Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

73850_Untitled.jpg

A Lincoln International Business School MBA célja, hogy kreatív és együttműködő tanulási élményt nyújtson Önnek, amely az etikus, fenntartható és felelősségteljes menedzsment kulcsfontosságú értékein alapul. MBA-junkat úgy alakítottuk ki, hogy fokozzák szakmai és személyes vezetői fejlődését technikai, analitikus és lágy készségek segítségével, amelyek alapvetőek a mai üzleti környezet sikeréhez.

Mi MBA követi az ENSZ PRME kezdeményezést, amely a globális kihívásokkal szembesülve, szenvedéllyel, lelkesedéssel és kitartással folytat aktív kutatói hálózatunkat.

A Lincoln International Business School MBA főbb elemei a következők:

 • Személyre szabott vezetői fejlesztési tevékenységek
 • Executive Karrier Coaching
 • Élő konzultációs projektek
 • Intenzív tárgyalási tréning
 • Munkahely elhelyezésének lehetősége
 • A LIBS Connect tagsága az üzleti hálózatokhoz

Karrier céljai szem előtt tartásával tanácsokat és edzéseket kínálunk Önnek, hogy személyre szabott vezetési terven keresztül segítsen Önnek pozícionálni, lehetővé téve számukra a bizalom megítélését, és komoly globális környezetben vezető szerepet tölthet be. Célunk olyan erős és tartós kapcsolatok ápolása, amelyek a közösségünkbe tartozás érzését biztosíthatják, és amelyek közül az egyik kiterjeszti személyes hálózatát és kilátásait.

73826_blueWallStudentDiary.jpg

Hogyan tanulsz?

A Lincoln International Business School MBA tartalmaz egy központi és választható modulok, amelyek célja, hogy összekapcsolják osztálytermi tanulás valós szervezetekkel. A főmodulok célja, hogy minden globális menedzser igényeit megalapozzák, míg a választható modulok és a disszertáció lehetővé teszi a szakosodáshoz.

Az előadások és szemináriumok lehetőséget kínálnak a globális üzleti és vezetői alapok bevonására és megbeszélésére workshopokon és csoportos oktatókon keresztül. Rugalmas az ütemterv ütemezése, amely lehetővé teszi az osztálytevékenységeket, valamint a csoportos és önálló tanulást.

A projekt modul célja, hogy kiváló tanácsadást nyújtson a tanácsadáshoz. Beszélhet egy ügyféllel, hogy végezzen egy kutatást, amely releváns a helyzetük és a vágyaik szempontjából. A diákok korábban vezető tanácsadói projekteket vezettek be számos nagyszerű szervezetgel, mint például a Siemens, a British Steel, a Dynex és a YMCA.

A Lincoln International Business School MBA magában foglalja a vezetői fejlesztési tevékenységeket, valamint tárgyalási workshopokat a modulok részeként. A LIBS Connect tagságán keresztül részt vehet az ipari előadók és a vezetők vendégelőadásaival. Korábbi vendéghallgatók közé tartozott a Lord Adebowale CBE, a BBC Trustee és Suzanna Taverne ügyvezető igazgatója, valamint a Siemens pcl Juergen Maier ügyvezető igazgatója.

Az MBA tanulmány jelentős részét magában foglalja a független tanulmányok, az előadásokon és szemináriumokon szereplő anyagok feltárása. Általános útmutatásként várható, hogy az osztály minden órájában a tanulók két-három órát töltsenek el egy független tanulmányban. A tanított modulok gyakorlatilag 36 kapcsolattartási órát (előadások, szemináriumok és workshopok) tartanak.

Jellemzők

A Lincoln International Business School MBA főbb elemei a következők:

 • Személyre szabott vezetői fejlesztési tevékenységek
 • Executive Karrier Coaching
 • Élő konzultációs projektek
 • Intenzív tárgyalási tréning
 • Munkahely elhelyezésének lehetősége
 • A LIBS Connect tagsága az üzleti hálózatokhoz

Belépési követelmények 2018-19

Legalább 2: 2 kitüntetéssel rendelkezik és tapasztalattal rendelkezik. Általában elvárható, hogy a hallgatók legalább két év releváns szakmai tapasztalattal rendelkezzenek.

A diplomásoknak, akik kevesebb, mint két év tapasztalattal rendelkeznek, 300–500 szónyi nyilatkozatot kell benyújtaniuk jelentkezésük alátámasztására.

Az Ön nyilatkozatában szereplő bizonyítéknak tartalmaznia kell:

 • Részmunkaidős állás
 • Önkéntes tevékenységek
 • Diákvezetői szerepek az egyetemen (pl. Klubok és szervezetek)
 • A szervezet vezetésében vagy munkavégzésében szerzett tapasztalatok

Ezen túlmenően azoknak a hallgatóknak, akiknek az első nyelve nem angol, az IELTS 6.0 vagy azzal egyenértékű angol nyelvvizsgára van szükség.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Kevesebb