Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

128540_rsz_bruce-mars-xj8qrwvuoes-unsplash.jpg

Az új üzleti gazdálkodási mesterünk javítja szakmai készségeit, és innovatív ötleteit működésbe hozza. A vezető akadémikusok vezetésével ez a kurzus versenyképességet biztosít Önnek a gyorsan változó vállalati környezetben.

A Master of Business Administration (MBA) arra irányul, hogy a mai és a holnap üzleti vezetők igényeire. A kurzus 8 egységből áll, amelyek szakértelemmel bírnak a globális vállalkozások létrehozásában és irányításában, vezetésben, stratégiában, számvitelben, szervezeti magatartásban, közgazdaságtanban és pénzügyekben, marketingben, vállalkozói életben és üzleti etikában.

Praktikus betekintést és hálózati lehetőségeket kaphat az iparági hangszórókhoz és a projektekhez való hozzáférés révén, külső cégek útján.

Tandíj:

110 250 AED

Időtartam:

3 trimeszter teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben

Képesítés:

Master of Business Administration

Foglalkoztatási kilátások

A diplomások felkészülnek arra, hogy karriert és vezetői szerepet töltsenek be az üzleti, kormányzati és nem kormányzati szervezetekben, felkészítve az üzleti adminisztráció szakmai ismereteivel, melyeket a munkaadók világszerte nagyra becsülnek.

Utoljára frissítve jan. 2020

Az iskoláról

Murdoch University Dubai is a core branch of Murdoch University, which is based in Perth, Western Australia. Our vibrant campus in Dubai caters to the area's growing demand for skilled professionals a ... Tovább

Murdoch University Dubai is a core branch of Murdoch University, which is based in Perth, Western Australia. Our vibrant campus in Dubai caters to the area's growing demand for skilled professionals across a range of industries. All courses follow the same academic requirements as the courses offered in Australia, taught by highly qualified international lecturers. The degrees awarded are issued from Australia and are exactly the same as the ones conferred on campus in Australia. Kevesebb