Az üzleti világ folyamatosan változik, és folyamatosan bővül, ahogy arra törekszik, hogy a piacok és reagálnak a fogyasztók igényeit és a vállalatok.

Az EAE hely, mint egy üzleti központja a Közel-Keleten jól bevált, számos regionális és nemzetközi vállalkozásokat hoztak létre irodája van amellett, hogy kiemelkedő helyi cégek. Ezek a cégek a gyártás, az import és export a termékek széles skáláját, hogy országában a régió és a világ minden tájáról.

A Master of Business Administration (MBA) program úgy tervezték, hogy a diplomások a készségeket, amelyekre szükségük, hogy versenyképes legyen a mai dinamikus globális piacon. Business School diplomások ma kell kitenni a legújabb technikákat és a legtöbb jelenlegi üzleti gyakorlat, ha azok fel kell készülniük, hogy folytassák pályafutásukat egy állandóan változó és összetett világban. Az oktatási tapasztalatok diákjaink ahogy folytatják MBA AUS felkészítse őket a produktív üzleti karrier és lehetővé teszi számukra, hogy értékes hozzájárulást nyújt a szervezetek csatlakozhatnak.

A mi MBA program, a hallgatók készek a pályára a menedzsment és a vezetői pozíciók, mind a magán és az állami szektorban. A hallgatók szerezzenek átfogó alapot az alapjait az üzleti a globális környezet, amelyben működnek. Azt is megtanulják a készségek és analitikai eszközök hatékony kommunikáció és a döntéshozatal. Az egyéni részvétel hangsúlyozta keresztül osztályú megbeszélések, esettanulmány módszertan, és a kölcsönhatás és együttműködés más diákok az osztályban.

Pályakezdő a program készek azonosítani, elemezni és megérteni az összefüggéseket, különösen az üzleti szervezetek és a nemzetközi és hazai intézmények az EAE és az egész világon. Diákjaink is kialakulhat, hogy a figyelmet a társadalmi és környezetvédelmi szükségletek és problémák, mint azok az etikai, szakmai és társadalmilag felelős üzleti gyakorlat.

diáktanácsadás

Tagjai a Graduate Program Iroda áll, hogy diákjaink, hogy természetesen választás összhangban a szakmai érdeklődés, tervezik a menetrendek és segítséget nyújtsanak adminisztratív követelmények.

Asszisztensek

Kétféle asszisztensi állnak rendelkezésre, hogy segítse a végzős hallgatók. Graduate Asszisztensek (GA) lehetőséget, hogy segítse kar tagjai kurzusadminisztrációs, kutatási és egyéb tevékenységek. A diákok a munka akár heti 20 órát, és fizetett óránként.

A korlátozott számú Graduate Research asszisztensi (GRA) is rendelkezésre állnak a verseny alapján. A címzettek ilyen díjat kap teljes vagy részleges tandíj és ösztöndíj fizetés ellenében segítséget a kar tagja és egy kutatási projekt a diákok érdeklődési terület.

Munkahely

A segítségnyújtási erőfeszítéseit az SBA középpontjában az építési hálózatok cégek, amelyek támogatják AUS programokat, és munkalehetőségek diplomások. Kéri a munkáltatói vezetjük végig a diákok és a diplomások a megfelelő képesítéssel.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019