Master of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

AUT 's Master of Business Administration (MBA)

&nbsp

Az AUT MBA kínálják az AUT Business School Auckland City szívében. A program célja, hogy Önnek a maximális rugalmasságot, hogy illeszkedjen az Ön személyes és szakmai kötelezettségvállalásait. Ez magában foglalja utáni órában osztályok, papírokat kínált rövid intenzív blokkok és 6 bevitel évente.Az MBA a számomra?

&nbsp

Az MBA a szakemberek törekvő általános vagy megosztott vezetés vagy a vezérigazgatóval pozíciók - azok számára, akik át a karrierjük, és élen jár az üzleti leadership.We cél: diplomásokat, akik hatással, és adjunk hozzá közvetlen értéket a szervezetük révén a vezető és irányító kihívásokkal teli környezetben.

 • AUT 's MBA praktikus, gyakorlati képesítést, hogy felhívja a jelenlegi szakmai tapasztalattal és a megfelelő ipari példák.
 • Itt lesz felszerelve egy olyan eszközrendszer, funkcionális vezetési ismeretek, modellek és technikák, amelyek lefedik a legfontosabb feladatait és vezetői.
 • A MBA kapcsolatot biztosít a szakmai gyakorlat lehetővé teszi, hogy fejlett menedzsment ismeretek és képességek.
 • A nagy kaliberű és minőségű AUT MBA hallgatók kiteszi, hogy egy sor tapasztalt szakemberek és kapsz értékes hálózatok között társaik.
 • A rugalmas szerkezete AUT 's MBA lehetővé teszi, hogy személyre szabott, hogy illeszkedjen a tanulmány körüli munka és a személyes kötelezettségvállalásokat.

Hat kezdési időpontok egész évben.

&nbsp

&nbsp

Program kód: AK3717

Szint: 9

Pontok: 180

Időtartam: 1 1 1/2 év teljes munkaidős / 2 és 4 év részmunkaidős

Helyszín: City Campus

Jelentkezési határidő: A diákok azt tanácsolják, hogy alkalmazzák a lehető leghamarabb, hogy biztosítsák a helyet.

Időtartam

AUT 's MBA célja, hogy Önnek a maximális rugalmasságot.Ez lehetővé teszi, hogy továbbra is teljes munkaidőben dolgozik, míg elkészült a részidős MBA.

&nbsp

Kiválaszthatja a vett több tanulmány adott kifejezést, hogy illeszkedjen körüli munka igényeit, az utazás, és a személyes kötelezettségvállalások feltéve, hogy teljesíthessék a minősítési (180 pont) az előírt határidőn belül négyéves időszakra.

&nbsp

Nappali tagozatos hallgatók általában befejezni az MBA belül 18mths azonban tudja követni a gyors és teljesíthessék a minősítési egy év alatt.

&nbsp

Részmunkaidőben, az MBA rendszerint kettő-négy évben.

 • Minden papír jár hat héten osztályú tanulás
 • Egy három órás szeminárium, heti
 • Ezt követi egy vizsgálat héten majd egy hét felkészülési idő a következő kifejezés

&nbsp

&nbsp

MBA indukciós

MBA Indukciós tartanak pénteken megkezdése előtt távon. Indukciós szeretettel várja a programot, és megadja a szükséges információkat arról, AUT és az MBA, beleértve a következőket:

 • Nemzetközi diák ülésen
 • Posztgraduális tanulmányi siker szemináriumok, mint például:
  • Kritikai gondolkodás és szakirodalom
  • Adatbázisok, referenciái és plágium
  • Célok és tanulmányi lehetőségek
 • Információs rendszerek
 • Könyvtári információ
 • Beiskolázási és adminisztrációs útmutató
 • Gyűjtése tananyagok és tankönyvek
 • City Campus túra

&nbsp

&nbsp

NEVEZÉSI FELTÉTELEK

MBA pályázók kötelesek, hogy vagy:

 • Az egyetemi diploma, vagy
 • A diplomát, vagy
 • A szakmai képesítést a megfelelő fegyelem

ÉS

Legalább három éves releváns szakmai tapasztalat megszerzése óta diploma vagy egyéb képesítések.

&nbsp

A pályázóknak, akik nem rendelkeznek felsőfokú végzettséggel elvárják, hogy a vonatkozó szakmai tapasztalat ítélt, a vizsgabizottság, hogy egyenértékű egy egyetemi diploma. Ez általában 10 év szakmai tapasztalattal, amely 3-4 van egy felügyeleti vagy irányítási kapacitás. A pályázókat is ki kell tölteniük az alkalmassági vizsga és / vagy részt vesznek egy interjúban.

A pályázóknak, akiknek az angol a második nyelv kell egy IELTS (Akadémiai) pontszám 6.5 átfogó és legalább 6,0 az egyes sávokban.

A pályázóknak, akik befejezték a felsőfokú tanulmányi vagy szakmai gyakorlatot külföldön szükség lehet szerezni kielégítő eredményt a GMAT.

&nbsp

&nbsp

MBA DÍJAK

MBA díjak meghatározása évente változhatnak.

A hazai hallgatói díjak 2012

&nbsp

2012 tandíjat a hazai hallgatók (MBA) - NZ $ 34.000

&nbsp

A hazai díj összege a nappali tagozatos képzés, a dollár és NZ szereplő árukat és szolgáltatásokat adó (GST).

&nbsp

Díjak Fizetés: Belföldi diákoknak lehetősége van kifizetni a díjakat tartó-by-kifejezés, vagy alkalmazhatunk egy Studylink kölcsön egy teljes naptári évben.

Nemzetközi tandíjak 2012

MBA 2012 tandíjat nemzetközi diákok számára: NZ $ 40.865 (GST együtt) a teljes MBA

&nbsp

Posztgraduális Diploma in Business Administration 2012 tandíjat a nemzetközi diákok NZ $ 27.240 (GST tartozék)

Mivel a vízum csak tükrözi az az időtartam, hogy már fizetett, akkor van a díjakat az év fizetett előtt 7 nappal a kezdési időpont a programban. Ez biztosítja a vízum érvényes, a teljes 2012 tanév.

&nbsp

 • További díjat szabhat ki az egyes tanulmányi programok. Lépjen velünk kapcsolatba a további részletekért.
 • Díjat kell fizetni teljes egészében a meghatározott időpontig díjakról szóló számlát.

&nbsp

&nbsp

Posztgraduális Diploma-és posztgraduális képesítést Business Administration

&nbsp

Ugyanazzal a belépési kritériumokat, mint az MBA, ezek a képesítések ad belépési pont a diákok, akik nem akarnak beiratkozni a teljes MBA-program, vagy akiknek szükségük van további rugalmasságot.

Utoljára frissítve Június 2012

Az iskoláról

The AUT Business School is a leading provider of business education that is relevant, rigorous and prepares graduates well for business practice or for a research career. The AUT Business School is am ... Tovább

The AUT Business School is a leading provider of business education that is relevant, rigorous and prepares graduates well for business practice or for a research career. The AUT Business School is among an elite group of 5% of business schools worldwide accredited by AACSB International - the Association to Advance Collegiate Schools of Business. The vision, mission and values of the Business School outline our direction and defining characteristics. The school’s vision is: Transforming lives, changing business. Kevesebb