Read the Official Description

MBA programunk lehetővé teszi a diákok számára, hogy ismereteket szerezzenek a vállalkozói tevékenység, a globális ügyek és a nemzetközi jog területén

A program a hallgatók magas színvonalú, professzionális oktatást az üzleti adminisztráció, ezáltal minőségi változatosabb munkalehetőségek.

Az MBA program három akadémiai komponensből áll: alapvető követelményeket, koncentrált választani, és egy kőfejtő tapasztalat. Annak érdekében, hogy diplomás MBA diplomát, a hallgatók sikeresen teljesíteni legalább 36 kredit, amelyből 24 kredit alapvető tanfolyamok és 12 kredit a koncentráció választani.

A fő követelmények 9 kötelező tanfolyamból állnak, 24 kreditért.

Az összefonódási követelmény a három koncentráció közül három (4) osztály (12 kredit): (a) Vállalkozói tevékenység, (b) Globális ügyek, vagy (c) Nemzetközi jog

Minden félévben a hallgatóknak két kötelező tanfolyamot és egy koncentrációs kurzust kell elvégezniük. A hallgatóknak teljesíteniük kell a CAPS 501-et a tanulmányuk első félévében.

Vállalkozói koncentráció

Az Entrepreneurship program biztosítja a hallgatók számára a szükséges ismereteket és tapasztalatokat, hogy excel mint vállalkozók a mai rendkívül versenyképes globális üzleti környezetben. A hallgatók megszerzik az innováció, a márkaépítés és az intrapreneurship megértéséhez és kezeléséhez kapcsolódó kritikus készségeket. A program részeként a hallgatók megtanulják, hogyan fejlesszék és értékesítsék saját projektjeiket.

Globális ügyek

A globális ügyek tanterve felhatalmazza a tanulókat arra, hogy kritikusan gondolkodjanak a globális gazdaság különböző összekapcsolt elemein. Az informatikai forradalomtól kezdve az ellátási láncok, a monopolisztikus gyakorlat és a fenntartható fejlődés átstrukturálásáig a hallgatók mélyreható ismereteket szerezhetnek az alapvető dinamikát illetően, amelyek átalakították a világgazdaságot.

Nemzetközi törvény

A nemzetközi törvény

Alapvető követelmények

A tantárgy címe

Vállalkozói koncentrációs követelmények

A tantárgy címe

Globális ügyek koncentrációs követelményei

A tantárgy címe

Nemzetközi törvény

A tantárgy címe

MBA felvételi eljárások

Bemutató honlapunk belföldi és nemzetközi hallgatók számára az MBA programhoz szükséges információkat.

A BAU International University olyan kreatív, kritikus gondolkodású diákokat keres, akik készek szellemi és szakmai életüket a következő szintre vinni. A kérelem nem tekintendő teljesnek, amíg a BAU megkapja az összes szükséges dokumentumot. Miután az alkalmazások befejeződtek, azokat gondosan átvizsgálják. A pályázókat a felvételi követelményekkel kapcsolatban értékelik, és ennek megfelelően választják ki.

A pályázók feldolgozása az elsődleges, elsődleges szolgálat alapján történik. Az összes szükséges dokumentum egy csomagban történő elküldése segíthet a pályázati folyamat felgyorsításában. Bizonyos esetekben a hallgatók képesek lehetnek a beiratkozás elhalasztására. Azok a diákok, akik elhalasztják a beiratkozást, kötelesek teljesíteni a beiratkozáshoz szükséges bármilyen tandíjat és díjat.

Program taught in:
Angol
Last updated July 15, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
36,000 USD
Ösztöndíj lehetőségek állnak rendelkezésre
Deadline
Kérj Információt
Fall entry deadline, international students. For more info about deadlines, please check program description.
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Kérj Információt
Fall entry deadline, international students. For more info about deadlines, please check program description.

szept. 2019

Location
Application deadline
Kérj Információt
Fall entry deadline, international students. For more info about deadlines, please check program description.
End Date