Webster Master of Business Administration programok állnak rendelkezésre a nappali és esti formátumokat, és lehet kitölteni 15 hónap vagy annál hosszabb függően választott hangsúlyt.

A pályázóknak egy egyetemi diplomát a nem üzleti jellegű jelentős is vonatkozik az MBA program, figyelemmel előfeltétele természetesen követelmény.

Függetlenül attól, hogyan vegyenek részt az osztályok, egy MBA Webster University, akkor fel kell szerelni, hogy segítsen megoldani a legkülönfélébb üzleti problémák jobb kívül a kapun. Azok számára, akik szeretnének egy speciális diplomát tervet, kínálunk 4 meghatározott területeken a hangsúlyt a MBA.

  • Hangsúlyt A Marketing
  • Hangsúlyt Pénzügy
  • Hangsúlyt az információs technológia
  • Kiemelés az Emberi Erőforrás Menedzsment

Fast Track A Karrier

Az MBA egy felbecsülhetetlen mértékben. Egy tanulmány szerint a Graduate Management Admission Council (GMAC), 75 százaléka a vállalatok azt mondta, tervezik felvenni MBA diplomát. Azonban nem minden MBA készülnek ugyanaz. Webster University, azt bele kis csoportokban, a személyes figyelem, a vállalati partnerek és nemzetközi szempontból, hogy fejlesszük a diákok a tájékozott üzleti vezetők és vezetők, akik fel vannak készülve a gyorsan változó, globális üzleti környezetben.

Kar

Tisztelt kar biztosítja az egyensúlyt a globális ösztöndíj és a szakmai tapasztalat, hogy első osztályú, valós tudást a tantermekben

Kultúra

Tanulási környezet, amely felöleli felmérték a sokszínűség és befogadás alapja a faj, bőrszín, vallás, nemzetiség, etnikai, nemi, nemi identitás, szexuális irányultság, életkor, társadalmi-gazdasági helyzet, fogyatékosság, vallás vagy katonai status

Alumni Hálózat

Több, mint 176.000 alumni alkotnak egy elit globális hálózata elérni, és csatlakozik a polgárok

Elhelyezkedés

A Bangkok Academic Center található az egyik legrangosabb címét a Central Business District (CBD) Bangkok. Empire Tower EM tér egy 10 emeletes életmód központ és üzleti helyszín egy lakossági területen, fitness központ, valamint konferencia- és különterem áll rendelkezésre.
Könnyen megközelíthető, Bangkok BTS ég vonat, metró MRT és a BRT autóbusz állomás csatlakozások közvetlenül a küszöbön. Az üzleti negyed is ígér dinamikus környezet proaktív tanulmány, miközben nappali és esti étkezési és szórakozási hozzáteszi, hogy a hallgató tapasztalat.

Személyre szabott tanulási

A kis és interaktív osztályok ösztönzik az innovációt, az együttműködést és az önkifejezés.

Akkreditációk

Az egyetlen amerikai egyetem Thaiföldön akkreditált mind az USA-ban és Thaiföldön

Specialized Akkreditáció

Üzleti kapcsolódó programok által akkreditált Szövetsége kollégiumi Üzleti iskolák és programok (ACBSP)

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Contact school
Duration
15 - 23 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
Contact school
Deadline
Contact school
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Jelentkezési határidő
Contact school

Contact school

Location
Jelentkezési határidő
Contact school
End Date
Contact school