Master of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Master of Business Administration (MBA)

A Master of Business Administration (MBA) program képzést biztosít az üzleti iránt érdeklődő diákok megértsék a munka jellege üzleti versenykörnyezetben. Tanfolyamok az MBA program integrálja információk és elméletek a különböző tudományágak, beleértve a számviteli, gazdasági, pénzügyi, marketing, termelési műveletek, és a stratégiai menedzsment.

A cél a program célja, hogy fejlessze a diákok a nagyjából képzett üzleti vezetők és vezetők, akik megértik természetét vállalkozás egésze, az eszközök és technikák alkalmazható a legkülönbözőbb üzleti helyzetek.

A kidolgozásában elért az MBA program a diákok a lehetőséget, hogy összehozza az összes elméletet, készségeket és eszközöket tanulmányozta a program során, és integrálja azokat a tanulási tapasztalat, hogy kiemeli a természet a verseny és a fajta stratégiai manőverezést, hogy meg kell tenni a A siker érdekében. Továbbá, az MBA alaptanterv összhangban van a tartalmi területek, amelyek meghatározott új Certified MBA (CMBA) vizsgálata.

A diplomát igényel kielégítő teljesítése 27 óra hitel MBA tanterv és 9 óra hitel diplomás választani, összesen 36 óra hitel, vagy ha egy hangsúlyos rész van kiválasztva, összesen nem kevesebb, mint 48 óra hitel. Diákok, akik igénylik előfeltétele tanfolyamok lehet, hogy több mint 36 vagy 48 óra hitel kapni az MBA.

A szükséges tanfolyamokat az MBA program:

 • MRKT 5000 Marketing
 • MNGT 5590 Szervezeti magatartás
 • Finc 5000 pénzügyek
 • Finc 5880 Advanced Corporate Finance
 • BUSN 5760 Alkalmazott Üzleti Statisztika
 • BUSN 6070 Vezetői számvitel
 • BUSN 6110 Műveletek és Projekt Menedzsment
 • BUSN 6120 Vezetői közgazdaságtan
 • BUSN 6140 Business Research elemzése *
 • BUSN 6200 stratégia és verseny

Előfeltételek:

 • BUSN 5000 Business
 • BUSN 5600 Számviteli Elmélet és gyakorlat
 • BUSN 5620 Jelenlegi gazdasági elemzés

Diákok is figyelembe kell 2 választható kurzusok a posztgraduális üzleti, menedzsment, és / vagy a nemzetközi kapcsolatok természetesen kínálatát.


Az MBA igényel haladás a jelöltséget és kielégítő befejezését legalább 36 óra hitel MBA tanfolyam, vagy 48-54 óra hitel MBA diplomát, és hangsúlyos rész tanfolyam.


Diákok, akik igénylik előfeltétele tanfolyamok lehet, hogy több mint 36, vagy 48-54 óra hitel kapni az MBA.

További információk: http://webster.ac.at/MBA

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

With its home campus in St. Louis, Missouri (USA), Webster University is a worldwide institution committed to delivering high-quality learning experiences that transform students for global citizenshi ... Tovább

With its home campus in St. Louis, Missouri (USA), Webster University is a worldwide institution committed to delivering high-quality learning experiences that transform students for global citizenship and individual excellence. Founded in 1915, Webster offers undergraduate, graduate, and MBA degree programs, as well as a global network of more than 100 campuses in 8 countries (Austria, China, Ghana, Greece, Switzerland, Thailand, The Netherlands, United States) on 4 continents. Its 20,000-plus student population represents almost 150 nationalities. Webster is one of the most diverse and global universities in the world. Kevesebb