Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Master Of Business Administration (MBA)

46622_1.JPG

Ez egy kétéves program, amelynek célja a hallgatók felkészítése az üzleti és kapcsolódó területeken folytatott karrierekre. A hallgatók széles körű üzleti menedzsment oktatást kapnak, amely figyelembe veszi a vezetői képességeket, amelyek a dinamikus globális üzleti környezetben professzionális fellépéshez szükségesek. Integrálja a vallást és a keresztény értékeket, lehetővé téve a hallgatók számára fontos készségek elsajátítását, a hatékony vezetőknek és a szervezeti vezetőknek szükségük van a mai globális piacon való sikeres működésre. Integrálja a keresztény bölcsészettudomány és a szakképzés posztgraduális tanulmányát.

Fél évente Kshs 75 000 (750 dollár) tandíjat számít.

A bevitel minden év augusztusában / szeptemberében, decemberében / januárjában és április / májusban történik.

Szállítási módok:

  1. Teljes idő
  2. Ünnep (azaz két hét minden áprilisban, augusztusban és decemberben)
  3. Este és
  4. szombaton

A követelmény egyetemi diploma, legalább 1. osztály / 2. osztály kitüntetéssel (felső osztály) vagy alsó osztály, 2 éves munka / minisztériumi tapasztalattal.

Master of Business Administration program globális perspektívával vagy gondolkodásmóddal az Africa International University , amely kapacitást teremt a keresztények vezetői körében, akik keresztény alapelveken alapulnak, etikusan és erkölcsileg egyenesek ahhoz, hogy a fenyegetéseket lehetőségekké alakítsák; ösztönözze az embereket nemcsak a túlélésre, hanem a kiválóságra, az innovációk egyre gyorsabb ütemben történő bevitele a piacra; csapatok felhasználásával működni; és élvezze a sokféleség előnyeit a kutatási eredmények eredményein belül és anélkül, hogy megoldja a problémákat a dinamikus globális üzleti környezetben.

46621_7.JPG

A program célkitűzései

Ezt a programot azoknak tervezték, akik tudományos és szakmai előmenetet kívánnak elérni az üzleti életben. A program céljai:

  1. A hatékony üzleti kommunikáció, a problémamegoldás, a kritikus gondolkodás, a döntéshozatal, a számítógépes és a számítási kompetenciák készségeinek fejlesztése.
  2. Fejleszteni kell a számviteli, pénzügyi, marketing és humánerőforrás-gazdálkodási koncepciók és gyakorlatok elméleti és technikai megértését, valamint az ezen a területen történő jövőbeni fejleményekkel való megbirkózás képességét. Ez elősegíti számukra a kulcsfontosságú üzleti funkciók és kapcsolataik megértéséhez szükséges kompetenciák megszerzését.
  3. Az önbizalom fokozása és az üzleti és vezetési kérdések kritikai kiértékelésének képessége, valamint etikai, szakmai és tudományos szempontból történő megoldások fejlesztése.
  4. A hallgatók versenyképes készségeinek és kompetenciáinak fejlesztése olyan értelmi iparági mellékletek révén, amelyek javítják a foglalkoztathatóságot.
  5. A hallgatók felkészítése a könyvelés, pénzügy, adminisztráció, banki, marketing és humánerőforrás-menedzsment és kapcsolódó üzleti területek felsőfokú munkára és kutatásra való áttéréshez.

46620_9.JPG

Felvételi követelmények

Bármely tudományos tudományág végzettsége.

A tanulmány módja

Teljes munkaidőben és részmunkaidőben egyaránt.

46625_10.JPG

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Tovább

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Kevesebb