Master of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Az MBA program tekinthető jelenleg a minősítési szabvány vezetők a cseh és a nemzetközi vállalatok és intézmények számára. Célja, hogy a vezetők szakmai tapasztalat további minősítésre a Emberi erőforrás menedzsment és az Európai Unió. A hallgatók jogosultak a fejlődő saját top karrier irányítási struktúrák különböző szinteken, különösen az EU-országokban.

Az MBA program diplomások válnak top szakemberek a humán erőforrás gazdálkodás az európai intézményi, gazdasági és jogi keretek.

Keresztül az MBA program tanulmány a vezetők szerezni egy átfogó rendszer a tudás és készségek szükséges egy sikeres karrier az üzleti és menedzsment, beleértve a közigazgatás, különösen az oktatás és humán erőforrás menedzsment.

A diplomások már elsajátították az emelt szintű európai intézményi, gazdasági és jogi keretek a hangsúly az emberi erőforrás menedzsment. Készek fejlesztik tovább pályákon alkalmazása elméleti ismeretek és gyakorlati készségek közvetlenül komplex problémák megoldására az üzleti, vállalkozói, és az intézményi menedzsment. A diplomások is elsajátította módszerek, az oktatás, az élethosszig tartó tanulás és a csapat vezetői. Hogy képesek szintetizálni az elméleti ismeretek és a gyakorlati alkalmazás a vezetői környezet által létrehozott védelmi A végleges dolgozat.

A fő profil témák Az MBA program a humán erőforrás menedzsment és az Európai Unió a következő: emberi erőforrás menedzsment, az európai integráció, jogrendszerek, a politikai és gazdasági földrajza EU, gazdasági elemzés, Szervezeti magatartás és vezetés, stratégiai és operatív menedzsment, a problémamegoldás és Válságkezelés, ICT és információs rendszerek.

A képzés módja rendezik hétvégén tanulmány blokkok (5 hétvégén szemeszterenként). Normál hossz tanulmányi 1,5 tanév (3 félév) osztva 5 mintaterületen. Tanulmány által kötött védelmében a dolgozat. Diplomások elnyerte a szakmai cím Master of Business Administration (MBA.

2.

Az MBA program sikeresen újra akkreditált február 2015.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Jan Amos Komensky University Prague is located in the beautiful and historic city of Prague, situated in the vibrant district of Zizkov near the city center. Our students will find an intimate and ... Tovább

The Jan Amos Komensky University Prague is located in the beautiful and historic city of Prague, situated in the vibrant district of Zizkov near the city center. Our students will find an intimate and friendly atmosphere set within the walls of our historic buildings. Kevesebb