Master Of Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Áttekintés

Függetlenül attól, hogy a gyönyörű campusunkban, vagy Downtown Philadelphia belvárosában találhatóunk, 3 különböző programlehetőséget kínálunk, amelyek kivételes rugalmasságot és megfizethetőséget nyújtanak.

A diákok befejezhetik a Fast-Track MBA csak egy év alatt, vagy befejezheti MBA saját ütemben a Professional MBA. A Graduate Certificate of Management versenyképes élménnyel járhat a munkaerőpiacon és legalább 8 hónap alatt.

MBA opciók

 • MBA a Bloomsburg University
 • MBA Center City Philadelphiában

Ez az AACSB-akkreditált MBA program a vezetői készségek fejlesztésére összpontosít, és biztosítja az elméleti, elemző és operatív szakértői menedzserek számára az emberi és anyagi erőforrások dinamikus, versenyképes környezetben való kezelésének kihívásaira vonatkozó követelményeket.

 • AACSB akkreditáció - az arany standard az MBA programok számára. Az AACSB Akkreditáció az üzleti nevelés kiválóságának egyik legfontosabb eleme, és a világ üzleti programjainak kevesebb mint öt százalékát érte el.
 • Vezetői fejlesztés - Fejleszteni kell a vezetői képességeket, amelyek kiegészítik a munkatapasztalatát és elindítják a karrierjét.
 • Real World Application - a program hangsúlyozza a tapasztalati gyakorlatokat, az esettanulmányokat, az alkalmazott projekteket és a szakmai gyakorlatokat, amelyek lehetővé teszik a diákok számára az üzleti világ és a tanulmányaik közötti könnyed átmenetet.
 • Value - Az MBA megoldás: AACSB / Tennivaló = A legjobb ár-érték a pénzéért!

MBA szintű stratégiai kommunikáció

BU a 16. akkreditált üzleti iskola az országban, hogy felajánlja az MBA szintű stratégiai kommunikációs tanfolyam részeként az MBA tantervét.

Ez a program segít a hallgatók fejlesztésében - képes kommunikálni a stratégiai célokat, terveket és műveleteket a szervezeti szereplők felé - oly módon, hogy javuljon a kommunikációs folyamatok és a működési hatékonyság. Az ilyen készségekkel rendelkező diákoknak külön előnyük lesz, amikor belépnek a munkahelyre,

Az MBA

Van egy gördülő felvételi eljárás, így az alkalmazások évente elfogadottak. A hallgatók beiratkozhatnak az őszi, tavaszi vagy nyári félévre. A program elismeri a hallgatók értékelésén alapuló korábbi tanulmányi eredmény, alkalmasság a fejlett tanulmány, szakmai eredmények és a motiváció a sikerhez. A teljes alkalmazások a következő elemeket tartalmazzák:

 • Az akkreditált oktatási intézmény hivatalos átiratai, amelyek egy érett érettségi fokozatot jeleznek.
 • Minden olyan intézmény hivatalos átiratait, ahol a kérelmező egyetemi vagy főiskolai hitelt szerzett, be kell nyújtani. A nem-egyesült államokbeli egyetemeken szerzett diplomait egyedileg kell megítélni
 • Három ajánlólevél
 • Jelenlegi folytatás
 • GMAT vagy GRE: Az akadémiai és / vagy szakmai tapasztalatok alapján rendelkezésre álló mentességek
 • A karrier célokról szóló nyilatkozat

Azok a nemzetközi pályázók, akiknek az anyanyelve nem angol, kötelesek hivatalos nyelvvizsgát adni az előző évhez képest, mint az idegen nyelv (TOEFL), valamint a pénzügyi alkalmassági bizonyítékokat. A nemzetközi pályázatoknak legalább négy hónappal az alkalmazás félévének megkezdése előtt be kell fejeződniük. Átírások átírása a GPA-ra egy 4.0-as skálán.

Az MBA csoport vezető szerepet tölt be

Allison Hartzell kétségkívül soha nem ment kempingben, sem a legegyszerűbb túrákon. Szóval, miért nem teszi az első igazi szabadtéri kalandját, amely a legmagasabb hegycsúcsot érinti az Egyesült Államok északkeleti részén. Csinált.

"Nos, nem igazán tudtam, mire számíthat" - mondja Hartzell '17, az üzleti menedzsment végzős és az elsőéves Master of Business Administration diák a Bloomsburg University .

A vezetői képességek fejlesztése a BU MBA programjának központja, amely elméleti, elemző és operatív szakértői menedzsereknek meg kell felelnie az emberi és anyagi erőforrások dinamikus, versenyképes környezetben való kezelésének kihívásaihoz.

"Rájöttem, hogy sokkal jobban tudom tolni a testemet és az elmémet, mint gondoltam, és bármit is meg tudok tenni, amire gondoltam ," mondta Hartzell. "Nem tudtam jobb módot szerezni a vezetésről, mint valóban kimenni, és úgy csinálni, mint mi."

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Building on a rich history of academic excellence as one of 14 public universities in the Pennsylvania State System of Higher Education, Bloomsburg University prepares and inspires students to become ... Tovább

Building on a rich history of academic excellence as one of 14 public universities in the Pennsylvania State System of Higher Education, Bloomsburg University prepares and inspires students to become dynamic and confident leaders. Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited