Hivatalos Leírás

Kalinga University az egyetemi kiválóság központja. A 30 hektáros wi-fi campust gondosan tervezték, hogy megfeleljen a világszabványoknak. Az Akadémiai blokk teljesen légkondicionált, és a kar tagjai, a számítógépes laborok, a rendszeres tantermek és a legújabb audiovizuális eszközök, valamint egy jól felszerelt nézőtér állnak. A diákok lakóépületei a diákok elszállásolására alkalmasak, és biztosítják, hogy a diákok világszínvonalú szolgáltatásokat kapjanak a tágas szobákból, melyek internetkapcsolattal, rekreációs és olvasótermekkel rendelkeznek. Az étkezősarok higiénikusan elkészített egészségügyi konyhákat kínálnak a hallgatók igényeinek kielégítésére. Teljesen szennyezésmentes, az egyetem a fákkal szegélyezett sétányokkal, tágas pázsitokkal és játszótérekkel büszkélkedhet. Az egyetem olyan környezetet biztosít, amely tökéletesen segíti a tanítást, a tanulást és a kutatást. A világszínvonalú infrastruktúra egy modern nézőtérrel, jól felszerelt könyvtárral, valamint az éjjel-nappal működő számítógépközponttal, executive étkezővel / rendezvényekkel, étkezdével, banki és postai szolgáltatásokkal rendelkezik.

Az Egyetem különálló hosteleket kínál az egyetemi és posztgraduális hallgatók számára. Különálló fiúk és lányok szállók a campus közelében találhatók. Fontos szempont volt a diákok biztonsága és a rendetlenség higiéniája. A hostel minden szobájában 24 órás internetkapcsolat érhető el nagy szélessávú sebességgel.

MBA szakirány (bármelyik kiválasztása)

 • Marketing,
 • Emberi erőforrás,
 • Pénzügy,
 • E-kereskedelem ,
 • Digitális marketing,
 • Kórházi kezelés,
 • Nemzetközi üzlet,
 • Banki
 • Közgazdaságtan
 • Nemzetközi kapcsolatok
 • Közkapcsolatok,
 • Globális menedzsment

Jogosultsági

 • fokozatokra osztás

KU Value Addition

A mai napig egyre versenyképesebb világban minden döntésünk befolyásolja a karrierjét. Megértjük a lehetőség kritikusságát, és a lehető legnagyobb bizalommal készítjük el a jelölteket, hogy azok nyerőkké váljanak. Napjainkban a vállalatok próbálják ki a jelölt kiválasztását. Ismerjük a különbségeket az interjúk által megkérdezett és a jelöltektől érkező, illetve az intenzív programjainkkal kitöltendő hiányosságok között:

 • Rövid távú szakmai program az üzleti lehetőségekből
 • (Opcionális) Személyi Számítógépes Alkalmazás Tanfolyamok Tanúsítási Programja az első Edu India Kft-vel.
 • Kiképzés
 • Coaching az MBA hallgatóknak a banki és egyéb versenyképes vizsgákon.
 • Ingyenes puha készség

Ipari integráció

Az iparági integráció egy olyan folyamat, amely integrálja a tudományos tantervet az iparági követelményekkel, így a végtermék hasznos input az ipar számára. Az iparági integráció programjaink egyedülálló aspektusa, amely nemcsak megkülönbözteti a programjainkat, hanem a diákok és az ipar számára is előnyös.

A TRADITIONAL menedzsment-képesítési beállítás osztálytermi tanítás, tesztek, személyiségfejlesztés

Éppen ellenkezőleg, az iparági integrált oktatási rendszerben az alapkezelési koncepció megszerzését követő diák egy belső intézményi útmutató irányítása alatt a kívánt szakirányú szakképzésre szakosodik.

A nettó eredmény az osztálytermi tanulás és a munkahelyi teljesítmény tökéletes integrációja. Ez mindenki számára előnyös helyzet mind a diák, mind az ipar számára. A hallgató csak az oklevelet vagy diplomát érinti az iparághoz, de megfelelő tapasztalattal rendelkezik. Ők is képesek magasabb fizetést igényelni, mint a hagyományos menedzsment szakképzettségük. A szervezet vezetői képzést kap, képzett

Elhelyezési partnereink

Suzuki, Tata, Dabur, Eicher, NIIT, Wipro, HCL, L

Jelentkezési lap

A pályázók a prospektushoz csatolt előre nyomtatott formanyomtatványon jelentkezhetnek, vagy letölthetik a www.Kalingauniversity.org weboldalunkról, vagy Rs-t fizetve gyűjthetik a recepción. 500 / - készpénzben vagy igénylési Kalinga University a Kalinga University javára, Kalinga University fizetendő. 500 / - készpénz vagy kereslet tervezet a fentiek szerint.

tanúsítványok

A pályázati űrlapot csatolni kell az alábbi jogosultsági tanúsítványok közjegyzői által hitelesített vagy hitelesített (közlönyezett tisztviselőtől) fénymásolatához:

 • A Graduate Programs alatt az X, XII
 • A posztgraduális programokhoz X, XII, érettségi bizonyítvány másolása (mindhárom év Marksheet, Degree / Provedional Degree)

Díj befizetése

A kiválasztott pályázóknak a sikeres pályázók listáját követő tíz munkanapon belül kell befizetniük a díjat. Abban az esetben, ha a díj nem kerül elhelyezésre a megadott időben, a hallgató kérése a felvételről lejár

A díjak letétbe helyezésének időpontjában a tanulóknak be kell helyezniük az eredeti bizonyítványokat a Felvételi / Adminisztrációs osztályba

A kitöltött pályázati űrlapokhoz mellékelni kell:

 • Az önállóan hitelesített fénymásolatok, amelyek támogatják az oktatókat és a foglalkoztatásra vonatkozó bizonyítékokat, az önálló vállalkozói pályázóknak csatolniuk kell a vonatkozó dokumentumot a szervezet munkatapasztalatának igazolásaként.
 • A pályázóknak az összes dokumentum eredeti példányát a személyes meghallgatás időpontjában és a felvétel időpontjában kell benyújtaniuk, ha kiválasztják

Tudományos naptár

A Kalinga University akadémiai naptárát minden akadémiai és Kalinga University követik.

Fegyelem

A program hallgatói az egyetemi szabályokat a minimális részvételre, a fokozatossági bizonyítvány odaítélésére vonatkozó értékelésre irányítják. A hallgató köteles betartani az időről időre hatályban lévő egyetemi rendeleteket, szabályokat és szabályzatokat. Megfelelően tiszteletben kell tartaniuk az egyetem tanárait és személyzetét, és tisztességes és szívélyes viselkedést kell mutatniuk a diáktársakkal szemben.

Program oktatási nyelve:
Angol
Kalinga University
Utoljára frissítve January 28, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
Július 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
11,000 USD
Tandíj a kurzus teljes időtartama alatt, 2 megosztott hostel
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő

Július 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date