A Master of Business Administration (MBA) célja a tapasztalt szakemberek ambíció és a vezetés, akik szeretnék fejleszteni a felelős és fenntartható vezetői képességek. Olyan holisztikus stratégiai üzleti szemszögből érhet el, amely hatékonyan működik az egyre versenyképesebb és változóbb globális üzleti világban.

A kurzus három szakaszból áll: Diagnosztika, ahol megismerkednek a valódi szervezetek problémáinak diagnosztizálásában, különös tekintettel a marketingre, a munkavállalók bevonására, a tehetséggondozásra és a számvitelre; Kutatás, ahol feltárja a legfrissebb gondolkodás és gyakorlat a szervezetek és a kutatás világszerte, miközben készségek fejlesztése az innováció és az üzleti átalakulás; és integráció és alkalmazás, ahol fejleszteni a stratégiai döntéshozatali készségeket, vállalja a valós üzleti projekt, és gyarapítja a személyes hatékonyságot, mint felelős vezető.

Tanulási megközelítése magában foglalja a releváns és a jelenlegi esettanulmányokat, valamint az ipari szakemberek vendégelőadásait, különös tekintettel a csapatmunkára és a kortárs tanulásra.

Tanulhat a tanfolyam a Wollongong vagy a Sydney CBD campus. Három bevitelt kínálunk évente, és sok kurzust formázunk és tervezünk, hogy illeszkedjenek a szakmai elkötelezettségeihez. Néhány osztályt heti rendszerességgel kínálnak, főleg este, míg mások intenzív módban vesznek részt a hétvégén, hogy minimálisra csökkentsék az időt a más feladatoktól.

Ha érdekel az üzleti élet tanulmányozása, de nem rendelkezik az MBA által meghatározott munkatapasztalattal, akkor fontolhatja meg a Master of Business tanulmányait.

Tanulmányi eredmények

A tantárgyi tanulási eredmények a tanulási eredményeket tükrözik, amelyek kifejezik, hogy mit várhat a tanuló a tanfolyam befejezésekor tudni, megérteni és képesnek kell lennie.

1

Pályaépítés

A pályázóknak tizenkét (12) tantárgyat (72 kreditpont) kell kitölteniük. Tíz (10) kötelező tantárgyat (60 kreditpontot) és két (2) választható tantárgyat (12 kreditpontot) választanak ki, melyeket a Business School által kínált 900 tantárgy közül választhatnak.

Belépési követelmények

Elismert Bachelor diploma 50% -kal egyenértékű átlagos értékkel, valamint legalább hároméves releváns teljes idejű szakmai vagy vezetői tapasztalattal és egyoldalas motivációs nyilatkozattal . A tercier képesítéseket, valamint a kiterjedt szakmai szakmai tapasztalatokat figyelembe veszik.

Vagy elismert Graduate Diploma vagy Graduate Certificate, ötéves teljes idejű szakmai vagy vezetői tapasztalattal, vagy részmunkaidős egyenértékű, valamint egy motivációs nyilatkozattal .

Vagy egy teljes jogú szakmai szervezet teljes jogú tagsága.
A jelentkezéshez figyelembe kell venni az egyéb releváns felsőfokú képesítéssel és / vagy jelentős szakmai vagy vezetői tapasztalattal rendelkező pályázókat is.

* A Motiváció Nyilatkozatának legfeljebb egy oldala lehet angol nyelven és címen: a motiváció az MBA tanulmányozására a Wollongong-i Egyetem Sydney Business School- jával ; és milyen mértékben fogja segíteni a pályafutásait és törekvéseit.

Miért válassza ezt a kurzust?

Tanfolyamainkat folyamatosan fejlesztjük, kutatjuk az iparág által elismert, alkalmazott képzettséggel rendelkező, magasan képzett tudósok által nyújtott és egyéb speciális diákok tanulási és fejlesztési erőforrásai által támogatott kutatással.

Különleges hallgatói támogatási szolgáltatásaink az Ön igényeihez igazodnak. Hallgatói tanácsadók, oktatók és pályaválasztási tanácsadók hetente elérhetők konzultációra. Tanulmányi készségek workshopok is futnak hetente, hogy biztosítsa a siker. Számos olyan társadalmi és félig formális eseményt nyújtunk, amelyek lehetőséget nyújtanak Önöknek a társaik, a helyi üzleti közösség tagjai és az öregdiákok hálózatba szervezésére.

A nemzetközi hallgatók választhatják, hogy megválasztják a választott témát, a Globális Munkahelyi gyakorlatot, amely magában foglalja a gyakorlati munkakeresési tevékenységeket és az ausztrál munkavállalókhoz való hozzáférést akár szakmai, ipari projekt vagy részmunkaidős foglalkoztatás révén.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus University of Wollongong Faculty of Business »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
56,160 AUD
A tandíjak függnek a tényleges kezdési évtől, és előzetes értesítés nélkül változhatnak.
Deadline
Kérj Információt
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Applications close two weeks prior to course commencement for domestic students and one week prior to course commencement date for international students.
End Date