Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Az ANU Master of Business Administration programban tudjuk, hogy nincs jobb módja az Ön számára, hogy üzletvezetőként növekedjen, mint hogy az osztályteremben megszerzett ismereteit alkalmazza azokra a valós kihívásokra, amelyekkel szembenézni. Testreszabjuk a program élményét, felkészítjük Önt a sikerhez szükséges tudással és tapasztalattal, és olyan ismeretekkel látják el, amelyek olyan helyi projekteken dolgoznak, amelyek megoldják a helyi vállalkozások és szervezetek valós kihívásait.

Az ANU különbség

 • Tegye az elméletet a gyakorlatba azáltal, hogy alkalmazza az osztálytermeiben szerzett ismereteket olyan projektekben, amelyek segítik a helyi vállalkozásokat és szervezeteket abban, hogy megoldják a valós problémákat.
 • Erős hálózatot építsen ki a közösségi üzleti vezetők, a helyszíni tapasztalatokkal rendelkező oktatók és a diákok között.
 • Személyes figyelem - Ön nem csak egy arc a tömegben, a kis méretű osztályaink lehetővé teszik az oktatók személyes figyelmét.
 • Testreszabhatja a programot. Válasszon programot a szakterületének sajátos igényeihez specializációink révén, vagy válasszon több olyan osztály közül, amelyek megfelelnek az Ön egyedi üzleti kihívásainak.
 • Keress pénzt életed és munkatapasztalatodért.
 • Alumni előnyök - Támogatásunk nem ér véget a diploma megszerzéséért, hiszen alumnusként hozzáférhet karrier szolgáltatásainkhoz és továbbképző tanfolyamaihoz, amelyek az egész pályafutása során elérhetőek.

Szakterületek

A diákok úgy is választhatnak, hogy megkülönböztetést keresnek saját területükön a programjuk specializálódásával. Az öt választható kurzust választva a diákok egy speciális kurzust követnek (összesen 20 kredit óra), amely alapos tanulmányt adna azoknak a stratégiáknak, jogi és etikai kérdéseknek, valamint a következő területeken alkalmazott vezetési gyakorlatnak:

 • Könyvelés menedzsment: Mester elméleti és gyakorlati számviteli és menedzsment készségek, és felkészülni az új követelmények CPA jelölt.
 • Egészségügyi menedzsment: Az egészségügyi informatika, az egészségpolitika, a betegbiztonság, valamint az etikai, jogi és szabályozási kérdésekkel kapcsolatos tudásalapú és aktuális kérdések elsősorban az egészségügyi ágazat vezető szerepére összpontosítanak.
 • Vendéglátás menedzsment: A diákok megtanulják a természeti és kulturális erőforrások használatát és fejlesztését az idegenforgalmi projektekben - és kihívást jelentenek a diákok számára, hogy vonzzák és megtartsák a piacokat a technológia segítségével A program nemzetközi hatásköre keretet biztosít a diákoknak, hogy megértsék az üzleti és a politika közötti kölcsönhatást, és hogy a törvényhozók miként dolgozzák ki az emberek és vállalkozások áramlását szabályozó politikákat az országokon belül és azok között.
 • Nemzetközi üzleti tevékenység: A világ minden tájáról érkező szakértőkkel folytatott mélyreható tanulmány készítése - szilárd alapot teremtve a globális sokszínűség, a nemzetközi pénzügyek, a nemzetközi emberi erőforrások és a számvitel terén - biztosítva a szükséges ismereteket és készségeket a multinacionális szervezetek irányításában.
 • Szervezeti menedzsment: A szervezeti hatékonyság megtervezése és mérése, a vezetői szerepek megértése és a csapatok eredményes menedzselésének módja azáltal, hogy az elméletet alkalmazza a valós helyzetekre.
 • Informatika: A technológiai vállalatok vezetése és irányítása iránt érdeklődő diákok vagy a szervezet technológiai műveletei szakosodhatnak ezen a területen az ANU MBA-IT programjának folytatásával. További információt az MBA-IT program oldalán talál.

Törzsanyag

Kilenc alap tanfolyam (36 fő hitel óra) a következő kulcsfontosságú üzleti menedzsment területekre összpontosít:

Pénzügy

Létre kell hozni a pénzügyi elmélet szilárd ismeretét, és elemzést kell végezni az esetelemzés segítségével. A témák közé tartoznak a tőkemenedzsment, a működési és pénzügyi tőkeáttétel, a tőke költségei, a befektetések és a finanszírozási döntések.

értékesítés

Fedezze fel, hogy a fogyasztói magatartás, a piackutatás, a környezeti trendelemzés, az új termékfejlesztés, az árazási és terjesztési döntések és a promóciós megfontolások hogyan hatnak egymásra, hogy sikeres marketingprogramot hozzanak létre.

Operációkezelés

Fejtse ki a műveletek stratégiai szerepét a menedzsmentben, és ismerje meg a kulcsfontosságú módszertanokat a hatékonyság mérésében és a működési tevékenységek javításában.

Jogi és etikai üzleti környezet

Vizsgálja meg a vállalkozások, a kormány és a társadalom közötti kapcsolatokat, és vizsgálja meg, hogyan befolyásolja a három fél közötti kölcsönhatásokat az üzleti stratégiák elképzelése, döntéshozatala és végrehajtása.

Üzleti kutatási és információs rendszerek

Alkalmazza az információs technológiát az adatok integrálásában, a kutatási információk fejlesztésében és hasznosításában, valamint az eredmények értelmes és hatékony módon történő kommunikálásában.

Vezetés és humán erőforrás

Erősítse meg vezető szerepét az elmélet alkalmazása során az irányítási helyzetekben, a hatékony kommunikáció feltérképezésében, valamint az emberi erőforrások mechanizmusának és a munkaerő szükségletelemzésének megismerésében.

Online tanfolyamok (eLearning) az ANU-n keresztül

Az American National University úgy gondoljuk, mindenkinek meg kell adnia a lehetőséget, hogy továbbfejlessze tanulmányait és elérje karriercéljait. A főiskolák és az MBA programokban elfoglalt hallgatók számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy a tanfolyamokat a megfelelő online tanulási platformunkon keresztül folytassuk. Mint egy online American National University hallgatója, ugyanazt a karrier-központú oktatást kapja személyzetünk személyzete és oktatói személyzete, akiket a hallgatók az osztálytermekben kapnak ... például egyetemi tanácsadást, mentorálást és karrier szolgáltatásokat. Az egyetlen különbség, hogy kiválaszthatja, mikor kell tanulmányozni, hogy működjön együtt az ütemtervvel, így nagyobb rugalmasságot biztosít az élet prioritásainak kiegyensúlyozásához.

Jelölt profil

American National University olyan mesterképzésre törekvő hallgatókat keres, akik számos akadémiai területen és szakmai tapasztalattal rendelkeznek, akik erős vezetői készségeket mutatnak, és világos szakmai célokat mutatnak. Nem szükséges a diákok kitölteni egy GRE-t - de válasszuk ki azokat a jelölteket, akik szerintünk sikeresek lesznek az American National University és a kiválasztott karrierjük során. Üdvözöljük az akkreditált kollégiumok és egyetemek diplomások, vagy minden, a tudományágban megszerzett, megfelelően hitelesített külföldi intézmény alkalmazását.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. ... Tovább

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. Together they founded what is now known as American National University with the intent of training workers in business, banking, accounting, administration, and other skilled professions. Kevesebb
Salem , USA Online , Pikeville , Lexington , Roanoke + 4 Több Kevesebb