típusú oktatás: Szakmai mesterképzés
 • Oktatás nyelve: angol
 • Felvételi követelmények: Felsőfokú iskolai végzettség és legalább három éves szakmai tapasztalat
 • Kezdés: szeptember 2017
 • Időtartam: 24 hónap
 • Nem Előadás napja: Minimum 2 esténként hetente kedden és csütörtökön
 • Számú előadás óra: 07:00-10:00
 • Tanulmányi idő: 20-30 óra hetente
 • Közreműködők: 60 ECTS
 • Költségek: 18.500 €
 • Hely: Hága University of Applied Sciences
 • Akkreditáció: Akkreditációs Szervezet Hollandia és Flandria (NVAO)
 • Diploma: Master of Business Administration
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
Duration
Időtartam
24 hónapok
Részidős
Price
ár
18,950 EUR
Locations
Hollandia - The Hague, South Holland
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Hollandia - The Hague, South Holland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt