Master Of Business Administration (MBA)

University of Wollongong Faculty of Business

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Master Of Business Administration (MBA)

University of Wollongong Faculty of Business

A Master of Business Administration (MBA) célja a tapasztalt szakemberek ambíció és a vezetés, akik szeretnék fejleszteni a felelős és fenntartható vezetői képességek. Olyan holisztikus stratégiai üzleti szemszögből érhet el, amely hatékonyan működik az egyre versenyképesebb és változóbb globális üzleti világban.

A kurzus három szakaszból áll: Diagnosztika, ahol megismerkednek a valódi szervezetek problémáinak diagnosztizálásában, különös tekintettel a marketingre, a munkavállalók bevonására, a tehetséggondozásra és a számvitelre; Kutatás, ahol feltárja a legfrissebb gondolkodás és gyakorlat a szervezetek és a kutatás világszerte, miközben készségek fejlesztése az innováció és az üzleti átalakulás; és integráció és alkalmazás, ahol fejleszteni a stratégiai döntéshozatali készségeket, vállalja a valós üzleti projekt, és gyarapítja a személyes hatékonyságot, mint felelős vezető.

Tanulási megközelítése magában foglalja a releváns és a jelenlegi esettanulmányokat, valamint az ipari szakemberek vendégelőadásait, különös tekintettel a csapatmunkára és a kortárs tanulásra.

Tanulhat a tanfolyam a Wollongong vagy a Sydney CBD campus. Három bevitelt kínálunk évente, és sok kurzust formázunk és tervezünk, hogy illeszkedjenek a szakmai elkötelezettségeihez. Néhány osztályt heti rendszerességgel kínálnak, főleg este, míg mások intenzív módban vesznek részt a hétvégén, hogy minimálisra csökkentsék az időt a más feladatoktól.

Ha érdekel az üzleti élet tanulmányozása, de nem rendelkezik az MBA által meghatározott munkatapasztalattal, akkor fontolhatja meg a Master of Business tanulmányait.

Tanulmányi eredmények

A tantárgyi tanulási eredmények a tanulási eredményeket tükrözik, amelyek kifejezik, hogy mit várhat a tanuló a tanfolyam befejezésekor tudni, megérteni és képesnek kell lennie.

1

Pályaépítés

A pályázóknak tizenkét (12) tantárgyat (72 kreditpont) kell kitölteniük. Tíz (10) kötelező tantárgyat (60 kreditpontot) és két (2) választható tantárgyat (12 kreditpontot) választanak ki, melyeket a Business School által kínált 900 tantárgy közül választhatnak.

Belépési követelmények

Elismert Bachelor diploma 50% -kal egyenértékű átlagos értékkel, valamint legalább hároméves releváns teljes idejű szakmai vagy vezetői tapasztalattal és egyoldalas motivációs nyilatkozattal . A tercier képesítéseket, valamint a kiterjedt szakmai szakmai tapasztalatokat figyelembe veszik.

Vagy elismert Graduate Diploma vagy Graduate Certificate, ötéves teljes idejű szakmai vagy vezetői tapasztalattal, vagy részmunkaidős egyenértékű, valamint egy motivációs nyilatkozattal .

Vagy egy teljes jogú szakmai szervezet teljes jogú tagsága.
A jelentkezéshez figyelembe kell venni az egyéb releváns felsőfokú képesítéssel és / vagy jelentős szakmai vagy vezetői tapasztalattal rendelkező pályázókat is.

* A Motiváció Nyilatkozatának legfeljebb egy oldala lehet angol nyelven és címen: a motiváció az MBA tanulmányozására a Wollongong-i Egyetem Sydney Business School- jával ; és milyen mértékben fogja segíteni a pályafutásait és törekvéseit.

Miért válassza ezt a kurzust?

Tanfolyamainkat folyamatosan fejlesztjük, kutatjuk az iparág által elismert, alkalmazott képzettséggel rendelkező, magasan képzett tudósok által nyújtott és egyéb speciális diákok tanulási és fejlesztési erőforrásai által támogatott kutatással.

Különleges hallgatói támogatási szolgáltatásaink az Ön igényeihez igazodnak. Hallgatói tanácsadók, oktatók és pályaválasztási tanácsadók hetente elérhetők konzultációra. Tanulmányi készségek workshopok is futnak hetente, hogy biztosítsa a siker. Számos olyan társadalmi és félig formális eseményt nyújtunk, amelyek lehetőséget nyújtanak Önöknek a társaik, a helyi üzleti közösség tagjai és az öregdiákok hálózatba szervezésére.

A nemzetközi hallgatók választhatják, hogy megválasztják a választott témát, a Globális Munkahelyi gyakorlatot, amely magában foglalja a gyakorlati munkakeresési tevékenységeket és az ausztrál munkavállalókhoz való hozzáférést akár szakmai, ipari projekt vagy részmunkaidős foglalkoztatás révén.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve June 25, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
1 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
56,160 AUD
A tandíjak függnek a tényleges kezdési évtől, és előzetes értesítés nélkül változhatnak.
Information
Deadline
Kérj Információt
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
Locations
Ausztrália - North Wollongong, New South Wales
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Ausztrália - North Wollongong, New South Wales
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
A befejezés dátuma Kérj Információt