Az MBA program áll 2 teljes év munkája (4 félév). Diák vesz négyfogásos minden az első három félév. A negyedik félévben teljes mértékben elkötelezett a kutatási projekt. Nem természetesen választható ebben az időben.

Thesis / Final Project idő Extensions

Diákok, akik nem fejezik be a dolgozat / projekt végső regisztráció után a teljes kredit regisztrálnia kell a teljes dolgozat / projekt végső jóváírja a következő félévben. Minden diák regisztrálni kell a félév, amelyben megvédjék dolgozat.

Megjegyzés: A tanuló ki kell töltenie minden fokozat követelményeket öt éven belül azt az első beiratkozás a programban.

Angol nyelvtudás követelményeket

Az oktatás nyelve az MBA program az angol, és a következő minimális angol nyelvi követelmények felvételi az amerikai University of Malta MBA Program: leendő pályázók az MBA program, AKIK NEM angol anyanyelvű:

  • minimális TOEFL pontszám 600 a papír alapú
  • 250 a számítógép-alapú
  • vagy 100 az internet-alapú teszt, vagy 6,0 IELTS

A következő mentességeket FROM a korábban említett angol nyelvi követelmények szabályok érvényesek:

  • A anyanyelvi angol, aki elvégezte az ő alapképzésben egy angol közegben intézmény egy olyan országban, ahol az angol a hivatalos nyelv
  • Egy pályázó egy egyetemi képesítést egy angol tannyelvű intézmény, aki bizonyítékot szolgáltat a megszerzése minimális TOEFL 550 a papír-alapú teszt, vagy azzal egyenértékű más elismert szabványosított vizsgálat idején felvételi az első fokú program

Egyéb követelmények

Kérni egy MBA program kell rendelkeznie:

  • Egyetemi diplomát minden fegyelem
  • Két évvel alkalmazandó tapasztalat
  • Angol nyelvtudás

Ahhoz, hogy jogosultak a felvételi MBA Program, a kérelmezőnek kell kitölteni egy egyetemi diplomát (pl amerikai Bachelor vagy európai 3 éves kezdeti foka, ami egy MQF 6 szint) bármely tudományterületen, és rendelkezniük kell legalább három év szakmai tapasztalat.

Azok számára, akik alkalmazzák az MBA program az első évben, az alkalmazások felül kell vizsgálni a szakemberek a területen való összhang a program követelmény a főiskolai diplomát, és 2 éves szakmai tapasztalat.

Felvételi szabványok kövesse a NCFHE iránymutatások akkreditálása MQF Szint 7 tanfolyamok minimális felvételi követelményeket.

Felvételi a posztgraduális program megköveteli a TOEFL 600 vagy IELTS 6.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
szept. 2020
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020, szept. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020, szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date