Master of Business Administration (MBA)

Mi a jövőben az igazgatási oktatásban? Csatlakozz hozzánk, és mi építeni együtt Asia School of Business.

Bank Negara Malajzia és MIT Sloan School ölelés a kihívást, hogy nyomon egy új és jobb utat. ASB a lehetőséget, hogy indul egy oktatási intézmény a semmiből, és foglalkozzon a szükségletek és kihívások menedzsment oktatás egy friss, innovatív és vállalkozói szemlélet. Meggyőződésünk, hogy a következő generációs átalakító vezetők a fejlődő világ kerül kialakításra alapján elméletek található a globális top egyetemek együtt a tapasztalat és a cselekvés tanulás szempontjából.

diák Ismerkedés a problémákat vállalatok szembesülnek esettanulmányok egy modell a múlt. Action Learning a jövőben. ASB kínál menedzsment diákok, gazdálkodási szakemberek, az intézmények őket foglalkoztató új módja a dolgok, új tanulási módszereket, új gondolkodásmód és a jobb integrációja elméletet a gyakorlattal.

ASB MBA 3,0 ötvözi az elmélet és a gyakorlat minden szinten. Az MIT Sloan kar fogja tanítani ugyanolyan szigorú alaptanterv a ASB, hogy leszállított Cambridge, Massachusetts, USA. Továbbá, ASB tananyag tartalmazza tanulásra projektek vállalati partnerek és intézményi partnerek egész Ázsiában, amely folyamatos lehetőséget, hogy teszteljék és alkalmazzák az elméletek az osztályban egy széles körű szervezeti, intézményi és mező kihívásokat.

Izgalmas és innovatív tanterv a jóváhagyási folyamat, de addig is látogasson el Curriculum oldalon, hogy megismerjék a fő kiemeli a program.

Action Learning at Asia School of Business

Akció tanulás egy folyamat, amely magában foglalja a dolgozó valós kihívásokra, a tudás és készségek egy csapat kérdésre és újraértelmezésére régi és ismerős fogalmak, új megoldásokat, és végrehajtja azokat a kiértékelni. Action Learning projektek megoldása jelentős üzleti, szervezeti és társadalmi problémákat, és hogy az osztályteremben a mezőre, és az ügyfél cégek az osztályterembe.

Action Learning projekt (4-5 projekt során az MBA program, 40% a tananyag): a diákok a lehetőséget, hogy szakosodnak egy adott iparág vagy funkció, miközben dolgozik a valós cégek, vagy úgy dönt, hogy széles körű kockázatot egy sor különböző típusú ptojects. Action Learning projekt zajlik a régióban és az ASB megkönnyíti elhelyezések (diákok nem várható, hogy megtalálja a saját projektek).

További eredmények:

  • Körülbelül 80% -a tanfolyamok által szállított MIT kar
  • 6 hét útja az Egyesült Államokban (4 hetes MIT és 2 hét az iparban

A tananyag lesz jellemző a MIT Sloan Action Learning pedagógia:

SZERINTEM - ACT - gondolják - REPEAT

  • SZERINTEM - az osztály tapasztalat
  • ACT - a "menj és nézd meg" élmény
  • REFLECT - a kritikai gondolkodás tapasztalata
  • REPEAT - A tudás a többszöri kísérletezés.

Az ASB oktatás hozza meg abban a helyzetben, hogy megtapasztalják az exponenciális növekedés - tanulmányi, személyesen, és szakmailag. Több mint, hogy az MBA program ASB fog építeni a bizalmat, mint a vezető és az ügynök a változás, melynek köszönhetően az utat elérni a karriered céljait és törekvéseit.

csapat

Nézd ASB Rendkívüli & Szokatlan utazás!

Bemutatjuk Ázsia School of Business MBA!

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
18 hónapok
Nappali
Price
80,000 USD
- Összesen Kötelező tandíj, szállás és utazás