Read the Official Description

Master of Business Administration (MBA)

MBA egy kétéves posztgraduális program, amelynek célja a hallgatók felkészítése a karrier az üzleti és a kapcsolódó területeken. Az mértékű célja, hogy a hallgatók széles körű üzleti oktatás, amely figyelembe veszi a szükséges készségeket, hogy végre, mint egy profi dinamikus globális üzleti környezetben. A program integrálja a hit és a keresztény értékek, amelyek lehetővé teszik a diákok megtanulják a fontos készségek hatékony vezetők és a szervezeti vezetők kell a túléléshez, és sikerül a mai globális piacon. Master of Business Administration egy integrált posztgraduális tanulmány a keresztény bölcsészettudományi és a szakmai oktatás. Ez magában tudományos szigor a valós probléma-megoldási amely felkészítse a hallgatók a tudás és a technikai képességek, hogy könnyen át a munkát a kutatás eredményeinek működik a dinamikus globális üzleti környezetben.

Master of Business Administration program a globális perspektíva vagy elme-set az Afrika International University, amely megteremti a kapacitás a vezetői ranglétrán között keresztény, aki megalapozni a keresztény elveket, etikailag és erkölcsileg feddhetetlen kapcsolja fenyegetések lehetőséggé; motiválni az embereket, nem csak túlélni, hanem excel, hogy innovációk piacra helyen egyre gyorsabb ütemben; működtetni használata révén csapatok; és hogy kihasználja a fajokon belüli és használata nélkül a kutatási eredmények munkálatok közben problémák megoldására a dinamikus globális üzleti környezetben.

A program célkitűzései

Ez a program azoknak készült, akik szeretnék, hogy előre tudományosan és szakmailag az üzleti életben. A program céljai a következők:

  1. A készségek javítására a hatékony üzleti kommunikáció, problémamegoldás, kritikai gondolkodás, döntéshozatal, számítógép és számítógépes kompetencia
  2. Ahhoz, hogy egy elméleti és technikai megértését számviteli, pénzügyi, marketing és emberi erőforrás menedzsment koncepciók és gyakorlatok, valamint a képesség, hogy megbirkózzon a jövőbeni fejlesztések ezeken a területeken. Ez segít nekik megszerezni a kompetenciákat, hogy megértsék a kulcsfontosságú üzleti funkciók és kapcsolatok;
  3. Hogy fokozza az önbizalmat és a képességét, hogy kritikusan értékelni az üzleti és menedzsment kérdések és megoldásokat dolgozzon ki az etikai, szakmai, valamint tudományos perspektívák;
  4. Fejleszteni a versenyképes készségek és kompetenciák a hallgatók számára értelmes ipar mellékleteket, amelyek a foglalkoztathatóság javítását.
  5. A hallgatók felkészítése progresszió magasabb fokú munka és kutatás a számviteli, pénzügyi, adminisztrációs, banki, marketing és emberi erőforrás menedzsment és a kapcsolódó üzleti területeken.

Felvételi követelmények: Egyetemi diploma bármely tudományterületen

A képzés módja: Mindkét teljes munkaidős és részmunkaidős

Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
Május 2019
aug. 2019
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
Május 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline

Május 2019

Location
Application deadline
End Date

aug. 2019

Location
Application deadline
End Date