AACSB Accredited

Áttekintés

Függetlenül attól, hogy a gyönyörű campusunkban, vagy Downtown Philadelphia belvárosában találhatóunk, 3 különböző programlehetőséget kínálunk, amelyek kivételes rugalmasságot és megfizethetőséget nyújtanak.

A diákok befejezhetik a Fast-Track MBA csak egy év alatt, vagy befejezheti MBA saját ütemben a Professional MBA. A Graduate Certificate of Management versenyképes élménnyel járhat a munkaerőpiacon és legalább 8 hónap alatt.

MBA opciók

 • MBA a Bloomsburg University
 • MBA Center City Philadelphiában

Ez az AACSB-akkreditált MBA program a vezetői készségek fejlesztésére összpontosít, és biztosítja az elméleti, elemző és operatív szakértői menedzserek számára az emberi és anyagi erőforrások dinamikus, versenyképes környezetben való kezelésének kihívásaira vonatkozó követelményeket.

 • AACSB akkreditáció - az arany standard az MBA programok számára. Az AACSB Akkreditáció az üzleti nevelés kiválóságának egyik legfontosabb eleme, és a világ üzleti programjainak kevesebb mint öt százalékát érte el.
 • Vezetői fejlesztés - Fejleszteni kell a vezetői képességeket, amelyek kiegészítik a munkatapasztalatát és elindítják a karrierjét.
 • Real World Application - a program hangsúlyozza a tapasztalati gyakorlatokat, az esettanulmányokat, az alkalmazott projekteket és a szakmai gyakorlatokat, amelyek lehetővé teszik a diákok számára az üzleti világ és a tanulmányaik közötti könnyed átmenetet.
 • Value - Az MBA megoldás: AACSB / Tennivaló = A legjobb ár-érték a pénzéért!

MBA szintű stratégiai kommunikáció

BU a 16. akkreditált üzleti iskola az országban, hogy felajánlja az MBA szintű stratégiai kommunikációs tanfolyam részeként az MBA tantervét.

Ez a program segít a hallgatók fejlesztésében - képes kommunikálni a stratégiai célokat, terveket és műveleteket a szervezeti szereplők felé - oly módon, hogy javuljon a kommunikációs folyamatok és a működési hatékonyság. Az ilyen készségekkel rendelkező diákoknak külön előnyük lesz, amikor belépnek a munkahelyre,

Az MBA

Van egy gördülő felvételi eljárás, így az alkalmazások évente elfogadottak. A hallgatók beiratkozhatnak az őszi, tavaszi vagy nyári félévre. A program elismeri a hallgatók értékelésén alapuló korábbi tanulmányi eredmény, alkalmasság a fejlett tanulmány, szakmai eredmények és a motiváció a sikerhez. A teljes alkalmazások a következő elemeket tartalmazzák:

 • Az akkreditált oktatási intézmény hivatalos átiratai, amelyek egy érett érettségi fokozatot jeleznek.
 • Minden olyan intézmény hivatalos átiratait, ahol a kérelmező egyetemi vagy főiskolai hitelt szerzett, be kell nyújtani. A nem-egyesült államokbeli egyetemeken szerzett diplomait egyedileg kell megítélni
 • Három ajánlólevél
 • Jelenlegi folytatás
 • GMAT vagy GRE: Az akadémiai és / vagy szakmai tapasztalatok alapján rendelkezésre álló mentességek
 • A karrier célokról szóló nyilatkozat

Azok a nemzetközi pályázók, akiknek az anyanyelve nem angol, kötelesek hivatalos nyelvvizsgát adni az előző évhez képest, mint az idegen nyelv (TOEFL), valamint a pénzügyi alkalmassági bizonyítékokat. A nemzetközi pályázatoknak legalább négy hónappal az alkalmazás félévének megkezdése előtt be kell fejeződniük. Átírások átírása a GPA-ra egy 4.0-as skálán.

Az MBA csoport vezető szerepet tölt be

Allison Hartzell kétségkívül soha nem ment kempingben, sem a legegyszerűbb túrákon. Szóval, miért nem teszi az első igazi szabadtéri kalandját, amely a legmagasabb hegycsúcsot érinti az Egyesült Államok északkeleti részén. Csinált.

"Nos, nem igazán tudtam, mire számíthat" - mondja Hartzell '17, az üzleti menedzsment végzős és az elsőéves Master of Business Administration diák a Bloomsburg University .

A vezetői képességek fejlesztése a BU MBA programjának központja, amely elméleti, elemző és operatív szakértői menedzsereknek meg kell felelnie az emberi és anyagi erőforrások dinamikus, versenyképes környezetben való kezelésének kihívásaihoz.

"Rájöttem, hogy sokkal jobban tudom tolni a testemet és az elmémet, mint gondoltam, és bármit is meg tudok tenni, amire gondoltam ," mondta Hartzell. "Nem tudtam jobb módot szerezni a vezetésről, mint valóban kimenni, és úgy csinálni, mint mi."

Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Price
516 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Master of Business Administration (M.B.A.)