Hivatalos Leírás

Ról ről

Az Al Akhawayn Egyetem üzleti továbbképzési programja célja, hogy segítsen elérni azt a célt, hogy sikeres menedzserként vagy vezető szerepet töltsön be a globális gazdaságban. A kurzusok az egész program kiterjeszti általános ismereteit és képességeit a széles körű üzleti adminisztráció, és az Ön számára a lehetősége a mélyreható ismeretek egy szakterületen. Ha már van egy akadémiai alapítvány az üzleti életben, akkor az MBA programot három félévre teheti. Az MBA program tartalmazza a fő tanfolyamok, koncentrációs tanfolyamok, és a végleges projekt.

Tervezett tanulási eredmények

A Master of Business Administration-t végző hallgatóknak képesnek kell lenniük arra, hogy:

  • Alkalmazzon döntéshozatali eszközöket, technikákat és elemzéseket annak érdekében, hogy megbízható vezetői javaslatokat tegyen.
  • Kommunikáljon szakmailag és hatékonyan dolgozhasson egy változatos csapaton belül.
  • Csoportok és egyéni viselkedések kezelése a szervezetekben.
  • Alkalmazza a komplex üzleti problémák megoldásához szükséges legmegfelelőbb vezetési stílust.
  • Az etikai dilemmák szociálisan felelős módon történő kezelése.
  • Értékelje és tervezze meg azokat a kreatív üzleti stratégiákat, amelyek figyelembe veszik a helyi és globális perspektívákat

MBA időigény

Ha már van egy akadémiai alapítvány az üzleti életben, akkor az MBA programot három félévre teheti. Az MBA program tartalmazza a fő tanfolyamok, koncentrációs tanfolyamok, és a végleges projekt. Ha az egyetemi diploma nem tartalmaz teljes tudományos hátteret az üzleti életben, akkor előfordulhat, hogy egy vagy több alapítványt kell elvégeznie, mielőtt beiratkozna a posztgraduális képzésbe.

Ha egy vagy több alap tanfolyamra van szükséged, akkor az MBA programjának tapasztalatát valószínűleg egy vagy két félév meghosszabbítja, attól függően, hogy milyen alapképzési tanfolyamok vannak.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve October 29, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
1 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
2,650 MAD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Al Akhawayn Institutional Video

Excellence and Identity at Al Akhawayn University at School of Business Administration