A Master of Business Administration (MBA) célja a tapasztalt szakemberek ambíció és a vezetés, akik szeretnék fejleszteni a felelős és fenntartható vezetői képességek. Olyan holisztikus stratégiai üzleti szemszögből érhet el, amely hatékonyan működik az egyre versenyképesebb és változóbb globális üzleti világban.

118911_IMG_7991JPG.jpg

A tanfolyamot három szakaszra terjesztették ki:

1.Diagnosztika, ahol megtanulja diagnosztizálni a valós szervezetekben felmerülő problémákat, különös tekintettel a marketingre, az alkalmazottak elkötelezettségére, a tehetségek kezelésére és a könyvelésre.

2.Exploration, ahol felfedezi a legújabb gondolkodást és gyakorlatokat a szervezetekben és a kutatásban világszerte, miközben fejleszti az innovációs készségeket és az üzleti átalakulást.

3.Integráció és alkalmazás, ahol fejleszti stratégiai döntési képességeit, valós üzleti projektet vállal és felelõs vezetõként személyes hatékonyságát fejleszti.

A tanulási megközelítés magában foglalja a releváns és a jelenlegi esettanulmányokat, valamint az ipari szakemberek által tartott vendég előadásokat, különös tekintettel a csapatmunkára és az egymástól való tanulásra.

Tudod tanulmányozni az üzleti adminisztráció Master-jét 1,5 éves fokon, vagy úgy dönthet, hogy a Business Administration Master 2 év fokozatát tanulmányozza. Az MBA Advanced lehetővé teszi, hogy megkülönböztesse magát azáltal, hogy vállalja a negyedik fázist a fokozaton, és szakosodott a következő területek egyikére:

• Ellátási lánc menedzsment

•Projektmenedzsment

• Innováció és vállalkozói készség

•Pénzügy

•Számvitel

•Emberi erőforrás menedzsment

• Marketing

Ha érdekel az üzleti élet tanulmányozása, de nem rendelkezik az MBA által meghatározott munkatapasztalattal, akkor fontolhatja meg a Master of Business tanulmányait.

118703_SydneyBusinessSchoolApril2018-147.jpg

Sydney Campus

Tanfolyam-tanulási struktúra

A tantárgyi tanulási eredmények a tanulási eredményeket tükrözik, amelyek kifejezik, hogy mit várhat a tanuló a tanfolyam befejezésekor tudni, megérteni és képesnek kell lennie. A kurzus végzős hallgatói képesek lesznek bemutatni:

1

Kritikusan elemezze és integrálja a fejlett elméleti és gyakorlati ismereteket az üzleti tudományágak és a szakmai gyakorlat legújabb fejleményeiről.

2

Tegyen javaslatot innovatív, fenntartható és felelősségteljes megoldásokra az összetett valós üzleti kihívásokra.

3

Felelősségteljesen működjenek együtt az egyéni és a kollektív eredmények elérése érdekében.

4

A komplex fogalmak és információk hatékony kommunikációja számos média segítségével.

5

Kritikusan mérlegelje a személyes ötleteket, gyakorlatokat és az érintettek visszajelzését.

6

Tervezze meg és hajtson végre stratégiai üzleti projektet, a vonatkozó kutatási alapelvekre és módszerekre építve.

118704_Wollongong1.png

Wollongong Campus

Belépési követelmények

Elismert alapképzettség, azzal egyenértékű 50% -os átlagponttal, plusz legalább három éves releváns teljes munkaidős szakmai vagy vezetői tapasztalat és egyoldalas motivációs nyilatkozat ^. A többi felsőfokú képesítést, kiterjedt szakmai tapasztalattal kombinálva figyelembe veszik. IELTS összességében 6,5 (R: 6, W: 6, L: 6, S: 6)

^ A motivációs nyilatkozatnak nem lehet több, mint egy oldal, angol nyelven írva, és a motivációval kell foglalkoznia, hogy az MBA-t az UOW Sydney Business Schoolban tanulja; és hogy a diploma milyen mértékben segít elérni karrier céljait és törekvéseit.


Miért tanuljon velünk?

Évente három bevitelt kínálunk, és sok téma be van építve a szakmai és életmódbeli kötelezettségvállalásaiba. Néhány órát hetente kínálnak, főként este, míg mások intenzív módban futnak a hétvégén, hogy az időn kívül maradjon az egyéb feladatoktól.

A diplomások több mint 90% -a 4 hónapon belül dolgozik, és a posztgraduális hallgatók átlagos kezdő fizetése 108 800 dollár, 4% -kal magasabb, mint az ország átlaga .

Válasszon egyet, hogy tanulmányozza a programját a két egyetemen: a Sydney-i CBD egyetemen a lenyűgöző Sydney-i kikötőre és a lenyűgöző hídra, vagy a Wollongong Campusra, amely a parkosított kertek között található, pár percre a Csendes-óceántól.

Számos ösztöndíjat kínálunk mind a hazai, mind a nemzetközi diákok számára, 10% és 100% között, így Ön befektethet a jövőbe.

A kurzusokat folyamatosan fejlesztjük, a kutatók tájékoztatják, a munkáltatók által elismert alkalmazott eredmények alapján strukturáltan, magasan képzett akadémikusok által nyújtottak, és további speciális hallgatói tanulási és fejlesztési erőforrások révén támogatják őket.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Különleges hallgatói támogatási szolgáltatásaink az Ön igényeihez igazodnak. Hallgatói tanácsadók, oktatók és pályaválasztási tanácsadók hetente elérhetők konzultációra. Tanulmányi készségek workshopok is futnak hetente, hogy biztosítsa a siker. Számos olyan társadalmi és félig formális eseményt nyújtunk, amelyek lehetőséget nyújtanak Önöknek a társaik, a helyi üzleti közösség tagjai és az öregdiákok hálózatba szervezésére.

A nemzetközi hallgatók választhatják, hogy megválasztják a választott témát, a Globális Munkahelyi gyakorlatot, amely magában foglalja a gyakorlati munkakeresési tevékenységeket és az ausztrál munkavállalókhoz való hozzáférést akár szakmai, ipari projekt vagy részmunkaidős foglalkoztatás révén.

QILT 2016-2018 végzős felmérés.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus University of Wollongong Faculty of Business »

Utoljára frissítve Július 28, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
60,192 AUD
A tandíjak függnek a tényleges kezdési évtől, és előzetes értesítés nélkül változhatnak.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date