Hivatalos Leírás

MBA programunk lehetővé teszi a diákok számára, hogy ismereteket szerezzenek a vállalkozói tevékenység, a globális ügyek és a nemzetközi jog területén

A program a hallgatók magas színvonalú, professzionális oktatást az üzleti adminisztráció, ezáltal minőségi változatosabb munkalehetőségek.

Az MBA program három akadémiai komponensből áll: alapvető követelményeket, koncentrált választani, és egy kőfejtő tapasztalat. Annak érdekében, hogy diplomás MBA diplomát, a hallgatók sikeresen teljesíteni legalább 36 kredit, amelyből 24 kredit alapvető tanfolyamok és 12 kredit a koncentráció választani.

A fő követelmények 9 kötelező tanfolyamból állnak, 24 kreditért.

Az összefonódási követelmény a három koncentráció közül három (4) osztály (12 kredit): (a) Vállalkozói tevékenység, (b) Globális ügyek, vagy (c) Nemzetközi jog

Minden félévben a hallgatóknak két kötelező tanfolyamot és egy koncentrációs kurzust kell elvégezniük. A hallgatóknak teljesíteniük kell a CAPS 501-et a tanulmányuk első félévében.

Vállalkozói koncentráció

Az Entrepreneurship program biztosítja a hallgatók számára a szükséges ismereteket és tapasztalatokat, hogy excel mint vállalkozók a mai rendkívül versenyképes globális üzleti környezetben. A hallgatók megszerzik az innováció, a márkaépítés és az intrapreneurship megértéséhez és kezeléséhez kapcsolódó kritikus készségeket. A program részeként a hallgatók megtanulják, hogyan fejlesszék és értékesítsék saját projektjeiket.

Globális ügyek

A globális ügyek tanterve felhatalmazza a tanulókat arra, hogy kritikusan gondolkodjanak a globális gazdaság különböző összekapcsolt elemein. Az informatikai forradalomtól kezdve az ellátási láncok, a monopolisztikus gyakorlat és a fenntartható fejlődés átstrukturálásáig a hallgatók mélyreható ismereteket szerezhetnek az alapvető dinamikát illetően, amelyek átalakították a világgazdaságot.

Nemzetközi törvény

A nemzetközi törvény

Alapvető követelmények

A tantárgy címe

Vállalkozói koncentrációs követelmények

A tantárgy címe

Globális ügyek koncentrációs követelményei

A tantárgy címe

Nemzetközi törvény

A tantárgy címe

MBA felvételi eljárások

Bemutató honlapunk belföldi és nemzetközi hallgatók számára az MBA programhoz szükséges információkat.

A BAU International University olyan kreatív, kritikus gondolkodású diákokat keres, akik készek szellemi és szakmai életüket a következő szintre vinni. A kérelem nem tekintendő teljesnek, amíg a BAU megkapja az összes szükséges dokumentumot. Miután az alkalmazások befejeződtek, azokat gondosan átvizsgálják. A pályázókat a felvételi követelményekkel kapcsolatban értékelik, és ennek megfelelően választják ki.

A pályázók feldolgozása az elsődleges, elsődleges szolgálat alapján történik. Az összes szükséges dokumentum egy csomagban történő elküldése segíthet a pályázati folyamat felgyorsításában. Bizonyos esetekben a hallgatók képesek lehetnek a beiratkozás elhalasztására. Azok a diákok, akik elhalasztják a beiratkozást, kötelesek teljesíteni a beiratkozáshoz szükséges bármilyen tandíjat és díjat.

Program oktatási nyelve:
Angol
Bay Atlantic University - Washington, D.C.
Utoljára frissítve July 15, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
36,000 USD
Ösztöndíj lehetőségek állnak rendelkezésre
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő