Hivatalos Leírás

Master Of Business Administration (MBA)

Üdvözöljük az SBS MBA-n

Az üzlet megváltozott - radikálisan így! A korlátlan határok, a technológiai innováció, a hihetetlenül intelligens és társadalmilag együttműködő ügyfelek, a fokozott biztonsági problémák, az egyre bonyolultabb kormányzati előírások és a gazdasági bizonytalanság terén léteznek. Emellett, mint egy jelenlegi vagy jövőbeli vezető összetett világban, szeretné bevonni az alkalmazottakat, pozitívan megtartani ügyfeleit, visszaállítani és fenntartani a környezetet, és őszintén vezetni. Nem lesz két generáció; tudjuk és újra feltalálni a világot ebben a nemzedékben!

Most remek alkalom arra, hogy előkészítse, újratervezze és agresszíven előrelépjen. Az SBS MBA felkészíti Önt a holnap üzleti lehetőségeire, miközben megőrzi a mai üzleti valóságot. Programunk IACBE akkreditált, élvonalbeli, és tiszteletben tartja a zürichi régióban és a világ minden táján.

Tananyagunk célja, hogy fejlessze vezetőit a jelenlegi és feltörekvő üzleti környezet számára. A Kar dinamikusan olyan osztályszekciókat folytat, amelyek reagálnak a jelenlegi üzleti helyzetekre. A programban részt vevő hallgatók tudják, hogy ha végzettek, új tudásbázisuk és készségeik vannak, amelyek vonzóvá teszik őket a munkáltatók számára. Diákjaink tudják, hogy most van itt az ideje, hogy átvehessék karrierjüket.

Nézz szembe vele. Elfoglalt vagy. Önnek van munkakövetelménye, családi kötelezettsége, és életet élnie. Ezt értjük. Ezért a programunk a lehető legnagyobb rugalmasságot és kényelmet nyújtja. MBA megfelel az életednek; nem fordítva.

Sok sikert kívánunk egy nagy jövőben!

Bert Wolfs, Ph.D.

Akadémiai dekán

Az SBS MBA programok erősségei

diákok

Az SBS kezdetétől az 1990-es évek végén az MBA programok folyamatosan nőttek. A legtöbb résztvevő a 24-46 éves korosztályban van. Sokféle szervezetből származnak, és nagyon különböző oktatási hátterűek. A nők a teljes hallgatói testület mintegy 40% -át teszik ki. A diákok beiratkozása meghaladja a 60% -ot. Jelentős erőfeszítéseket tesznek a magasan képzett diákok folyamatos vonzására.

Kar

SBS a szenvedélyes tanításról és az akadémiai kiválóságról híres, és olyan oktatót állítottunk össze, amely kiválóan képzett az oktatásban és a szakmai gyakorlatokban. A szakterületen olyan szakemberek, akik a legfrissebb irányzatokkal, a vállalkozói tevékenységgel, a nemzetközi üzleti tevékenységgel , a pénzügyi piacok, a marketing és a technológia.

Előadók olyan tanterveket tanítanak, amelyek elősegítik a gyakorlati tanulási lehetőségeket: vállalkozói projekteket, teljes minőségirányítási fejlesztéseket, nemzetközi tanulmányi kurzusokat és szakmai gyakorlatokat. A tanítást értékelik. A tanterv magába foglalja az esettanulmányok és az oktató által irányított kurzusokat, és hangsúlyozza az osztálytermi interakciókat. Az osztályokat viszonylag kicsire tartják, hogy optimalizált tanuló-oktató arányt tartsanak. A diákok értékelése átlagosan 4 fölött 1-5 skálán. Előadónk kihívást jelent, de sikerül a nehéz témákat életre kelteni viták és konkrét példák segítségével.

Nemzetközi sokszínűség

Igazán a világra koncentrálunk. Az SBS hallgatói testülete és oktatói a világ minden tájáról érkeznek. A résztvevők számára olyan tapasztalatokat kínálunk, amelyek felkészítik őket arra, hogy könnyedén működjenek a határokon és kultúrákon keresztül - egy olyan környezetben, amely sokszínűséget nyer és képes világméretű perspektívát teremteni az üzleti tanulmány számára.

Elhelyezkedés

Zürich Európa szívében található. Bár nem egy nagyváros (380 ezer a városban és körülbelül 2 millió a nagyvárosi területen), Zürich egy globális alfa város és világszerte az egyik leghíresebb hely. A jól megőrzött öregváros a Limmat folyó mindkét partján található, vonzza a turistákat a világ minden tájáról. Nemzetközi bank- és biztosítótársaságok találhatók a régióban. Zürich egy gazdasági és ipari központ, amely számos nemzetközi kiállításon és vásárokon rendezõdik egész évben, valamint a svájci értéktõzsde, a harmadik legnagyobb Európában.

A város kozmopolita, kulturális és gazdasági hangulata közel 200 nemzet számára teszi ideális helyet a nemzetközi menedzsment tanulmányok számára. Zürich gazdag kulturális életet élvez számos fesztivál, színház, mozi és divatbemutató mellett. A város a nemzetközi sportesemények középpontja, és számos szabadtéri és beltéri sportolási lehetőséget kínál. A Bahnhofstrasse a világ egyik leghíresebb és exkluzív bevásárlóhelye, számos rangos divatcég, ékszerész és nemzetközi étterem helyszíne.

