Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az üzleti hallgatók minden generációja új akadályokkal és kihívásokkal néz szembe. Ezért a Webster MBA programja különféle iparágakból és kultúrákból vonzza az embereket, és ezt a sokféleséget egyedülálló oktatási lehetőségekbe ösztönzi.

A Webster Leiden Campus MBA diplomája elismert márka, amely magasan specializált vezetői és vezetői képzést jelent a multikulturális világban. Valójában nem fogja megtanulni a kereskedelem trükköit, megtanulja a kereskedelmet.

Majd belemerül a mai üzleti világban releváns komoly, időszerű kérdésekbe, és megtanulja, hogyan lehet felkészülni rájuk. Felkérjük, hogy tanulmányozza a vezetést, majd demonstrálja azt.

A program képzést biztosít a hallgatók számára, akik érdeklődnek az üzleti élet versenyképességének megértésében. Tanfolyamok az MBA programba integrálják az információkat és az elméleteket a különféle tudományágakból, beleértve a számvitelt, a közgazdaságtanot, a pénzügyet, a marketingt, a termelési műveleteket és a stratégiai menedzsmentet. Ennek a programnak a célja, hogy a hallgatókat széles körben képzett üzleti vezetőkké fejlessze, akik megértik az üzlet jellegét, az eszközökkel és technikákkal, amelyek alkalmazhatók a legkülönbözőbb üzleti helyzetekben.

A Webster Egyetemen az üzleti adminisztráció mestere ACBSP akkreditációval rendelkezik ( Üzleti Iskolák és Programok Akkreditációs Tanácsa ).

Tanulási eredmények

 • A diákok bemutatják az alapítványi ismereteket az üzleti tevékenység minden egyes elsődleges funkcionális területén.
 • A diákok képesek lesznek megoldani a félig strukturált üzleti problémákat.
 • A hallgatók képesek lesznek megoldani a strukturálatlan üzleti problémákat.

Program tananyag

Az MBA fokozat elvégzéséhez 30 kredit óra az MBA alap tanterv és 6 kredit óra elsajátítása szükséges. A hallgatók dönthetnek úgy, hogy teljes hangsúlyt fektetnek az online szakterület további speciális kurzusaival, különféle területeken, az MBA tanfolyamukon kívül.

Törzsanyag:

 • MRKT 5000 Marketing
 • MNGT 5590 Szervezeti magatartás
 • BUSN 5760 alkalmazott üzleti statisztika
 • FINC 5000 Pénzügy
 • FINC 5880 Advanced Corporate Finance
 • BUSN 6070 vezetői számvitel
 • BUSN 6110 Műveletek és projektmenedzsment
 • BUSN 6120 Vezetői közgazdaságtan
 • BUSN 6200 stratégia és verseny

A program eredményei

Pályakezdőink olyan vállalkozásokban élnek, mint az Abn Amro, az AkzoNobel, az Európai Űrügynökség, a Heineken, a Shell, a Philips, a Samsung, a TomTom, a Rabobank és még sok más. A Webster növeli a vállalkozói tehetséget, amelyet a diplomások sok sikeres vállalkozása tanúsít.

Átlagos pénzügyi menedzser fizetése Hollandiában: 67 699 € *

Felvételi követelmények

A Websteri Egyetemen nagy potenciállal rendelkező, globális gondolkodású személyeket keresünk, akik nemcsak motiváltak a tudományos sikerre, hanem a társadalmi fejlődésre is. Büszkék vagyunk arra, hogy különféle országokból és hátterű diákokból fogadjuk azt a hitet, hogy az ilyen sokszínűség csak hozzájárulhat általános fejlődésükhöz, és javíthatja tapasztalataikat az osztálytermen belül és kívül. A Felvételi Testület gondosan felülvizsgál minden jelentkezést, hogy eldöntse, ki fogja felajánlani az elhelyezést.

Végzős pályázók

Jelentkezési lap: A folyamat az online jelentkezési lap benyújtásával és a pályázati díj megfizetésével kezdődik. A jelentkezési díj hitelkártyával fizethető. A pályázóknak több kiegészítő elemet kell feltölteniük alkalmazásuk támogatásához. Ezek az alábbiakban felsoroltak.

Kiegészítő elemek: Miután megkapta a jelentkezési lapot, az alábbi további dokumentumokat töltheti fel az alkalmazásába:

 • Egy közelmúltbeli önéletrajz vagy önéletrajz másolása
 • Motivációs levél (egy oldal) arról, hogy miért szeretné folytatni a programot, és hogyan kapcsolódik a jelenlegi karrierjéhez vagy a jövőbeli szakmai célokhoz
 • Két ajánlólevél
 • Az átiratok hitelesített másolatai
 • TOEFL 550/80 vagy IETLS 6.5 pontszámok vagy jelszó angol teszt (6.5)
 • Pénzügyi dokumentumok

Miért a Webster Leiden Campus?

A Webster Leiden Campus-t 1983-ban alapították, és azóta több mint 2000 hallgatónk van több mint 50 országból. Mi vagyunk az egyetlen felsőoktatási intézet, amely amerikai akkreditált diplomákat kínál Hollandiában, öt iskola és főiskola között: Művészet és Tudomány, Üzleti és Technológia, Kommunikáció, Oktatás és Képzőművészet.

