Read the Official Description

MBA

A Master of Business Administration (MBA) program célja, hogy felkészítse a tanulókat a vezetési és irányítási karrier minden szintjén és a kormányzati funkciók, a közhasznú intézmények és az üzleti közösség, és hogy jól képzett diplomások, akik erősen motiváltak keresni hosszú távú vezetési és irányítási karriert az állami és a magán üzleti szektorban.


A program áll az alapvető tanfolyamok, amelyek szükségesek a diploma és a választható kurzusok. Hallgatók speciális tanfolyamokat tükröző aggodalmait sajátos érdeklődési terület.


A program három alapvető tanulmányi területek: alapvető tanfolyamok, amelyek szükségesek a beosztás, választható kurzusok, és a dolgozat opciót.

Értékek és elvárások

A School of Business arra törekszik, hogy emlékezetes élményt nyújt a hallgatók, oktatók, alkalmazottak, tisztviselők és valamennyi összetevőjével megérintjük. A lényeg a School of Business tapasztalat árad egy alapítvány az alapvető értékek és elvárások, amelyek megkülönböztető csak a szenvedély és az őszinteség, ahol tartják őket. A kritikus eleme a központi értékek:


Tanítás és tanulás


Hisszük, hogy minden School of Business hallgató jogosult a legjobb tanítási tapasztalat, hogy a rendelkezésre álló erőforrások nyújthat támogatásában, tanulást. A tanítási tapasztalat magában foglalja a tömb módszerek és módozatok, amelyek serkentő, megnyerő és fontos, hogy az egyedi igényeket az egyes tanulók. Ebből a célból, a School of Business kihasználja az erőforrásokat annak érdekében, hogy csak a legjobban képzett és felszerelt kar belép tantermek és biztosítani a megfelelő támogatást, amely kiegészíti bármilyen azonosítható hiányosságokat. A hangsúly ezen bemenetek lesz a tanulásra, nem csupán egy tudományos szempontból, hanem egy hosszabb távú perspektívát, hogy a diákok megtanulják, hogyan kell tanulni, és független felfedezői és az alkotók a tudás. Learning lesz kölcsönös, egyszerre előforduló mentén tanulói és oktatói méreteket. Kar megtanulják a kutatás és közvetlen visszajelzést a diákok arról, hogyan lehet a tanítás-tanulási tapasztalat emlékezetes.


Student Success


Elkötelezettek vagyunk a terjesztésében és ápolásában hallgatói sikert a minőség feláldozása nélkül. Kar segít a diákok meg, és törekedjenek reális célokat, és hozzon létre a környezetet, amely megkönnyíti és táplálja elkötelezettség a sikerhez.


Hallgatók foglalkoztathatóságát és társadalmi felelősségvállalás


Elkötelezettek vagyunk, hogy biztosítja, hogy a befejezése a vizsgálati programot, a diákok az ismeretek, képességek és készségek, amelyek növelik a foglalkoztathatóság és a tudatosság, hogy kötelesek a társadalmak önkéntességet és szolgáltatást.


Felkészülés Graduate Studies és az élethosszig tartó tanulás


Elkötelezettek vagyunk, hogy a szóló tartós alapot posztgraduális tanulmányok és inkubáljuk értéke az élethosszig tartó tanulás a bővülő éghajlat globális kereskedelem és a verseny.


Szaktanácsadás és mentori


Hisszük, hogy a legjobb útvonalat hallgatói sikert megfontolt és időben tanácsot támogatott következetes mentor. Az iskola elkötelezett elfogadása a legjobb megközelítések hallgató szaktanácsadás relevánsak a hallgató profiljának és igényeinek. Amennyiben szükséges, a School of Business hoz létre mentori tapasztalatokat a diákok, akik a veszélyeztetett.


A minőségi szolgáltatás


Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a lehető legjobb szolgáltatást, hogy a diákok, oktatók, alkalmazottak és minden összetevőket. Ebből a célból a School of Business lesz egy világos elképzelése akiknek amelyek alkotóelemei és dolgoz ki és fogad elfogadható színvonalú szolgáltatást, kifejezve a szolgáltatás charter.


professzionalizmus


Ösztönözni fogjuk elkötelezettség szakmaiság példával valamint elfogadásával szabványoknak diákok, oktatók és dolgozók. A School of Business a lelkére köt a pontosság, a szervezet, a hozzáértés és elkötelezettség kiváló minőségű minden tevékenységet. Ebből a célból, a School of Business lesz beruházni egy fejlesztési program oktatók és dolgozók, hogy így viszont hatékony modellek a diákok számára.


etikai gyakorlat


Mi elkötelezett mélyen gyökerezik etikai tudatosság és a gyakorlat a hallgatók, oktatók és dolgozók. A normák és elvárások jön létre a vita és a megerősített minden szintjén, függetlenül attól, rang vagy pozíció.


Átláthatóság


Elkötelezettek vagyunk, hogy az átláthatóság minden tevékenységet, amely nem sérti a magánélethez való jogot a hallgatók, oktatók és dolgozók. E célból valamennyi összetevőt lesz a lehetőség, hogy megnézze és véleményezze vonatkozó Divizionális információk időben.


Adat alapú döntéshozatallal


Elkötelezettek vagyunk a folyamat döntési alapított mennyiségi és minőségi adatok. Az adatokat lehet rögzíteni periodikusan környezetvédelmi vizsgálatok, valamint a belső és külső értékelések tevékenységek, rendszerek és folyamatok.

Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline