Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Az üzleti innováció és a vezetés átalakulása mozgatja a Kingston üzleti adminisztrációjának Masterjét (MBA).

Függetlenül attól, hogy karrierjét elősegíti, növeli foglalkoztathatóságát vagy nemzetközileg kíván mozogni, az MBA az egyedüli lépés a személyes önfejlesztés és az egyéni karriercélok elérése felé.

A Kingston Business School-ban úgy gondoljuk, hogy a szakmai sikert a személyes képességek és készségek, valamint a tudás akadémiai kereteinek megtisztítása és fejlesztése formálja. Ezen az MBA-en alapvető multidiszciplináris tudást szerezhet, miközben fejleszti érzelmi intelligenciáját, kritikus vezetői és vezetői képességeit.

MBA programunk az új készségek, ismeretek és megközelítések valós gyakorlati alkalmazására összpontosít az üzleti lehetőségek átalakítása, a jelenlegi problémák kezelése és a jövőbeli kihívások kezelése érdekében. Olyan dinamikus, nyitott gondolkodást táplálunk, amely vitatja a meglévő rendszereket, felfogásokat és perspektívákat. Élő tanácsadási projektek és a tanfolyamba ágyazott jelenlegi üzleti kihívások révén ösztönözzük a „nagy kép” megközelítést annak érdekében, hogy pozitív változásokat vezessen be az összetett üzleti funkciók és a globális környezet között.

138863_23735.jpg

A Kingston University választásának okai

 • Vezető tudósok és kutatók, valamint tapasztalt szakemberek, akik támogatják az Ön fejlődését és személyes növekedését.
 • Erősen hangsúlyozzuk az aktív tanulási módszereket, például a kortárs tanulást, a konzultációs projekteket és a jelenlegi üzleti problémák megoldására szolgáló szemináriumokat - mindezt a valós üzleti igények és a globális menedzsment készségek tükrözésére tervezték.
 • Személyes képességének és vezetői képességeinek fejlesztése, miközben támogatja az ambícióinak való megfeleléshez szükséges karriertervet.
 • A tanfolyam hallgatói számára ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre a Kingston Hill egyetemen. A campus tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A Halls szállás csak egy sétára található az osztálytermektől.

Akkreditáció

A Kingston MBA-t 1984 óta akkreditálta az MBA-k Szövetsége (AMBA) - ez az egyik első brit MBA, amely ezt a jóváhagyást elérte. Csatlakozás a Kingston MBA programjához az egész életen át tartó tagsághoz vezet az MBA-k Egyesületében (AMBA) és a globális öregdiák-hálózatban.

Az AMBA az Egyesült Királyság vezető akkreditációs testülete, és Európa-szerte egyre nagyobb elismerést kap. Ez független, nemzetközi minőség-ellenőrzést biztosít, amely biztosítja a munkaadóknak, hogy MBA-jünket tiszteletben tartják és naprakészek.

Kingston Business School akkreditációk

A Kingston Business School rendelkezik az AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) rangos nemzetközi akkreditációjával üzleti oktatásának kitűnő elismeréseként. Ezt az akkreditációt a világ üzleti iskoláinak mindössze 5% -a nyerte el, és elismeri üzleti fokozatunk magas színvonalát és színvonalát.

138861_23750.jpg

Mit fog tanulni?

Az MBA-n keresztül arra törekszünk, hogy hallgatóink aktívan elemezzék, megkérdőjelezzék, értelmezzék és innováljanak. Ez a tanfolyam felkészíti Önt a lehetséges lehetőségek azonosítására és átfogására, miközben fejleszti a kreatív képességeit és az együttműködési megközelítést annak érdekében, hogy sikeres legyen a különböző környezetekben.

A teljes munkaidős MBA program felépítése két részből áll, 12 hónap alatt. A tanítás hétköznapi nappali órákon zajlik, néhány hétvégi foglalkozással. Minden év júliusában egy nyári iskolában is részt vesz, hogy tanulmányozza választani lehetőségeit. Opcionális második év áll rendelkezésre a szakmai gyakorlat kitöltéséhez.

Executive MBA részmunkaidős program. Ugyanazt a tartalmat fedezi a nappali tagozatos MBA programban, és általában két év alatt készül el.

I. rész

Az I. rész célja az általános menedzsment alapjainak kidolgozása, ideértve a készségeket és perspektívákat az üzleti funkció területein. Nyolc integrált tantárgyat foglal magában, amelyek fejlesztik a tanulók elméletének és gyakorlatának megértését, lehetővé téve számukra vállalkozásuk vállalati perspektívájának elérését.

