Master of Business Administration (MBA)

Faculty of Management - Laurentian University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

EFMD Epas Accredited

Master of Business Administration (MBA)

Faculty of Management - Laurentian University

A Master Of Business Administration (MBA) program Laurentian University irányul a gyors tempójú, rendkívül erős a verseny. Tegye minket a teszt.

Indít egy újonnan átdolgozott tananyag őszén 2015, az MBA program áll rendelkezésre a rugalmas formátum, amely lehetővé teszi a teljes vagy részmunkaidős tanulmányok elkészültek online, on-campus vagy kombinációja révén mindkét formátumot. Tanulás, amikor és ahol valóban rajtad áll!

Az épület az alapvető üzleti alapjait, az MBA program biztosítja a tanulók számára a tudást és készségeket, hogy az ügyfelek a kereslet, hogy a vállalkozások számára a következő szintre. Tanfolyamok összpontosítani etikai vezetés, a fejlett pénzügyi és marketing koncepciók, ügyvezető információs rendszerek, üzleti stratégia és feltárja a bonyolult kezelése egy globális kontextusban. A kidolgozásában elért tanácsadási projekt közvetlen összeköttetést biztosít az ipar és alkalmazására megszerzett tudás az egész programot. Friss diplomás lesz szükség, hogy töltsenek ki egy munkát integrált tanulási program, amely megadja nekik a szükséges tapasztalattal mozgatni a karrierjét előre.

Legyen Ön munkáltató legnagyobb eszköz

A Laurentian University MBA túlmutat az az üzleti ismeretek. Az interaktív tanulási tapasztalatokat online és on-campus középpontjában alkalmazásáról szóló elmélet fellépés révén - kompetenciákat építenek, hogy a munkáltatók akar az üzleti vezetők.

Rugalmas • Hozzáférhető

A pályázóknak is elismerte, hogy a teljesen ONLINE szállítási lehetőség az éves belépési pontok szeptemberben, januárban és májusban. Ha nincs on-campus követelmény, tanulva hol és mikor valóban rajtad áll. Ez a formátum ideális üzleti szakemberek, hogy szükség van a rugalmas egyensúly munka és a családi és közösségi kötelezettségvállalások.

Aki a tanulás az interneten?

 • Üzleti dolgozó szakemberek teljes munkaidőben kapacitás
 • 55% -át az online tanulók nő
 • Átlagosan 13 év középszintű szakmai gyakorlattal
 • Átlagosan 43 éves korban (akár korai 70-es)
 • 60% -a tanulók található, Ontario
 • Nagy kulturális sokszínűség között a hallgatói létszám
 • Az on-campus egyéves gyorsított opciót (szept-júl) rendelkezésre áll az üzleti diplomások, amelyek megfelelnek a minimális felvételi követelményeket, és megkapták a fejlett állva felé alapjait szinten az MBA program.

Aki a tanulás az egyetemeken?

 • Legutóbbi üzleti diplomások
 • Nemzetközi diplomások, akik szeretnének, hogy kiegészítse a tudás és tapasztalat egy észak-amerikai diplomát
 • Friss diplomások nem üzleti fok egy kisebb Menedzsment
 • A helyi üzleti szakemberek tanul részmunkaidőben (főleg a bányászat, az egészségügy, az állami és az oktatási ágazatban)

megfizethető

A Laurentian University MBA biztosítja a legjobb érték a dollár. A minőségi tanulási tapasztalat a szállítási Ön által kiválasztott formátumban elérhető kevesebb, mint $ 11,965 * a teljes program a hazai diákok és a $ 29,091 ** nemzetközi diákok számára.

Nyerj közben megtanulják az online tanulás opciót, és vegye mindössze egy kurzus évente tartani az aktív programban. Részletes állva felé Business alapjai az MBA, az jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményez. Teljes munkaidős hazai diákok is elérheti Graduate tanársegéd (GTA) lehetőséget.

Még nem győzte meg?

Nem voltak az osztályteremben sokáig? Nem áll készen, hogy teljes mértékben kötelezzék el magukat az MBA program? Lőrinc hozzáférést biztosít az üzleti alapjait kurzusok előtt teljes bejegyzést az MBA program. Miközben a 4-éves egyetemi végzettség és minimum B (70%) átlag, akkor az induláshoz teljesítése nélkül GMAT.

ADMINISZTRATÍV KÖVETELMÉNYEK

Annak érdekében, hogy felvételt nyert a Master of Business Administration (MBA) program Laurentian University, meg kell felelnie a minimális felvételi követelményeket, és benyújtja a teljes pályázati csomagot.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is
On-line
Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Price
ár
2,256 CAD
A kanadai állampolgárok, állandó lakosok, mentesülnek a nemzetközi hallgatók. $ 5,551.50 a nemzetközi diákok számára.
Locations
Kanada - Sudbury, Ontario
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Kanada - Sudbury, Ontario
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt