Master of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Az üzleti világ folyamatosan változik, és folyamatosan bővül, ahogy arra törekszik, hogy a piacok és reagálnak a fogyasztók igényeit és a vállalatok.

Az EAE hely, mint egy üzleti központja a Közel-Keleten jól bevált, számos regionális és nemzetközi vállalkozásokat hoztak létre irodája van amellett, hogy kiemelkedő helyi cégek. Ezek a cégek a gyártás, az import és export a termékek széles skáláját, hogy országában a régió és a világ minden tájáról.

A Master of Business Administration (MBA) program úgy tervezték, hogy a diplomások a készségeket, amelyekre szükségük, hogy versenyképes legyen a mai dinamikus globális piacon. Business School diplomások ma kell kitenni a legújabb technikákat és a legtöbb jelenlegi üzleti gyakorlat, ha azok fel kell készülniük, hogy folytassák pályafutásukat egy állandóan változó és összetett világban. Az oktatási tapasztalatok diákjaink ahogy folytatják MBA AUS felkészítse őket a produktív üzleti karrier és lehetővé teszi számukra, hogy értékes hozzájárulást nyújt a szervezetek csatlakozhatnak.

A mi MBA program, a hallgatók készek a pályára a menedzsment és a vezetői pozíciók, mind a magán és az állami szektorban. A hallgatók szerezzenek átfogó alapot az alapjait az üzleti a globális környezet, amelyben működnek. Azt is megtanulják a készségek és analitikai eszközök hatékony kommunikáció és a döntéshozatal. Az egyéni részvétel hangsúlyozta keresztül osztályú megbeszélések, esettanulmány módszertan, és a kölcsönhatás és együttműködés más diákok az osztályban.

Pályakezdő a program készek azonosítani, elemezni és megérteni az összefüggéseket, különösen az üzleti szervezetek és a nemzetközi és hazai intézmények az EAE és az egész világon. Diákjaink is kialakulhat, hogy a figyelmet a társadalmi és környezetvédelmi szükségletek és problémák, mint azok az etikai, szakmai és társadalmilag felelős üzleti gyakorlat.

diáktanácsadás

Tagjai a Graduate Program Iroda áll, hogy diákjaink, hogy természetesen választás összhangban a szakmai érdeklődés, tervezik a menetrendek és segítséget nyújtsanak adminisztratív követelmények.

Asszisztensek

Kétféle asszisztensi állnak rendelkezésre, hogy segítse a végzős hallgatók. Graduate Asszisztensek (GA) lehetőséget, hogy segítse kar tagjai kurzusadminisztrációs, kutatási és egyéb tevékenységek. A diákok a munka akár heti 20 órát, és fizetett óránként.

A korlátozott számú Graduate Research asszisztensi (GRA) is rendelkezésre állnak a verseny alapján. A címzettek ilyen díjat kap teljes vagy részleges tandíj és ösztöndíj fizetés ellenében segítséget a kar tagja és egy kutatási projekt a diákok érdeklődési terület.

Munkahely

A segítségnyújtási erőfeszítéseit az SBA középpontjában az építési hálózatok cégek, amelyek támogatják AUS programokat, és munkalehetőségek diplomások. Kéri a munkáltatói vezetjük végig a diákok és a diplomások a megfelelő képesítéssel.

Utoljára frissítve Május 2017

Az iskoláról

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive ... Tovább

American University of Sharjah is an independent, not-for-profit coeducational institution, based consciously upon American institutions of higher education. The university is a leading comprehensive coeducational university in the Gulf, and serves students from the region and from around the world. AUS aims to be the region’s leader in higher education, known for excellence and innovation in teaching, learning, research and service. Kevesebb