Core modulok

 • Pénzügyi menedzsment
 • Nagy adatok és üzleti elemzés
 • Szervezetek és menedzsment globális kontextusban
 • Marketing alapelvek és gyakorlat
 • Operációkezelés
 • Stratégiai menedzsment
 • Felelős gazdálkodás
 • Vállalkozás és innováció

II. Rész

A II. Rész célja a gyakorlati menedzsment ismeretek fejlesztése a Menedzsment Tanácsadási Projekt megvalósításán keresztül.

Ez magában foglalja két választani is, amely lehetővé teszi, hogy személyre szabja tanulmányait, hogy megfeleljen a karrierje és a jövőbeni törekvések.

Az MBA tanulmányainak teljes ideje alatt a Karrier és vezetés útja modul célja, hogy támogassa Önt személyes és szakmai fejlődésében, miközben tökéletesíti vezetői vezetői képességeit és szakmai készségeit.

Core modulok

 • Menedzsment tanácsadó projekt
 • Karrier és vezetői utazás

Választható modulok (válasszon 2)

 • Vállalati pénzügyek
 • Projektmenedzsment
 • Változás és kreativitás
 • Felső szintű vezetők és vállalatirányítás
 • Globális merítés
 • Ügyfelek nyerése és megtartása
 • Interaktív marketing
 • Ellátási lánc és logisztika menedzsment
 • Globális üzlet
 • A kkv-k fejlődése és növekedése
 • Innovációs finanszírozás

2. év (választható)

Ez a szakmai gyakorlati év választható. A teljes munkaidős MBA év után kerül sor. Ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy 12 hónapos szakmai gyakorlatot folytassanak a kurzusuk részeként. A szakmai gyakorlat a tanfolyam becsült része, ezért a 4. szintű vízum hatálya alá tartozik.

Core modulok

 • Szakmai elhelyezkedés

Executive MBA

A részmunkaidős Executive MBA általában 2 évig tart. Választhat januárban vagy szeptemberben.

A tanítás számos hétvégén zajlik a két év alatt.

 • 1. rész: A tanítás egész nap szombaton és vasárnap történik
 • 2. rész: A tanítás egész nap szombaton és / vagy vasárnap történik

Minden év júliusában egy nyári iskolában is részt vesz, hogy tanulmányozza választani lehetőségeit.

A fenti információk tükrözik a jelenleg tervezett kurzusszerkezetet és a modul részleteit. A frissítéseket évente lehet elvégezni, és a felülvizsgált részleteket minden tanév előtt közzéteszik a Programleírásokon keresztül. A tanfolyamot szabályozó rendeletek elérhetők a weboldalunkon. Ha nincs elegendő számú hallgató egy választható modul iránt, előfordulhat, hogy nem kínáljuk fel.

138865_23357.jpg

Alumni célállomások

A Kingston MBA felhatalmazza diplomásait arra, hogy karrierjük sokféle módon elősegítsék az egyén karrier-törekvéseit. Sok öregdiákunk a Kingston MBA-ből szerzett ismereteket használja annak érdekében, hogy hatékonyabban működhessenek a felső vezetés magasabb szintjén, akár a meglévő iparukban, akár egy új szerepbe / szektorba való áttérés alkalmával. Mások ezeket a készségeket saját vállalkozásuk sikeres létrehozásához, vagy egy meglévő vállalkozáson belüli tanácsadói szerepkörbe történő kiterjesztéshez, vagy a saját alapításukhoz használják.

Néhány példa közismert szervezetekre, amelyekben öregdiákunk dolgozott: GSK, AstraZeneca PLC, RBS, Tata tanácsadói szolgáltatások, NHS, Amazon Internet Services PVT Ltd, Occidental Petroleum, MS Amlin, Sberbank, BTS Telecom, Deloitte Digital, EY .... csak néhányat említhetünk.

Az öregdiákok által az MBA után betöltött szerep típusa nagyban különbözik az egyén tapasztalataitól és szakértelmétől. A Kingston MBA öregdiákjai által betöltött pozíciók között szerepel a műszaki értékesítés igazgatója, pénzügyi igazgató, márkamarketing és -vásárlás vezetője, vezérigazgató, üzemeltetési vezető, CTO, regionális üzleti menedzser, szolgáltatási igazgató, vezérigazgató-vezető, informatikai üzleti kapcsolattartó, és a csoport vezérigazgatója.