Küldetésünk merész és megfelelő ezekre az időkre: a Webster University, egy világméretű intézmény, amely magas színvonalú tanulási tapasztalatokat biztosít, amelyek átalakítják a hallgatókat a globális állampolgársághoz és az egyéni kiválósághoz.

A tanulás legfontosabb okai a Webster Leiden Campusban

Ha külföldi amerikai diplomát tervez külföldön tanulni, akkor ez a legfontosabb oka annak, hogy miért válassza a Webster Leiden Campusot tanulmányi célpontjává.

 • Tanulmány Európa szívében
  • A Leiden campus szomszédainkban, Hágában és Amszterdamban, Hollandia szívében található, számos szervezet és vállalkozás él, változatos és nemzetközi munkaerővel és ügyfélkörrel. Stratégiai elhelyezkedésünk és globális elérhetőségünk vonzza a világszínvonalú oktatók hálózatát, gyakran egyenesen ugyanazon nemzetközi vállalkozásoktól és szervezetektől, akik egyedülálló tanulási tapasztalatot nyújtanak hallgatóinknak, ahol a mély tudományos ismereteket a szakmai ismeretekkel kombinálják .

 • Amerikai oktatás Európában
  • A Webster Leiden az egyetlen olyan egyetem, amely megkönnyíti az amerikai oktatás és akkreditáció megszerzését Hollandiában.

 • Rugalmas fokú felépítés
  • A Webster rugalmas fokú felépítése elősegíti a tudományos mélységet és az intellektuális szélességet, ösztönözve a különféle érdekek felfedezésére. A tanfolyamok körülbelül fele a fő tanulmányi területre koncentrál. A fennmaradó tanfolyamokat hozzá lehet rendelni egy második fő, kiemelt, kisebb vagy bizonyítványhoz.

© Webster Leiden Campus - Webster Egyetem, USA

 • Megfizethető
  • Összehasonlítva más európai úti célokkal, például az Egyesült Királysággal, Hollandia megfizethető hely a diploma megszerzésére. A megélhetési költségek lényegesen alacsonyabbak az olyan „egyetemi városokban”, mint Leiden, különösen összehasonlítva azzal, amit Londonban vagy Párizsban találsz. Az NS, az ország nemzeti vasúttársasága az OV-Chipkaart programján keresztül nagy kedvezményes jegyet kínál a hallgatóknak. Az éttermek, színházak és más vállalkozások által kínált diákkedvezmények mellett az autó nélküli élet nem csak lehetőség, gyakorlatilag életmód. Sokkal könnyebb mozogni vonattal vagy kerékpárral.

© Webster Leiden Campus - Webster Egyetem, USA

 • Orientációs év a „Zoekjaar” diplomások számára
  • A Webster végzettségét követően az izgalmas lehetőségek világa elérhetővé válik számodra. Az „álláskeresést végző diplomások orientációs éve” tartózkodási engedély, amelynek célja a külföldi tehetségek megtartása a holland munkaerőpiacon. A diploma megszerzése után legfeljebb három évig van lehetősége ehhez az egyéves tartózkodási engedélyhez.

© Webster Leiden Campus - Webster Egyetem, USA

 • Karrier szolgáltatás
  • A Websteri Egyetemi Karrierközpont célja, hogy lehetőséget biztosítson a hallgatóknak, hogy bemutassák maguk legjobbjait, ha gyakornoki vagy munkahelyi jelentkezésre jelentkeznek. A Karrier Központ küldetése az, hogy oktatjuk hallgatóinkat a karrierfejlesztési folyamatról és az ipari lehetőségekről, felhatalmazva őket arra, hogy megalapozott karrier-döntéseket hozzanak. Ezenkívül arra törekszünk, hogy felkészítsük hallgatóinkat tapasztalati tanulásra (azaz szakmai gyakorlatokra és közösségi szolgáltatásokra), foglalkoztatásra és továbbképzésre, valamint hogy a bérbeadó szervezeteket összekapcsoljuk a sokszínű hallgatói tehetséggel.

© Webster Leiden Campus - Webster Egyetem, USA

 • A Webster University globális elismerése
  • A Websteri Egyetemet továbbra is a 2020-as amerikai hírek és a világjelentés legjobb kollégiumainak a Regionális egyetemek és középnyugat kategóriájának legfelső szintjén helyezik el.
  • A külföldi tanulmányi programok az amerikai hírek és a világjelentés „America's Best Colleges” 2019 kiadásában megkérdezett 1500 főiskola és egyetem 2% -ában szerepelnek
  • A Forbes „America's Top Colleges 2018” című rendezvényét, amelyet a nemzet legjobbjai között elismernek a külföldi tanulmányi programok számára
  • A TheBestSchools.org elismerte a Webstert, hogy a legjobb online mesterképző program közé tartozik

Elhelyezkedés

Webster University Leiden
Boommarkt 1, 2311 EA Leiden, Hollandia
Tartomány: Dél-Holland
Telefon: +31 71 516 8000
E-mail: WLinquiry@gus.global
Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Founded at St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is an accredited, non-profit American university with over 100 locations.

Founded at St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is an accredited, non-profit American university with over 100 locations. Kevesebb
Leiden , Shanghai , Genf , Peking , London + 4 Több Kevesebb