A foglalkoztathatóság

Az SBS hírneve az iparágon belül az évek során nőtt. A vállalatok szponzoráltak munkavállalókat tanulmányaikra. SBS tudósította, hogy a hazai és nemzetközi vállalatok a hallgatókat a diploma megszerzése után vagy tanulmányaik során alkalmazzák. Az SBS hallgatói és diplomásai a társadalom és az ipar neves tagjai lettek, mivel képesek arra, hogy azonnal megtanulják, amit megtanultak.

SBS MBA programok

Az MBA-t ambiciózus egyének és számos szervezet keresi, amit a fizetés és az előléptetés növeli. Az egyik leggyakoribb ok, amikor a diákok megemlítik az MBA folytatását, karrierváltás. A programok egy olyan közös tanterv alapján épülnek fel, amely széleskörű figyelmet fordít a szakterületre. Az SBS Swiss Business School ban olyan támogató közösséget találsz, ahol mindenki érdekei és ötletei különbséget tesznek. A korlátozott osztálymérettel biztosíthatja, hogy egyéni figyelmet kap a karunktól és személyzetünktől.

Akadémiailag kihívásokkal teli tantervet kínálunk, amely a karrier-célokhoz igazodik, és számos lehetőséget kínál a tanuláshoz. Ezek az attribútumok az MBA programot másoktól elkülönítik. Megtervezheti a tanulmányi programot, amely lehetővé teszi, hogy az erősségeire és az érdeklődésére építsen. A program kiterjeszti tudását; élesíti üzleti készségeit; és magában foglalja személyes, szakmai, és extracurricularis tapasztalatait.

Programajánlatok

Az SBS teljes munkaidős MBA a következő négy feltételre tagolódik, és 50 hatékony iskolai héten belül elvégezhető:

 • 1. ciklus - fő tantárgyak
 • 2. ciklus: 3 fő tantárgy és 2 szakirány
 • 3. ciklus - 2 fő tantárgy és 3 szakirányú kurzus az egyéni diák főmunkáján
 • 4. ciklus - Független kutatás és tanulmány

A diákok bármikor indulhatnak. 1. szezon vége, január 2. elején, január 3. és március 3. között.

Flex MBA: A mai dinamikus piacon a sikeres vezetőknek innovatívak és vállalkozói jellegűeknek kell lenniük, amelyek az üzleti funkciók általános ismereteit ötvözik a saját felelősségi körükbe tartozó specifikus készségekkel. A Flex MBA program (moduláris Master of Business Administration) célja olyan szakemberek számára, akik nem képesek követni a teljes munkaidőben MBA. Ez egy kevert tanulási forma, ahol a diákok felkészülnek egy három napos helyszíni szemináriumra, a saját idejükben, bárhol is vannak. A tanfolyamokat pénteken és vasárnap havonta egyszer tartják az egyetemen. Ez lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy találkozzanak az előadóval és a kortárs diákokkal. A Flex MBA program 15 hónapon belül elvégezhető.

Online MBA: Az SBS Online Learning MBA-ban a diákok rugalmasságot nyújtanak arról, hogy mikor és mikor vesznek részt. A kijelölt professzorok által kijelölt projektek, feladatok és vizsgák elvégzése szükséges. Minden program 15 tanfolyamból áll, 10 általános és 5 szakosodott.

Továbbá az SBS moduláris Executive MBA-t kínál a nemzetközi menedzsmentben.

MBA főnökök

Az SBS teljes munkaidős és online MBA programja a következő szakirányú kurzusokat kínálja:

 • Nemzetközi vezetőség
 • Vállalkozói szellem
 • értékesítés
 • Globális pénzügyek és bankok
 • Emberi erőforrás menedzsment

Felvételi

Az MBA-programba való felvételre pályázó jelöltek megszerzett oklevelet vagy azzal egyenértékű diplomát kapnak egy elismert oktatási intézménytől. Minden MBA jelöltnek rendelkeznie kell egy hangos parancs az angol nyelv, beszélt és írásban. Az MBA-program elfogadására vonatkozó végső döntés az SBS Swiss Business School .

Hogyan kell alkalmazni?

A pályázóknak a következő dokumentációt kell benyújtaniuk:

 1. Befejezett és megfelelően aláírt pályázati űrlap
 2. Komplett önéletrajz szakmai tapasztalatokat jelöl
 3. A bachelor fokozat igazolt példánya
 4. Hivatalos akadémiai átiratok
 5. A GMAT pontszám legalább 550, vagy SBS felvételi vizsga
 6. A TOEFL vizsgálati eredményei meghaladják a 90-et (ha alkalmazható)
 7. Két referencia levelet (szakmai vagy tudományos)
 8. CHF visszatérítés nem visszatéríthető. 150.-
 9. Egy útlevél méretű fénykép

APPLY ONLINE @ www. SBS .edu

Felhívjuk figyelmét, hogy az Executive MBA programnak legalább ötéves szakmai tapasztalattal kell rendelkeznie. Az MBA és a Flex MBA programjainak legalább kétéves szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük.

A helyeket folyamatosan kínálják. Az értékelési folyamat körülbelül két hétig tart. Öt fő referenciapontot használunk:

 • a megkérdezett által elért következtetés,
 • oka annak, hogy részt akar venni az MBA / EMBA kurzus,
 • tudományos és szakmai képesítések,
 • vizsga pontszámok,
 • a mai üzleti karrier és a referenciák megjegyzései
Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus SBS Swiss Business School »

This course is On-line, Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
50 hetek
Nappali
Price
32,150 CHF
teljes díj
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date