Programunk

Ha a cél az, hogy a karrierjét és a személyes fejlődését új magasságokba mozgassa, az MBA-programunk az Ön számára van. Az Adventist University of Africa MBA programot kínál a dolgozó szakemberek és a nappali tagozatos hallgatók számára. MBA programunk a friss gondolkodásról, az innovatív vezetésről, a stewardship-ről, a pozitív hatásról, a társadalmi felelősségvállalásról, a szellemi és etikai értékekről szól, a szakmai kompetenciák kiegyensúlyozására. Így az MBA program kiemeli a menedzsment három alapvető aspektusát: a stratégiai gondolkodás, a funkcionális hatékonyság és a mennyiségi és minőségi adatokon alapuló hatékony döntéshozatalt. A program minden tanfolyama lehetőséget nyújt a döntéshozatali készségek gyakorlati helyzetben történő fejlesztésére.

Tananyagunk

A tanterv sorrendje gondosan megtervezett, hogy mind a hagyományos menedzsment elméletben alapuló osztályokat hozza létre, mind a szervezeti vezetés előtt álló problémákra és trendekre. Integrált kurzus-sorozatot kínál, amely elősegíti az egész szervezet megértését, nem pedig a hagyományos, fegyelem-specifikus módszert. Továbbá, a tanfolyamszállítás rugalmasságot, kényelmet és könnyű hozzáférést biztosít, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy bárhol is legyenek. Az informatika az egyes tanfolyamok szállításának szerves részét képezi, beleértve a tartalmi anyagok szállítását, a hallgatói feladatokat és a diákokkal való kommunikációt.

MBA szakirányok

A következő területeken egy tanulmányi program választható:

 • Számvitel
 • vezetés
 • Információs rendszerek
 • Pénzügy
 • Egészségügyi menedzsment

Miért csatlakozik az AUA MBA programjához?

 • AUA egy Chartered University;
 • Online programunk rugalmasságot, kényelmet és könnyű hozzáférést kínál, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan bárhol is tanfolyamokat vegyen;
 • Az AUA egy modern egyetem, amelyet a sokszínűség erősít, és elkötelezett a minőség és a kiválóság iránt;
 • Az AUA jól képzett és elkötelezett nemzetközi karral rendelkezik, amely gazdag tapasztalattal rendelkezik az üzleti és kutatási területen;
 • Az AUA olyan értékalapú oktatást kínál, amely a diplomásoknak társadalmilag felelős és etikus helyzetben való felkészítését teszi lehetővé;
 • Interaktív osztályaink segítik a tanulókat egymás karrierjének és munkatapasztalatainak megismerésében;
 • Programunk professzionális továbbfejlesztési szemináriumokat és helyszíni kirándulásokat kínál a vezetői és vezetői készségeinek polírozására.

Rendszeres MBA

Ha a karrierje nem mozog elég gyorsan, vagy a helyes irányba visz, akkor itt az ideje, hogy saját lehetőségeket hozzon létre. A rendszeres MBA célja az egyének, akik szeretnék a dinamikus környezetet a teljes munkaidőben MBA és rugalmasságát, hogy továbbra is a jelenlegi karrierjüket. A diákok általában 5: 30-20: 30 óra között tartanak hétfőtől csütörtökig néhány vasárnapi ülést. A program 18–24 hónapon belül befejezhető.

MBA kohorsz

Ez az egyedülálló kohorszformátum a vállalati, állami és nonprofit szektorok számára készült, akiknek elfoglalt menetrendjeik nem engedhetik meg maguknak, hogy esténként vagy hétvégén vegyenek részt. Jellemzően a tanfolyamokat intenzív osztályoktól számított 11 héten belül két éven belül szállítják. A program az Afrika különböző részeiből származó magas szintű szakemberek figyelemre méltó keresztmetszetét hozza össze, így az MBA kohort sokkal gazdagabbá és élethosszabb kapcsolatokat építve. Ez jobban megfelel azoknak a munkavállalóknak, akiket időbeli tényezőjük miatt szponzorálnak és támogatnak. Az AUA három MBA kohorsz menetrendet kínál a főiskolai (Kenya) és a Ghána (Valley View University) és Dél-Afrika (Helderberg College) főiskoláiban.

Felvételi követelmények

 • A pályázóknak első fokozatúnak kell lenniük egy elismert egyetemen, minimum 3,0-fokozatú átlaggal (4,0 ponttal) vagy azzal egyenértékűnek. Azokat a pályázókat, akiknek a GPA értéke 3,0 alá esik, ideiglenesen be kell számolni és fel kell ajánlani, és figyelemmel kell kísérniük, hogy az első két félévben legalább 3,00 GPA-t tartsanak fenn.
 • Emellett a pályázóknak legalább kétéves posztgraduális munkatapasztalattal kell rendelkezniük.
 • A pályázóktól elvárható, hogy a korábbi egyetemeiket és / vagy foglalkoztató szervezetüket is kérjék, hogy két ajánlási levelet (alkalmasságot és karaktert) nyújtsanak be közvetlenül az AUA felvételi irodájához.

A pályázati űrlapok letölthetők a honlapunkról (www.aua.ac.ke), kitölthetők és elküldhetők a Hivatalhoz, az Adventist University of Africa , a Private Bag 00503 Mbagathi, Nairobi - Kenya.

Az MBA programba való felvétel teljes egészében érdem. A felvételi kritériumok célja, hogy olyan személyeket válasszanak, akik bizonyították a személyes és szakmai fejlődés iránti elkötelezettségét.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve February 4, 2019
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
jan. 2020
Duration
18 - 24 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date