Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Szemtől szembe szeptemberben

A University of Gibraltar elkötelezett amellett, hogy kitűnő, személyes és részvételen alapuló tanulási tapasztalatokat nyújtson. Ezt a programot 2020 szeptemberétől személyesen és egyetemen keresztül szállítják. Az egy campus elrendezése, a szigorú fizikai távolodási politika és a kis osztályméret azt jelenti, hogy elkerülhető a nagyobb tömeg, és csökken a fertőzés veszélye. Az egy campus elrendezése és a kis osztályméretek azt jelentik, hogy elkerülhető a nagyobb tömeg, és csökken a fertőzés veszélye.

Csatlakozzon hozzánk, amikor készen áll

Készen állunk arra, hogy szeptemberben üdvözöljük a campuson, de megértjük azt is, hogy a Covid-19 befolyásolhatja az utazási terveket és késleltetheti a vízumkérelmeket. Ha a program kezdetére nem tud eljutni Gibraltárra, akkor megadhatjuk Önnek azt a lehetőséget, hogy kezdetben gyakorlatilag beiratkozik, vagyis csatlakozhat hozzánk, amikor készen áll.

Olvassa el a University of Gibraltar személyes tandíját: href = "https://www.unigib.edu.gi/face-to-face-teaching-as-from-september/

Erről a kurzusról

A University of Gibraltar MBA egy korszerű és karrier-orientált menedzsment program, amelynek célja, hogy kihívást és inspirációt tegyen. Akár az Ön karrierlehetőségeit kívánja növelni, akár irányát megváltoztatni, az MBA egy elit szakmai képesítés, amely az üzleti menedzsment készségeit biztosítja, amellyel kiválaszthatja a versenyt.

A kisebb osztályméretek azt jelentik, hogy csatlakozhat egy szorosan kötődő ambiciózus szakemberek közösségéhez, és személyre szabottabb élményt élvezhet, jobb hozzáféréssel a tutorokhoz és a személyzethez.

A University of Gibraltar MBA egy év teljes munkaidőben, vagy két évig részmunkaidős gyorsított kurzus, amely 2019 szeptemberében kezdődik az Egyetem Üzleti Iskolájában.

Abban az időben, amikor diplomát szereztél, meg kell adnod a magas nyomású, magas fizetőképességű vezetői szerepekhez szükséges készségeket és tapasztalatokat.

Szerkezet

Szakmai oktatók és az iparági szakértők által szolgáltatott teljes munkaidős MBA egy éves gyorsított kurzus, amely általában egy tizenhat órás osztályidőre van szükség. A részmunkaidős tanulási módot úgy tervezték, hogy illeszkedjen az Ön karrierjéhez, és 8 órás osztályidőre van szükség egy héten esténként és hétvégén. Az alábbi menetrend egy tipikus vizsgálati tervet vázol fel.

A címek változhatnak. Az időzítések a részmunkaidős módban eltérőek lesznek.

Első félév (szeptember - december)

 • Számvitel és beszámolás
 • Marketing menedzsment
 • Új technológiák kezelése
 • Az emberek kezelése

2. félév (január - április)

 • Vezetés és változások kezelése
 • Vezetői pénzügyek
 • Üzleti jog
 • Stratégiai döntéshozatal

3. félév (május-augusztus)

 • Capstone projekt *

* A diákok olyan projektet választhatnak, amelynek általános fókuszpontja vagy speciális szakterülete van, mint például a Fintech, az új technológiák vagy a Gaming.

Egyedülálló tanulási tapasztalat

A University of Gibraltar díjnyertes Europa Point Campus-ján alapulva hozzáférhet a speciális tanulási forrásokhoz, beleértve a nyílt kutatási területeket és a csúcstechnológiát. Ez egy olyan tantervvel kombinálva, amely ötvözi az elméleti megközelítéseket és a gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező üzleti tudományágakat, azt jelenti, hogy az üzleti világban való kezelésre kész kurzusból származik.

Gibraltár nagyrészt változatos, virágzó gazdasággal rendelkezik, és a világ számos vállalkozásának központja, amely lehetőséget kínál a legjobb tanulásra és értékes nemzeti és nemzetközi hálózatok elérésére.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

 • Szemtől szembe tanulás: A tanulás és a tanulás élvezetét biztosító tanítási megközelítések előnyei lesznek.
 • Jövőbeni bizonyíték: Tanulmányozni fogja a releváns, hatásos és mindenekelőtt egy olyan tantervet, amely a holnap üzleti világában szükséges készségeket biztosítja.
 • A tanulmány utáni foglalkoztatás: A nemzetközi diákok számára lehetősége lesz arra, hogy a diploma megszerzését követően két évig maradjanak és dolgozzanak Gibraltárban.
 • Capstone Project: Az első és a második félév során lehetősége lesz nyolc egyedi modul megtanulására és gyakorlására, amelyek célja az üzleti menedzsment készségek fejlesztése. Az utolsó évében a kőkövek projektje sokrétű feladat, amely egyedülálló lehetőséget biztosít az MBA-ben szerzett összes készség és tudás alkalmazására.
 • Minőség: A brit előírásoknak megfelelő tanítás és tanulás előnyeit élvezheti, de előnye, hogy egy dinamikus üzleti környezetben egy mediterrán környezetet biztosít.
 • Speciális választás: A capstone projekthez választhat egy általános fókuszt, vagy választhat egy speciálisabb fókuszt, mint például a Fintech, az új technológiák vagy a Gaming.

Belépési profil

Általában az MBA pályázók:

 • Jó elsőfokú végzettséggel rendelkezik, amelyet egy brit egyetem vagy tengerentúli egyenértékű osztály ad.
 • A legújabb munkatapasztalat; Értékeljük a hallgatói testünk tapasztalatainak sokféleségét, ezért üdvözöljük a közelmúltbeli diplomások pályázatait, akik értelmes elhelyezéseket hajtottak végre, valamint azokat, akiknek minden szinten van a szakmai tapasztalata. Nagyobb érdeklődésre számítunk, hogy milyen hatást gyakorolt a munkahelyén, mint a töltött idő.
 • Képes írásban, vitákban és prezentációkban hatékonyan kommunikálni az ötletekkel. Alapvető informatikai készségek, mint például a szövegszerkesztés, az e-mail és az internet várható.

Angol nyelvi követelmények:

 • Ha az angol nem az első nyelv, akkor teljes IELTS-teszt eredményre van szüksége 6,5, beleértve legalább 6,0-ot az összes altesztben. Az egyenértékű díjakat mérlegelni kell (pl. Pearson's English Test, angol Cambridge Certificate of Advanced English, City & Guilds International ESOL 8984, vagy TOEFL-IBT angol nyelvvizsga).

Az ajánlatok a képesítések vagy az előre jelzett osztályok kombinációján, a kérelmező személyes nyilatkozatán és referenciáin alapulnak.

díjak

 • Teljes munkaidő: 14 500 £
 • Nemzetközi (nem EU): £ 16,500

A díjak indexálásnak minősülnek

Alkalmaz

A pályázatok a 2020/2021-es tanévre 2019 októberében nyílik meg. A jelentkezési határidő: 2020 június .

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Get ready to go further with the University of Gibraltar. Whatever you choose to study with us, you will get a more personal learning experience at a new kind of university. Our UK-aligned, industry- ... Tovább

Get ready to go further with the University of Gibraltar. Whatever you choose to study with us, you will get a more personal learning experience at a new kind of university. Our UK-aligned, industry-led courses ensure you’re getting the skills that employers are looking for, while our smaller class sizes give you the space to explore big ideas. Kevesebb