Read the Official Description

A Master of Business Administration (MBA) gondoskodjanak a diákok, akik szeretnének szerezni posztgraduális képesítést területén üzleti és menedzsment. A fő cél, hogy a hallgatók szilárd tudás az üzleti, valamint a szükséges technikai készségek a sikerhez a különböző területeken az üzleti. A programot is kínál modulok területén az International Business, Nemzetközi Hospitality Management és a nemzetközi turizmus.

Miért válassza ezt a programot?

Ez a program mögött a BERJAYA cégcsoport - egyik Malajzia legnagyobb és legváltozatosabb konglomerátumok. A cég vezetői részét a medence erőforrás tehetség ad ez a program egyedülálló előnyt más posztgraduális képzés.

A program célja nem csak azok számára, akik érdeklődnek a további tanulmányaikat, hanem a dolgozó diákok, mert az általa kínált osztályok este és hétvégén.

A campus található a központi üzleti negyed Kuala Lumpur, az egyik leginkább nyüzsgő város a világon, amely helyeken a diákok a középpontjában az üzleti tevékenység és a lehetőségeket.

Mire számíthat az Ez a program?

Az MBA program magában foglalja olyan területeken, mint a vezetés, emberi erőforrás menedzsment, informatika, pénzügy, közgazdaságtan, marketing, és az üzleti etika. Választani a következő területeken: International Business, Nemzetközi Hospitality, a nemzetközi turizmusban is kínálnak.

Belépési követelmények:

Az elismert főiskolai diplomát minimum CGPA 2.5. Öt (5) éves szakmai tapasztalat, ha CGPA alatt 2.5. Vagy ezzel egyenértékű szinten elismert intézmény.

Angol Teljesített követelmény következők egyike:

  • MUET (Band 5-ös vagy újabb), - IELTS (Level 6.0 vagy újabb);
  • TOEFL 550 / CBT 213 / iBT 79-80;
  • Más angol tanúsítás bizonyítja az azonos szintű kompetencia, mint a fent említettek;
  • A sikeres befejezése az angol közeg főiskolai diplomát;

Bevitel: január, április és augusztus.

Időtartam:

  • Teljes idő: 1 év;
  • Part Time: 2 év (Hétvégi és esti osztályok 18:30-09:30)
Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
ápr. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
ápr. 2019
Application deadline