Master of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Master of Business Administration (MBA)

A támogatást a King Faisal Alapítvány (KFF), az MBA programot hagyott jóvá a felsőoktatási minisztérium a július 2010. Az elsődleges cél az MBA program célja, hogy a végzős hallgatók a Szaúd-Arábiai Királyság egy világszínvonalú MBA képzés.

Az MBA program zajlik esténként, és elfogadja, férfiak és nők egyaránt. A tipikus jelöltek erre a program tartalmazza:

  • Dolgozó szakemberek, hogy szeretné javítani az általános üzleti ismeretek és fejlesztése együttműködésen alapuló üzleti hálózatok.
  • Azok, akik szeretnék növelni a karrier és fejlesszék vezetői potenciál és képességeit.
  • Férfiak és nők, akik szeretnék, hogy térjen át a jelenlegi helyzetben az általános menedzsment szerepeket.
  • Vállalkozók, akik igyekeznek az új vállalkozás alapítását vagy táplálja és növekszik a meglévő cégek.
  • Férfiak és nők korai szakaszában a karrierjük, akik fejleszteni szeretnék tudásukat az üzleti és menedzsment tudományok és javítják a jövőben karrierlehetőségeket.

Az MBA program áll, 42 óra hitel, és elkötelezett amellett, hogy a szakemberek maximális rugalmasságot biztosít a zsúfolt munkarendje. A program általában belül befejeződik 24 hónapról 36 hónapra, és szállítják hétköznap esténként 18:00-09:00 és válogatott csütörtökön.

Miért folytatása az Alfaisal University MBA?

A globalizáció magával hozza a számtalan gazdasági lehetőségek és a társadalmi kihívásokra. A Alfaisal University College of Business MBA diplomát a hallgatók az elméleti ismeretek és gyakorlati készségek szükségesek, hogy kihasználják a karrierlehetőségek és hatékonyan tudják kezelni, és felelősen összetett üzleti kihívásokra. A globális és regionális szervezetek megkövetelik a menedzserek és vezetők, hogy a különböző technikai és interperszonális készségek. Az ilyen szervezetek látod vezető egyetemek hogy lássa el őket MBA diplomások, akik kivételes üzleti ismeretek. Akár az a cél, hogy haladást a szervezeten belül, mozogni karrier, vagy hozzon létre egy új üzlet. A Alfaisal University MBA felállítja majd a készségek és szükséges képesítéssel Ezen célok megvalósítása jobban szolgálja a szervezet, a közösség, és a nemzet.

Excellence in Education

A Alfaisal University College of Business (AUCB) elkötelezett kínál a legjobb szabványok diplomás menedzsment oktatás a KSA. Elkötelezettek vagyunk a toborzó tapasztalt és jól képzett oktatási és kutatási kari, amelyek élen járnak az MBA oktatás és a tudományos vizsgálat. A AUCB végez oktatói értékelések MBA kar minden félévben, és rendszeresen felosztja pálya elégedettségi felmérések a mi MBA. Mi is van egy választott csoportja MBA hallgatók, akik szolgálhatnak a MBA Konzultatív Bizottsága, amely megfelel minden félévben az MBA igazgató és a Graduate Studies bizottság. 2013 elején, mi végre szigorú minőségi tanulás Assurance politika az MBA program. A AUCB elkötelezett az ilyen szabványok, kezdeményezések és politikák, amelyek megkülönböztet minket más helyi MBA szolgáltatók és lehetővé teszi számunkra, hogy a legmagasabb színvonalú MBA képzés a KSA.

Classroom Experience

Amikor tanultam semmit az új, támogató mentor vagy egy inspiráló tanár felbecsülhetetlen. Azonban lehet, hogy nehéz megtalálni segítségért vagy tanácsért. Bármely szervezeti, illetve oktatási környezetben, kivételes tanár csak egy része a tanulási egyenlet. A fő része az egyenletnek, amit magával szeretne vinni, beleértve a személyes adottságok, képességek, és a tapasztalat, a vezetés és az emberek vezetési ismeretek már rendelkeznek, a tudatosság a jelenlegi erősségeit és korlátait, mint a menedzser, és tudta, hogy mit akar elérni, és hogyan fogja elérni azt. A cél a Alfaisal MBA program célja, hogy támogassa az Ön oldala a tanulás egyenlet elméletileg, gyakorlatilag, és személyesen is. A cél elérése érdekében, minden MBA képzések vonja egyéni és kollaboratív munka, interaktív tantermi megbeszélések aktuális üzleti kérdések, és a különböző feladatok, projektek, tesztek és vizsgálata segít konszolidálni a tanulás. Elsődleges hangsúlyt, hogy az Ön számára optimális lehetőséget a tanulás, hogyan nőnek, mint a menedzser és a vezető a szervezet és közösség.

Nemzetközi tanulmányutak

Ebben a globalizáció korában, az expozíciót, hogy üzleti és gazdálkodási gyakorlat más országok és kultúrák fontos része az MBA tanulási tapasztalat. A College of Business kínál nemzetközi tanulmányutak MBA hallgatók minden évben júniusban, a nyári szünetben.

Tanterv

A Alfaisal University MBA program tananyag lett kialakítva, hogy megfeleljen az igényeinek ipari ágazatok és az üzleti magánszemélyek. A program mintájára a legmagasabb rangú globális üzleti iskolák és folyamatosan frissítik annak érdekében, hogy fenntartsák annak relevanciája, hogy a jelenlegi nemzetközi üzleti környezetben.

Tandíj

  • Jelentkezési díj (vissza nem térítendő) SR 500
  • Program teljes tandíj (Fizetési ütemezés: SR 50.000 elején minden tanulmányi félév) SR 200.000
  • Becsült könyvek és anyagok minden évben SR 6000
Utoljára frissítve Június 2015

Az iskoláról

Alfaisal University was founded by the highly reputed King Faisal Foundation in 2002 as one of the first Private Non-Profit, research and teaching universities in the Kingdom committed to achieving in ... Tovább

Alfaisal University was founded by the highly reputed King Faisal Foundation in 2002 as one of the first Private Non-Profit, research and teaching universities in the Kingdom committed to achieving international standards of excellence. Kevesebb