MBA Alumni Hálózat

Az MBA Alumni Network lehetővé teszi az öregdiákok és a hallgatók számára, hogy kihasználják a kapcsolatok globális hálózatát az iparágak széles skáláján. A Kingston Connect, a Kingston Business School öregdiákok online platformjának része a hálózat, amely lehetővé teszi az MBA öregdiákok számára:

 • Kapcsolatba léphet az MBA öregdiákokkal az egész világon
 • Ossza meg munkalehetőségeit
 • Hozz létre mentori kapcsolatokat
 • Cserélje az iparági ismereteket és tapasztalatokat
 • Csatlakozzon újra az osztálytársakhoz
 • Fotók megosztása az Ön MBA tapasztalatairól
 • Legyen része az országspecifikus vagy az iparág-specifikus csoportoknak
 • Tudjon meg többet a közelgő eseményekről és találkozókról

A Kingston MBA programjának az elmúlt 30 évben működő öregdiákjaink gazdag tudása és sokszínűsége gazdagító és vonzó hálózatot hoz létre, amelyben részt venni kíván!

MBA Oroszországban

A Kingston MBA-t és az Executive MBA-t partnereinkkel együtt szállítják Moszkvában az Orosz Nemzetgazdasági és Közigazgatási Orosz Elnöki Akadémián (RANEPA). A modulok megegyeznek a Kingston Egyetemen szállítottakkal, bár néhány további workshop és a helyi regionális szakemberek hozzájárulása is benne van. Az alaptantervet a Kingston University egyetemi oktatói nyújtják be, a RANEPA kollégáinak támogatásával.

138864_23733.jpg

Belépési követelmények

Javasoljuk, hogy a jelöltek a lehető leghamarabb jelentkezzenek a Kingston MBA-programra - hosszabb időt vehet igénybe, mint gondolnád, hogy megszervezzétek az MBA megkezdését. Egész évben elfogadunk felvételt, így csatlakozhat a következő rendelkezésre álló hallgatói csoporthoz, amikor készen áll.

A Kingston MBA általános tanfolyam, amelyet teljes munkaidős és részmunkaidős (végrehajtó) programként kínálnak. A konkrét MBA felvételi kritériumok tükrözik azt a tényt, hogy a programok hallgatói gyakran eltérő tudományos és üzleti háttérrel rendelkeznek.

Specifikus MBA felvételi kritériumok

Az MBA iránti elkötelezettség hatalmas, életét megváltoztató döntés. Azt szeretnénk, ha a Kingston MBA tapasztalatai kihívásokkal teliek, élvezetesek és kifizetődőek, ezért rendkívül fontos annak biztosítása, hogy mind a megfelelő hallgatókat, mind a megfelelő hallgatói válogatást kiválasztjuk. A felvételi kritériumok sorozatát használjuk annak meghatározására, hogy a hallgató kész-e felvenni egy MBA-t. A kritériumok segítenek abban, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy sikeresen teljesíthető-e az MBA, és hogy a hallgatók minden csoportja sikeresen működik együtt csapatként.

Terület Követelmény Biztosítania kell:
Akadémiai
Első fokozat vagy elismert egyenértékű szakmai testület. Fokozatának hiteles másolata, átiratai vagy díjlevele.
- Figyelembe vesszük azokat a kérelmeket is, akik jelentős vezetői tapasztalattal rendelkeznek, de nem rendelkeznek első fokkal. Az alternatív szakmai fejlődés és eredményesség bizonyítéka.
Munkatapasztalat Legalább három éves releváns munkatapasztalat a teljes munkaidős programban vagy öt év vezetői tapasztalat a végrehajtó programban. -
Angol nyelvtudás Nagyon jártas írásbeli és beszélt angol. A jelentkezők, akiknek az első nyelve nem angol, várhatóan megfelelnek az angol nyelv ismeretére vonatkozó követelményeinknek (a részleteket lásd alább).
Motiváció Az MBA nagy elkötelezettség. Tudnunk kell, hogy gondolkodott a tanulás lehetőségeiről és következményeiről. Személyes nyilatkozat (legfeljebb 750 szó) a jelentkezési lapon belül.

Interjú, hogy megvitassák az MBA alkalmasságát az Ön számára.

Díjak erre a tanfolyamra

Otthon és az Európai Unió 2020/21

 • MBA teljes munkaidőben £ 23.500
 • MBA részmunkaidőben évente 12 925 £

Tengerentúli (nem az EU) 2020/21

 • MBA teljes munkaidőben £ 23.500
 • MBA részmunkaidőben évente 12 925 £
Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The Faculty of Business and Social Sciences combines Kingston Business School and the School of Law, Social and Behavioural Sciences. Together they cultivate critical thinking and a problem-solving ap ... Tovább

The Faculty of Business and Social Sciences combines Kingston Business School and the School of Law, Social and Behavioural Sciences. Together they cultivate critical thinking and a problem-solving approach to learning, with an international outlook. Kevesebb
Kingston upon Thames , Moszkva + 1 Több Kevesebb

Akkreditáció