Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A Master of Business Administration (MBA) célja a tapasztalt szakemberek ambíció és a vezetés, akik szeretnék fejleszteni a felelős és fenntartható vezetői képességek. Olyan holisztikus stratégiai üzleti szemszögből érhet el, amely hatékonyan működik az egyre versenyképesebb és változóbb globális üzleti világban.

118911_IMG_7991JPG.jpg

A tanfolyamot három szakaszra terjesztették ki:

1.Diagnosztika, ahol megtanulja diagnosztizálni a valós szervezetekben felmerülő problémákat, különös tekintettel a marketingre, az alkalmazottak elkötelezettségére, a tehetségek kezelésére és a könyvelésre.

2.Exploration, ahol felfedezi a legújabb gondolkodást és gyakorlatokat a szervezetekben és a kutatásban világszerte, miközben fejleszti az innovációs készségeket és az üzleti átalakulást.

3.Integráció és alkalmazás, ahol fejleszti stratégiai döntési képességeit, valós üzleti projektet vállal és felelõs vezetõként személyes hatékonyságát fejleszti.

A tanulási megközelítés magában foglalja a releváns és a jelenlegi esettanulmányokat, valamint az ipari szakemberek által tartott vendég előadásokat, különös tekintettel a csapatmunkára és az egymástól való tanulásra.

Tudod tanulmányozni az üzleti adminisztráció Master-jét 1,5 éves fokon, vagy úgy dönthet, hogy a Business Administration Master 2 év fokozatát tanulmányozza. Az MBA Advanced lehetővé teszi, hogy megkülönböztesse magát azáltal, hogy vállalja a negyedik fázist a fokozaton, és szakosodott a következő területek egyikére:

• Ellátási lánc menedzsment

•Projektmenedzsment

• Innováció és vállalkozói készség

•Pénzügy

•Számvitel

•Emberi erőforrás menedzsment

• Marketing

Ha érdekel az üzleti élet tanulmányozása, de nem rendelkezik az MBA által meghatározott munkatapasztalattal, akkor fontolhatja meg a Master of Business tanulmányait.

118703_SydneyBusinessSchoolApril2018-147.jpg

Sydney Campus

Tanfolyam-tanulási struktúra

A tantárgyi tanulási eredmények a tanulási eredményeket tükrözik, amelyek kifejezik, hogy mit várhat a tanuló a tanfolyam befejezésekor tudni, megérteni és képesnek kell lennie. A kurzus végzős hallgatói képesek lesznek bemutatni:

1

Kritikusan elemezze és integrálja a fejlett elméleti és gyakorlati ismereteket az üzleti tudományágak és a szakmai gyakorlat legújabb fejleményeiről.

2

Tegyen javaslatot innovatív, fenntartható és felelősségteljes megoldásokra az összetett valós üzleti kihívásokra.

3

Felelősségteljesen működjenek együtt az egyéni és a kollektív eredmények elérése érdekében.

4

A komplex fogalmak és információk hatékony kommunikációja számos média segítségével.

5

Kritikusan mérlegelje a személyes ötleteket, gyakorlatokat és az érintettek visszajelzését.

6

Tervezze meg és hajtson végre stratégiai üzleti projektet, a vonatkozó kutatási alapelvekre és módszerekre építve.

118704_Wollongong1.png

Wollongong Campus

Belépési követelmények

Elismert alapképzettség, azzal egyenértékű 50% -os átlagponttal, plusz legalább három éves releváns teljes munkaidős szakmai vagy vezetői tapasztalat és egyoldalas motivációs nyilatkozat ^. A többi felsőfokú képesítést, kiterjedt szakmai tapasztalattal kombinálva figyelembe veszik. IELTS összességében 6,5 (R: 6, W: 6, L: 6, S: 6)

^ A motivációs nyilatkozatnak nem lehet több, mint egy oldal, angol nyelven írva, és a motivációval kell foglalkoznia, hogy az MBA-t az UOW Sydney Business Schoolban tanulja; és hogy a diploma milyen mértékben segít elérni karrier céljait és törekvéseit.


Miért tanuljon velünk?

Évente három bevitelt kínálunk, és sok téma be van építve a szakmai és életmódbeli kötelezettségvállalásaiba. Néhány órát hetente kínálnak, főként este, míg mások intenzív módban futnak a hétvégén, hogy az időn kívül maradjon az egyéb feladatoktól.

A diplomások több mint 90% -a 4 hónapon belül dolgozik, és a posztgraduális hallgatók átlagos kezdő fizetése 108 800 dollár, 4% -kal magasabb, mint az ország átlaga *.

Válasszon egyet, hogy tanulmányozza a programját a két egyetemen: a Sydney-i CBD egyetemen a lenyűgöző Sydney-i kikötőre és a lenyűgöző hídra, vagy a Wollongong Campusra, amely a parkosított kertek között található, pár percre a Csendes-óceántól.

Számos ösztöndíjat kínálunk mind a hazai, mind a nemzetközi diákok számára, 10% és 100% között, így Ön befektethet a jövőbe.

A kurzusokat folyamatosan fejlesztjük, a kutatók tájékoztatják, a munkáltatók által elismert alkalmazott eredmények alapján strukturáltan, magasan képzett akadémikusok által nyújtottak, és további speciális hallgatói tanulási és fejlesztési erőforrások révén támogatják őket.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Különleges hallgatói támogatási szolgáltatásaink az Ön igényeihez igazodnak. Hallgatói tanácsadók, oktatók és pályaválasztási tanácsadók hetente elérhetők konzultációra. Tanulmányi készségek workshopok is futnak hetente, hogy biztosítsa a siker. Számos olyan társadalmi és félig formális eseményt nyújtunk, amelyek lehetőséget nyújtanak Önöknek a társaik, a helyi üzleti közösség tagjai és az öregdiákok hálózatba szervezésére.

A nemzetközi hallgatók választhatják, hogy megválasztják a választott témát, a Globális Munkahelyi gyakorlatot, amely magában foglalja a gyakorlati munkakeresési tevékenységeket és az ausztrál munkavállalókhoz való hozzáférést akár szakmai, ipari projekt vagy részmunkaidős foglalkoztatás révén.

* QILT 2016-2018 végzős felmérés.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Kevesebb
Észak-Wollongong , Sydney + 1 Több Kevesebb